ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 848
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Paris
На мен пък хич не ми допада Надежда. Фалшива ми е, все мълчи и няма позиция за нищо, а после се хвали и обяснява, че е мила и добричка. Не и отива на годините. Прекалено ми е в ролята на момиченцето. И това ходене да го мляска вчера го изигра точно като момиченце от детската градина, което ще целуне някое момче за пръв път 🤦🏻♀

# 1 096
Много ми харесва Надежда и много си отиват с Алек. С нея е искрен, няма я тази поза и преиграване, които той показва с Маги.

# 1 097
Повече от ясно е, че жена със сериозна професия няма да има нито време, нито желание за "Ергеня".

Именно затова се чудех Мимето какъв меРИНджей бизнес развити е, по- скоро къде. То смешка просто човек на подобна позиция да клюкари и злорадства в подобен реалити формат.

На Йоана и лиспсва само дойча. Баш за клип на Рамщайн е.
ДА! ахахах, чудех се каква асоциация предизвиква, но това е в десетката
Дойч, Рамщайн и клип в който добрите стюардеси се превръщат в надзирателки

Хелга от "Ало- ало". Grinning

Между другото, Айлин се тагна от почивка в Дубай, официално е успешна инфлуенсърка вече JoyJoyJoy

Айлин я писаха, че е хванала богат арабин за мъж.

Значи наистина инфлуЦ кариерата ѝ е потръгнала. JoyJoyJoy

Не е силен характер Габриела. Просто е невъздържана и груба, свикнала е че така може да се налага над по-слаби противници. Неслучайно е обградена от най-глуповатите, простовати и безгласни момичета в къщата. Вчера беше изключително разклатена от отпора на Йоана и безсилието да й се наложи вербално, даже беше готова да ревне по едно време.
Тя затова и започна да я обижда в посока подкрепа в семейството и по- конкретно от майка ѝ. Явно Бат' Габ има някакви сериозни дефиците в тази посока.
Друго също ми направи впечатление. Значи, и Габриел, и Памела- тъпото казаха, че с Йоана една дума не си били обелили, но агресират ужасно спрямо нея. В същото време, доколкото разбрах, са в една стая???

Само на мен ли Нани изобщо не ми харесва в лице, а и по характер.. Играе е го светата вода, а е ясно че е доста голяма хитрица. Попаднах на нейни снимки от сватбата й, едва я разпознах

Не. Моите впечатления са същите- опитна въртиопашка е Нани- то.

Женята и веганката още ли са заедно?

На Габриел голямото постижение в живота е, че познава баскетболисти и футболисти. От спортното, най- вероятно. Респект, бате!!!

# 1 098
  • София
На мен Надежда ми допада, въпреки че вчера доста преигра. Не мисля, че е искрена в чувствата си, но като цяло двамата са най-симпатични. Не виждам някоя да има истински интерес към него. Няма да се учудя, ако не избере никоя накрая.

# 1 099
  • somewhere over the rainbow
Влизам да кажа мнението си за маман Маги, че ми тежи Simple Smile Сега... абсолютно съм наясно, че светът е шарен, вкусове - разни, но как под ягодите млад и /за някои/ красив мъж би избрал такава съсухрена, изглеждаща на 56 г., а не на 36, и отгровено грозна жена? Миналата година бях фен на Елена, т.е. не държа на уау външност, но тази ми прилича на Франкенщайн - все едно частите от лицето ѝ не са на един и същи човек, супер нехармонична.
За брекетите в такова предаване, в което често камерата акцентира върху лицето и устните, няма да говоря - да кажем няма време да чака да ѝ ги махнат.
Нямаше да я нахейтя така, ако не беше отвратителното ѝ държание и непокритото ѝ самочувствие.

# 1 100

Да, и аз забелязах.
Ръцете й трепереха, докато кудкудякаше.
[/quote]
По скоро е кукуригане нейното. Joy

# 1 101
Как никоя да няма интерес, Виктория си умира за него :ДДД Но според мен няма шанс да я избере.

# 1 102
Присъединявам се към мнението, че Надежда е доста обиграна и палава  кака, която го играе на невинна и свенлива.
И никак не й вярвам, че го харесва, изобщо не  й е в таргет групата.

