ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 833
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 020
Надълго и нашироко сме коментирали смешният резултат от ринопластика на “Нани”. Големият бюст, който си е монтирала, също не е за нейната композиция на тялото.
Надежда дори ако си е правила нещо, е умерено и стои естествено. Аз, честно казано, не мисля, че има корекции по себе си, но нали това е и целта на добрата намеса- да не се забелязва.
Памчето доста пазва е напълнила и тя.
Ще има ли серия довечера?

# 1 021
Братя 😀, и двете имат корекции на носа, при Надя изглежда по-естествено, при Надежда си личи, защото е развалена цялата пропорция на лицето и има много голямо разстояние от устата.

Това ще ми е много интересно с тия гаджета отвън.

Не знам защо Милена трябва да е едва ли не девствена на почти 40 години, защото в притеснителна. Хората се развиват, преодоляват страхове, травми, оправят се в живота. Нормално е да е имала повече от една връзка.

# 1 022
Абе, нито маникюристките, нито стюардесите, нито сервитьорките и още 15000 длъжности, не изискват кой знае какво. Ясно, че за всеки неговата работа е най, но не сме ядрени физици, няма нужда от такова прехласване по това коя професия е по-сложна. Grinning

Не е нужно да бъде сложна, за да бъде хубава професия и най-вече да ти харесва. А една стюардеса има много повече възможности от една сервитьорка в бар /ресторант, най-малкото пътувания. Нищо че в днешно време от жената се изисква да е топ модел, ядрен физик, ама да е забавна, да говори дълбоко, ама да звучи и естествено и да няма травми и... още и още, сякаш не може хората просто да се харесат без да има някакви определени причини и изисквания.

# 1 023
Изчетох ви от снощи, но продължава да има объркване с Надя и Надежда Вишева-Нани.
Особено по темата с носовете.
Надя според мен няма никакъв филър, камо ли ринопластика.
Надежда на 99% има ринопластика.

Бяха качили снимка на Надя преди мисля, по-назад в коментарите. С ринопластика е. Доста голямо носле е имала. За надежда съм склонна да вярвам, че няма или е била неуспешна. Далеч от съвършен нос, леко кривее, ама пък й стои симпатично.

Не те знам какво си качвала..но Надежда я видяхме с какъв нос е цила преди операцията. Русата.
Или бъркаш имената....
Чернокосата не съм виждала снимки преди и сега че да се твърди че има операция.

# 1 024
Туй Габито е много просто същество. Говори, говори, говори, а всъщност нищо не каза Joy
Беден речников запас и неспособност да се аргументира, ама тя била постигнала много Laughing, толкова хора познава, ум да ти зайде. Блажени са вярващите.

И друг път съм го казвала, по-грозно нещо от слагаща се жена няма! И Надежда не избяга от това, непонятно е за мен жена да тръгне да целува мъж първа. Колко отчаяна трябва да си.
Алек от своя страна е сложил бариера в техните отношения, според мен причината е наличието на дете. Именно и затова беше коментара му: Какво ще правим с теб?- изглеждайки объркан и стреснат.

# 1 025
Абе, нито маникюристките, нито стюардесите, нито сервитьорките и още 15000 длъжности, не изискват кой знае какво. Ясно, че за всеки неговата работа е най, но не сме ядрени физици, няма нужда от такова прехласване по това коя професия е по-сложна. Grinning

Не е нужно да бъде сложна, за да бъде хубава професия и най-вече да ти харесва. А една стюардеса има много повече възможности от една сервитьорка в бар /ресторант, най-малкото пътувания. Нищо че в днешно време от жената се изисква да е топ модел, ядрен физик, ама да е забавна, да говори дълбоко, ама да звучи и естествено и да няма травми и... още и още, сякаш не може хората просто да се харесат без да има някакви определени причини и изисквания.
Това с пътуванията много зависи от авиокомпанията. Всеки да работи каквото иска, но не е нужно да се прехласваме по най-обикновени професии. Или пък да се възмущаваме, че някой обиждал сервитьорството. И аз съм го работила, супер тъпа работа е, като съм го работила - пак съм била на това мнение. Grinning

# 1 026
Имам чувството, че вчера на коктейла повечето бяха пияни. Нани (що за нелепо “галено име” си е измислила!) в това число. Като цяло, не очаквах подобно инфантилно поведение от нея. Но, от друга страна, не ме и учуди особено. Типична милфка.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 09:29 от TuЛи

# 1 027
Довечера групова среща на яхта-четири ще са принцеси,а четири слугини.На церемонията Алеко ще даде рекордно малко рози😅Това е от анонса...

