ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 693
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 200
На колко години беше Валерия?

# 1 201
Оф, то това 30+ е много хлъзгаво понятие. На 22 и 28 можеш що-годе да изглеждаш по един и същ начин, но това не се отнася за 32 и 38. И също така сравнявате с младолики хора, а не с масовия образ. Блага, например, младееше. Елена беше на 32 и приличаше на толкова, защо се очаква 36-годишна да изглежда на 32? Марта си изглеждаше на 35-36, но не бих казала, че е изглеждала по-млада от Магдалена и Надежда. Деница от първи сезон пък изглеждаше към, че и над 40-годишна, но това пак е изключение. Общо взето, да, доста от хората си мислят, че много младеят и не им личат годините, но това е върла заблуда.

# 1 202
  • София
Blindstar, благодаря, вярно е Виктория.

# 1 203
На колко години беше Валерия?

По картинка и давам 27, по паспорт е на 20.

# 1 204
Съгласна съм, че Нани е обиграна, но пък има меко излъчване и в крайна сметка повечето хора тук и в къщата я харесват. Може да е инфантилно и леко превзето, но в сравнение с Маги, печели Нани.
Сега съм на Милена. Не искам да я съжаляваме като малоумна. Нормален човек, мил, умен, сдържан, възпитан. Все пак чудя се за какво е там. Бих купила или подкрепила неин продукт.

Единственият минус на Нани е, че ''и прекаленият светец и Богу не е драг''. Мен лично ми се иска да покаже малко повече от себе си и характера си, да изрази мнение и позиция, за да може да разсейва съмненията около нея или пък да ги потвърди. Аз лично я харесвам, защото на фона на всички останали, тя най ще му отива. Отделно, наистина, досега държи едно много прилично поведение, но трябва малко да се разчупи. Време е.

# 1 205
Всъщност единствената със сериозна и интелектуална професия е Надя. Като изключим някои злобнички коментари, с които тя малко ме разочарова, определено има много потенциал в нея. Красива и умна, има доста точни коментари, добър изказ, приятно ми е да я слушам. Особено на фона на останалите жени.

Допада ми и Екатерина, много нежна и мила. Надявам се, че ще остане по-дълго в предаването.
Надежда също ми харесва. Корекциите й са ужасни и я загрозяват много според мен. Но ми се струва много мила и симпатична.

# 1 206
Мисифу, аз бих ги сравнила с Ивет Григова или Ирен Онтева и двете около 50. На мен ми приличат на техни реплики, особено по носа.

# 1 207
Как ли пък не му отива Нани на Алеко! Изглеждат като онези от Един за друг - Ивайло и Ивана

# 1 208
Ама Мери рекламира ли го някъде тоя бизнес с партитата, че ми е интересно?

Аз не ги сравнявам с предишни участнички, а с мои връстнички, които познавам и с жени с 10 години отгоре - приятелки, колежки и т.н.

Ееми, моята маникюристка е на 44. По свежо изглежда от тях. Без корекции, пушачка, виждала съм я с грим, без грим, работи, две деца гледа и е хем по-хубава, хвм по-млада изглежда.

Вярно е обаче, че на милениумите ни е малко изкривена представата и повечето представители много младеят в сравнение с предишните поколения.

Обаче една Ивелина от предаването. Косата и дрехите я състаряват, обаче кожата й е в пъти по-млада от на фаворитките.

Иначе и двете си имат своя чар, макар да имат много фрапантности и като образи да не ми допадат.

# 1 209
Състарихте ги с близо 15 години тези женички, дано не четат тук, че ще се депресират. Мнението на всеки е субективно и да на всеки му се иска да младее и го мисли наистина Grinning
Но за мен най- силен е гена, за това колко бързо остаряваш Grinning, това за лицето, за тялото е друга бира, там може да се моделира.

А и още нещо, нали не мислите, че всяка една жена с корекции си го признава. Това по повод Вашите колежки, познати, съученички и т.н. Laughing без корекции Grinning

# 1 210
Сега пък и снимки на 50-годишни, все едно са някакъв изчезващ вид и не сме виждали, че ни е нужно някой да ни покаже Joy

Епа трябва, на 25 им викате 35, на 35 им викате 50. Явно наистина не знаете 50 как изглежда JoyJoy Големи жени са си и толкоз. Пак казвам, много народ си мислят, че са млади на 35, което си е просто виц. Това е началото на средната възраст, за туй и се подиграват с кадъра как Магито го казва, че е млада JoyJoy

Според науката са млади, да. Човек се води стар след 60-годишна възраст, ако трябва да сме акуратни. Всичко останало е до възприятие.

# 1 211
Понеже гледах на заглавната страница, коя е Ивелина, видях, че Йоана е на 25г. Ами тя също ми изглежда с 10г. по възрастна. Криси също. Виж Силвито била на 31г. изглежда ми по млада, макс 25г.

# 1 212
На мен вчера ми се изясни защо Милена е влязла. По 2 причини - първо да се преодолява и второ да бъде видяна и да увеличи шансовете си да намери своя човек навън. Ясно каза какво търси. На не Алек е целта и, а накой, който ще я хареса и ще я потърси в реала.
Силви ми е интересна - странно съчетание от супер адекватни постъпки и супер неадекватни изявления и декларации. Но си признавам, че спрямо нея не съм безпристрастна защото е родена на моята дата.
Нани - едно мога да кажа - не ми е неудобно да ги гледам с Алек на диванчето. За разлика от Маги, където просто не мога да ги гледам. А и самата Маги трудно понасям.
Според мен довечера ще изхвърчи Виктория. Май нещо го ядоса.

# 1 213
Аз не знам също кой е тоя фризьор, дето всичките ходели да си правят косите при него, ама даже и кварталната фризьорка, дето боядисва бабите от махалата за 5  лв, ще постигне по-добри и естествени нюанси на русото.

# 1 214
В една от старите теми ви споделих, че няколко от момичетата ходят при Венелин Кондаков в Галерия. Но тяхните коси са си ок. Хайде, малко остана.

Общи условия

Активация на акаунт