# 1 103
  • София
Как никоя да няма интерес, Виктория си умира за него :ДДД Но според мен няма шанс да я избере.

И тя не умира за него. Умира да бъде забелязана, харесвана, обичана, предпочетена. Алеко е просто аватар, всеки може да е на негово място.

# 1 104
  • Melmak
Влизам да кажа мнението си за маман Маги, че ми тежи Simple Smile Сега... абсолютно съм наясно, че светът е шарен, вкусове - разни, но как под ягодите млад и /за някои/ красив мъж би избрал такава съсухрена, изглеждаща на 56 г., а не на 36, и отгровено грозна жена? Миналата година бях фен на Елена, т.е. не държа на уау външност, но тази ми прилича на Франкенщайн - все едно частите от лицето ѝ не са на един и същи човек, супер нехармонична.
За брекетите в такова предаване, в което често камерата акцентира върху лицето и устните, няма да говоря - да кажем няма време да чака да ѝ ги махнат.
Нямаше да я нахейтя така, ако не беше отвратителното ѝ държание и непокритото ѝ самочувствие.

Вчера от продукцията се изгавриха с нея! Тези бижута бяха подигравка. Казвам го като човек, който не си харесва ушите и не би си сложил подобна обеца.

Магито има яко и тя промени във фейса, най-неуспешната е носът.

Можеше повече да подбира грим, прическа и бижута.

Много грозно постъпи да се прави на неразбрала правилата. Все едно е пред личния лекар “аз само да попитам”…

ММ не можа да повярва, че е на 36. Според него била над 40.

# 1 105
Коментарът ми ще е отговор на последните 2-3.  На церемонията на розата гледам лицата на Васка, Валерия, Теа, Киара, Барбара - красиви момичета, просто наслада за окото. И какво от това?! Гореизброените са умни точно колкото зайчето Памела, всички те гукат в отгоре на зададените им въпроси и не могат да конструират дори проста мисъл. За какво са му на Алек? И тук визирам не просто ергеня персонално. Наистина съжалявам момичетата, които влагат средства само във външния си вид, мислейки, че мъжете си търсят украшение за масата в ресторанта.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 12:50 от Анонимен

# 1 106
  • София
ММ не можа да повярва, че е на 36. Според него била над 40.

Задникът й определено не е на 36 Sweat Smile С извинение, но само на половина, защото тази част на тялото се тренира.

# 1 107
Всички доста клюкарят и обсъждат, е има една две изключение. Вчера тази Крис ми направи добро впечатление с мълчание.
Надя правеше злобни коментари, така е, но според мен тя не смята това за злобно, а просто го смята за обсъждане и затова се очудва... След целия хейт доста спокойно го прие и дори успокояваше Йоана. Докато Виктория може да го играе ама тя определено показва искрена злоба...

В този епизод и Надежда прави някои коментари и те не бяха особено мили. Тя е много хитра и нарочно премерена...

Много хора я харесват понеже очакват някаква wow любовна история да пламне в ефир... И Любовта да не е мираж в предаването

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 12:54 от toplomliako

# 1 108
Добре, за целувката с Надя, повечето сме на едно мнение, че си беше доста изкуствено, а за целувките с Екатерина и те ли бяха престорени?

# 1 109
  • София
Алек: Ти си много мека.
Нани: Ти също.

От кога да кажеш това на мъж е комплимент? 😂 Независимо от контекста.

Магито получава огромен минус от мен за плоската лъжа, че не е разбрала правилата. При определянето им следеше с интерес гласуването (стоеше до Габи, която зададе ход на гласуването) и се смя с другите, когато Валерия гласува за себе си. Да каже, че не е разбрала е меко казано нагло. Може и да е сценарий за интрига. Но ми става все по-антипатична.

Някой се чудеше защо не виждаме повече от Васка. Просто е. Симпатична е на продуцентите. Нали и официално е част от екипа. Единственият начин за избягване на хейта е по-малко ефирно време. Справка Ния-Косара, която също почти не получи ефир и хейтът по нея беше минимален. Убедена съм, че ще ни показват Васка само в добра светлина.

Габата е с много комплекси, затова е и агресията и злобата.

Йоанката и тя е злоба (дори и да приемем, че паят е случайност, помним как нападаше Силви в първите епизоди).

Общи условия

Активация на акаунт