# 1 028
Изчетох ви от снощи, но продължава да има объркване с Надя и Надежда Вишева-Нани.
Особено по темата с носовете.
Надя според мен няма никакъв филър, камо ли ринопластика.
Надежда на 99% има ринопластика.

Бяха качили снимка на Надя преди мисля, по-назад в коментарите. С ринопластика е. Доста голямо носле е имала. За надежда съм склонна да вярвам, че няма или е била неуспешна. Далеч от съвършен нос, леко кривее, ама пък й стои симпатично.

Не те знам какво си качвала..но Надежда я видяхме с какъв нос е цила преди операцията. Русата.
Или бъркаш имената....
Чернокосата не съм виждала снимки преди и сега че да се твърди че има операция.

Аз нищо не съм качвала. По-назад има снимка на чернокосата Надя.

# 1 029
На двете сестри, още с влизането им, въобще не симпатизирам. Памела ми е инфантилна, на моменти се държи все едно е на 10 години, едно изречение не можеше да върже пред Алек, а и зад кадър. Габриела ми изглежда агресивна из начало, груба и невъзпитана, не може грам да си владее нервите. Склонна съм да вярвам, че ако нямаше камери, щеше да удари Йоана. От друга страна, Йоана силно замахна с пая към нея, беше излишно.
Не заемам ничия страна, Йоана и Надя също не са светици, определено запазиха самообладание в спора, даже можеха още по-рано да го прекратят, но Габриела не спираше да говори.
Това сравнение кой какво е постигнал в живота е напълно излишно...при положение, че са там от има няма 2 седмици и не се познават в реалния живот.
Срамна работа няма, с изключение на древната професия и разни производни на нея. Grinning
Срещата на Алек с Барбара беше пълна скука. Определено не му стана приятно в началото, като видя Барбара. Щеше да е интересно, ако се беше ядосал от втори пореден саботаж и откаже срещата Grinning

# 1 030
  • тук и там
Нани ако не беше се върнала да нацелува ЕргенЯ и да покаже отношение, можеше и скоро да отпадне.
Видя,че Маги и Катя за сега водят по симпатии, и реши да действа.Та добър ход от нейна страна, по-скоро тактически, от колкото породен от някакво голямо привличане, но все пак сполучлив-взе първа роза .Знае тя как да получи това което иска, обиграна е Нанито.

# 1 031
Габриела да отива нейде бодигард на някоя арабска принцеса и да се развива професионално. Освен като платен бияч никак иначе не я виждам. То тестостерон, то злоба,  то самочувствие, нулева диалогичност... Навила си плочата с десетина изрази и като ги повтаря шумно, мисли, че е победителка в споровете. И тая спотаена агресия - "ще я изхвърля през прозореца", "ще я размажа като хлебарка"... Това момиче яко сбъркан мироглед притежава, да обезценява стойността на всеки спорещ с нея и да си придава значимост на база някакви съмнителни познанства.

# 1 032
Те от продукцията яко им пускат намеци да се активизират, колко фаворитки взеха последни рози вече.

# 1 033
Голяма мистерия са заниманията на сестрите. Била асистентка на някакъв Габриела, обаче той я искал 24/7 и тя се наложила да се освободи от това робство. На кого ги разправят тия…

# 1 034
  • тук и там
Е, той този на който е била асистентка е важният и покрай него "познава" и другите важни и извстни хора в спортните среди.
На кой е била асистентка всъщност, някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт