ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 865
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 050
  • тук и там
В Linkenin няма ли я Габи? Видях една дето по устните  прилича на нея -нещо си в Дубай работи , но то с тези преправени снимки вече не можеш да разбереш и разпозанеш който и да било-никъде в нета..

# 1 051
  • тук и там
Мне, май не е тази  Габриела, съдя по образованието най-вече - та просто съвпадение на имената явно.

# 1 052
Повече от ясно е, че жена със сериозна професия няма да има нито време, нито желание за "Ергеня".

# 1 053
Добре де видяхме, че Алек не се свени да целуне , която и да е. Ако толкова харесва Надежда, защо до сега не я целуна?

Може да иска да я опази от олигавяне заради детето. Да я остави тя да води парада и да реши кога е моментът, знам ли.

Иначе от снощи смятам, че след излъчването на шоуто, Алек трябва категорично да го приемат в НАТФИЗ без изпит и без нищо. Страшно отиграва ситуациите и емоциите. Как издържа този човек... В имението едва ли има толкова алкохол.

Целувката с Надежда и според мен беше първата истинска, която видяхме.
Иначе епизодът беше скучен, спорът беше грозен, срещата - абсолютно безинтересна.

# 1 054
На Йоана и лиспсва само дойча. Баш за клип на Рамщайн е. Надежда има доста подобрения, но за мен са се получили добре. По-добре и е с новия нос. По-мек вид има и не прилича на маймуна за разлика от Виктория. Тя, ако си пусне косата и си намали джуките и солариума ще стане прилична. Маги излезна много долна, пък после защо всички и имат зъб... Памела също ми харесва, но да намали малко джуката. Габи нито външно, нито вътрешно ми допада.

# 1 055
На Йоана и лиспсва само дойча. Баш за клип на Рамщайн е.
ДА! ахахах, чудех се каква асоциация предизвиква, но това е в десетката
Дойч, Рамщайн и клип в който добрите стюардеси се превръщат в надзирателки

# 1 056
Идвам и аз макар, че стигнах до церемонията и не съм догледала, но, както и предполагах Мими си е заминала.
Тази вечер според мен пътник ще е Горджъса или Кристина.
Нани се активизира, но на мен лично не ми беше нито страстно, нито емоционално. Тях двамата си ги приемам като добри приятели и съответно целувката не я приех много насериозно.

Брат Габо - дъното. Разбирам, че такива ги държат за сеира, но според мен продукцята трябваше да я изгони принудително заради поведението й. Арогантна, агресивна и супер противна.
Йоана ме изненада колко сдържано й опонира, но определено й размаза пая със злоба и много се изкефих аз.
Надя ми беше смешна как обясняваше на Алеко как не е злобна и лицемерна и след малко на диванчето пак излизаха змии от устата й.
Васка най-после й чухме гласа.. много безлична девойка, жалко за интересното влизане..
Магдалена и Алеко са ми тотал щета, изобщо не си подхождат като двойка, става ми неуодбно да ги гледам.

# 1 057
За пореден път русата коса си казва думата Grinning
Йоана дружи единствено с момичето със злобната усмивка и налудничевия поглед. Всички, които защитаваха как не трябвало да има агресия срещу Силви, я определихте като злобна, защот се включи в нападките.
Обаче като наби със засилка пая в Габи - "браво на нея"...
Габриела я плесна меко, без длан, беше хванал пая с пръсти отсрани, а Йоана заби пая с длан и опъната ръка. И всички го потвърдиха. Освен Йоанка естествено. Но на такива хора като нея това им е стратегията - подмолни са и в такива моменти не успяват да си изконтролират злобата. Ама после понеже Габи е силен характер и реагира.... някак тази очевидна злоба на Йоана мина между капките. Не е редно според мен.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 10:58 от Linda*kiss

# 1 058
  • тук и там
Дали пък няма да изпидурка Виктория? Нещо клюките за останалите , дето си имали гаджета навън , едва ли ще се приеме добре от Алеко..
Межди другото-до тук добре се предствя ергенЯ. Гената по това време май го бяхме разкостили вече..

# 1 059
Добре де видяхме, че Алек не се свени да целуне , която и да е. Ако толкова харесва Надежда, защо до сега не я целуна?

Няма време от Маги, дето му се натрапва и в тоалетната сигурно Satisfied
Глупости, един мъж ако има желание за нещо ще намери време.
Аз се шегувах, но не мисля че той решава нещо като цяло в това предаване, дори кой да целува.

# 1 060
Маги все по-антипатична става. Резки, драматични спирания, за да покаже, без да "каже", че е "малтретирана". после за всеки случай и да си го каже, как тя всичко била готова да търпи. Многострадалната Геновева. И после точно си послъга, че не е разбрала за правилата на играта. Дребни сметки, селски хитрости.

# 1 061
  • Melmak
На Йоана и лиспсва само дойча. Баш за клип на Рамщайн е.
ДА! ахахах, чудех се каква асоциация предизвиква, но това е в десетката
Дойч, Рамщайн и клип в който добрите стюардеси се превръщат в надзирателки

Да ви кажа, бат Габо повече напомня Тил Линдеман.

# 1 062
  • тук и там
Е, то и Йоана никой не я харесва. Просто е по-харесвана от Габи, която пък с поведението си до тук, яко беше събрала зрителските антипатии,та си беше съвсем нормално между Йоана и Габриела, всички да са на страната на Йоана.Иначе и двете са непрятни, просто едната води в  класацията..

Габи  реагира,  не щото е силен характер-а щото  е със силна физика и слаб емоционален контрол.
Навън щеше да набие Йоана, а каквото и да е направила Йоана, както сама каза-не я е наранила, както и да е замахнала с тортата..

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 11:04 от Кайсия

# 1 063
Габриела силен характер?! Та тя си изпуска нервите от най-малкото нещо. Държи се като мутра! Йоана не ми допада, но да не забравим как се държаха Габриела и още няколко в предишните епизоди. Можеш да блъскаш хората с цялата си тежест на играта с мечките, можеш да им натискаш главите в басейна, ама ревеш заради един пай с лицето! Смешница.

# 1 064
Аз гледам конкретната ситуация без предразсъдъци. И мисля, че Йоана не беше права да използва такава агресия в играта.

Габриела силен характер?! Та тя си изпуска нервите от най-малкото нещо. Държи се като мутра! Йоана не ми допада, но да не забравим как се държаха Габриела и още няколко в предишните епизоди. Можеш да блъскаш хората с цялата си тежест на играта с мечките, можеш да им натискаш главите в басейна, ама ревеш заради един пай с лицето! Смешница.
Габриела според мен не натискаше агресивно в басейна. Хващаше, но не държеше дълго и силно.
За мечките, имаше агресия. Там кои бяха?

И какво значи това? Че трябва да се избият там. Ако е танто за кукуриго, сега Габриела може да я шлевне?

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 11:07 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт