ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 865
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 035
Всичко друго е нагласено в това предаване, освен почедението на участничките в критични ситуации. В тази връзка осезаемо бледнеят двете сестри. По-мъжката с буйния си нрав и криви възгледи, често противоречащи си, оставя скандално гадното усещане за метреса, не мисля че ще и е от полза за в бъдеще. По-женствената вместо като по-голяма да се опита да я усмири, стои отстрани, хили се неадекватно и я оставя да се излага на воля, след това на синхрона изръсва някоя простотия и сама се смее на нея, разтрисайки изкуствената пазва.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 14:04 от Rusty15

# 1 036
  • тук и там
Сега като се замисля, за да стигнеш до някой  много важен шеф -трябва да  минеш  през секретарката, или направо да  убиеш..Grinning
Та Габито може наистина да си била на място-тя я баш като Цербер и осигурява 24 часа охрана и защита..

# 1 037
  • Варна
За мен снощи беше първата истинска целувка с Нани. Съвсем по различен начин изглеждаше Алек.

За Брат Габи нямам кво да кажа, освен трагедия.

# 1 038
  • Melmak
Относно Надя и Надежда, моля не ги бъркайте!
Снимки на Надежда преди ринопластиката се появиха в старата тема и там ясно личи на сватбата й е с доста по-голям нос.

Малката Надя не ми се вижда да има операции. Скролнах й инстаграма, на 18 години сякаш е имала същия нос.

Бат Габо изглежда доста различно в инста. Направо прилича на жена там.
Йоана е със странни черти, но е доста женствена, тялото й е фино и слабо. В лицето не е топ модел, но пък в сравнение с Габо, няма място за коментар.

Габо е злобен типаж и ниска топка. Тъжно е, ако не знае, че стюардесата не е в самолета, за да пита кафе или чай.

Относно сервитьорството, на мен ми е странно да обиждам професията на майка си. Било то и сервитьорка.

# 1 039
Добре де видяхме, че Алек не се свени да целуне , която и да е. Ако толкова харесва Надежда, защо до сега не я целуна?

# 1 040
Добре де видяхме, че Алек не се свени да целуне , която и да е. Ако толкова харесва Надежда, защо до сега не я целуна?

Няма време от Маги, дето му се натрапва и в тоалетната сигурно Satisfied

# 1 041
Габо асистент- че толкова учене е ударила за една асистентка. Сега това е друга дума за компаньонка сигурно.

# 1 042
Ами то вече явно няма значение кого е целунал и кого не. Толкова се обезцениха целувките в този формат, че явно за него други неща са по-важни от едното целуване.
Интересно как ще се развият нещата с Екатерина. Засега при срещата с нея заявката беше най-сериозна.

# 1 043
  • София
Да си взима Алеко Катето, да си се гушкат и да си говорят за пчелички, и да закриваме. И без това седят добре заедно и тя не го дърпа насила зад храстите за целувки.

# 1 044
Маги ми изглежда все едно му е богата леля и ще го води да хапват тортичка.

# 1 045

Глупости, един мъж ако има желание за нещо ще намери време.

# 1 046
Малко след срещата с Маги съм заспала. Joy Страшна скука беше епизодът. Някъде има ли го качено промото за днешния?

# 1 047
  • София
Да си взима Алеко Катето, да си се гушкат и да си говорят за пчелички, и да закриваме. И без това седят добре заедно и тя не го дърпа насила зад храстите за целувки.

Катя му е миличка, но няма тръпка и не му е интересна.

# 1 048

Глупости, един мъж ако има желание за нещо ще намери време.

Добре, не я харесва. Grinning

# 1 049
Симпатична ми е единствено Милена, която поне дава вид да има нещо между ушите и с нея може да се проведе интересен разговор.
Симпатична е Милена, да, много е миличка, но чак пък разговор. Тя води монолози, започва винаги с това колко се притеснява, после говори само и единствено за себе си. И не спира. Освен това звучи като немощна 90 годишна баба, а Алек изглежда като да я слуша по задължение. Иначе казва хубави неща, това за разходките с децата в гората, това как се старае да ги забавлява и окуражава. Чудесно момиче е, но, предполагам, от монтажите, които ѝ правят, изглежда и звучи скучно. Алек също не спомага за обратното, аз ако говорех с нея бих ѝ задавала толкова много въпроси, а той предимно гледа като теле Simple Smile Също от нейната визитка не разбрах тази история с морския капитан, дето си засекли погледите и тя заминала за Франция да го търси. Някакъв опит за шега ли беше това?

Общи условия

Активация на акаунт