ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 693
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 230
Тази вечер ще има ли предаване, в предвид деня на траур? Thinking

# 1 231
Тази вечер ще има ли предаване, в предвид деня на траур? Thinking
"Два са дните, които ще бъдат дни на траур по повод кончината на патриарх Неофит – в петък – 15 март и в събота – 16 март, съобщи митрополит Киприан след заседанието на Светия Синод."
Според БНР

# 1 232
  • София
Някой броил ли е, колко са ергенките с говорен дефект в този сезон? 🤪

# 1 233
Да говориш като Мики Маус говорен дефект ли е?

# 1 234
Това да ѝ беше проблемът.

# 1 235
  • София

Да😬

# 1 236
Майка ми каза за Барбара, че има много селско изражение...
Леля ми, каза същото без да знае за реакцията на сестра си. И двете не знаеха за нейното поведение, защото не гледат предаването. Но пък и двете режат всичко като краставици Laughing
Направи ли ви впечатление, че Алек я попита "Всъщност какво търсиш в предаването?". Беше в началото на срещата. Разхилих се на глас, защото явно всички, включително и той знаят кой за какво е....
И понеже сега стигам до това, Барбара излъга, че Алек търсил най-доброто магаренце Flushed
"Ти заслужаваш най-доброто"... А той си каза, че просто че не е намерил от първия път този аксесоар, който търси...
Ох и Тея към Барбара "Очевидно си обичана".... Явно да се пресилват нещата си е нормално, какво ли се учудвам...Нали това си е шоу... И аз, въпреки, че съм омъжена, се радвам, когато си изкарвам приятно в дадена компания, но не бъркам физическото привличане с обич или доброто прекарване в хубава компания, което не е свързано пък с флирт...

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 16:37 от Vicky_P

# 1 237
  • Варна
Майка ми каза за Барбара, че има много селско изражение...
Леля ми, каза същото без да знае за реакцията на сестра си. И двете не знаеха за нейното поведение, защото не гледат предаването. Но пък и двете режат всичко като краставици Laughing
Направи ли ви впечатление, че Алек я попита "Всъщност какво търсиш в предаването?". Беше в началото на срещата. Разхилих се на глас, защото явно всички, включително и той знаят кой за какво е....
И понеже сега стигам до това, Барбара излъга, че Алек търсил най-доброто магаренце Flushed
"Ти заслужаваш най-доброто"... А той си каза, че просто че не е намерил от първия път този аксесоар, който търси...
+1 от мен

# 1 238
Не с Елена, а по-скоро с 36-годишната, раждала и с немиловидно/бебешко лице Марта от първия сезон трябва да сравняваме Маги. Изглежда си на поддържана 40+.
За мен Марта беше в пъти по-красива просто като генетични данни от Магдалена.
Но е факт, че и на мен ми изглежда на повече от 36 и само да кажа, че съм я виждала на живо.
Изглежда много подържана, но на 40 плюс, и аз споделям това мнение.

# 1 239
Въх, сега четох някаква статия, Магиту била приятелка с Джаферович, ясно защо ми е неприятна от начало, имала съм усещане.

# 1 240
  • Берлин
А за мен участието на Милена е също толкова нелепо като надписа за смъртта на Патриарха на фона на разголог@зените женици.
И всъщност наистина най-симпатично снощи беше магаренцето,което получи пехотинката.

# 1 241
Честно казано от вчерашния епизод единственото нещо, което донякъде ми хареса беше срещата на Алек и Екатерина.
Повечето от другите ситиации ми бяха малко странни и неадекватни. Йоана и Габриела ми станаха еднакво неприятни, макар и по различни причини. Надя не ми допада изобщо вече.
Силви ми се струва някак самотна дори и с голямото си самочувствие. А другите пък хич не й дават шанс, което е тъжно.
Иначе прочетох малко коментари във Фейсбук и съм отвратена. Като изключим горе-долу положителното отношение към Нани и може би една-две още, всичко друго е като залято от някаква колективна вълна от помия... То вярно, че всеки има право да си изразява мнението както намери за добре, но пък лично аз винаги съм си мислела, че това какво и как казваш говори много повече за теб самия като човек, отколкото за този, когото коментираш. Най-вече ме озадачава как хората решават, че някой вътре е глупав, тъп, прост и тн. Това ми е много странно. За мен, доколкото показват разговорите им едни с други и съответно с Алек, няма голяма разлика между момичетата като интелектуално ниво. И не виждам наистина глупави и/или грозни хора там, пък не знам... Виктория, например, не ми е неприятна външно. Теа, Памела, Барбара и тн. не са ми глупави. В Теа като че ли има едно простодушие, но точно чувството й за хумор и самоирония показват, че не е така неадекватна. Памела пък на моменти ми изглежда точно обратното на повърхностен и глупав човек. По-скоро лигавенето и кикотенето й ми се струват като някаква защитна реакция. Барбара на срещата ми изглеждаше притеснена и развълнувана по детски. Което е нормално предвид възрастта й... Другото, което ми се вижда абсолютно нормално е между начина на изразяване, подбора на думи и тн на по-малките и по-големите, а и идеите им за живота като цяло, да има разлика. Все пак някои имат изживени близо 10 години повече. Аз помня как съм звучала и мислила на 14, знам и сега на 24, и предполагам на 34 живот и здраве ще има промяна също.

# 1 242
Магиту по-скоро е приятелка с Джанаварова, а оттам може би с Джеферович. Те са си една клика, в която Маги е най-малко известната. Най-добре уредената е Ива Софиянска. Някакви дружки от софийския “хайлайф”.

# 1 243
Определено трябва да на Габриела, пък и на останалите да се обясни какво е злоба, какво е спортна злоба и какво е раздразнение. Когато ме изнервят до краен предел, ще ме опишат после като злоба. Но това е гняв. Когато ритна куче, дете или човек,  който не ме е наранил по никакъв начин е злоба. Когато играя с хъс, е спортна злоба. Наистина имат много да се учат още. И между другото тези, които изядоха пая, всъщност имаха право на отмъщение - т.е. бяха овъзмездени по някакъв начин. Дали ще върнат жеста или пък, ако изядат прекалено много ще отрежат някоя от коктейла... И забелязвате ли как определена група момичета, смятат, че другите нямат право на мнение?! И какво е това на Габриела "Да се обяснявам защо не харесвам еди си кой е само когато очаквам той да се промени за да продължим контакт"?! Всеки трябваше да обоснове изборът си... Включително и тя...

# 1 244
Честно казано от вчерашния епизод единственото нещо, което донякъде ми хареса беше срещата на Алек и Екатерина.
Повечето от другите ситиации ми бяха малко странни и неадекватни. Йоана и Габриела ми станаха еднакво неприятни, макар и по различни причини. Надя не ми допада изобщо вече.
Силви ми се струва някак самотна дори и с голямото си самочувствие. А другите пък хич не й дават шанс, което е тъжно.
Иначе прочетох малко коментари във Фейсбук и съм отвратена. Като изключим горе-долу положителното отношение към Нани и може би една-две още, всичко друго е като залято от някаква колективна вълна от помия... То вярно, че всеки има право да си изразява мнението както намери за добре, но пък лично аз винаги съм си мислела, че това какво и как казваш говори много повече за теб самия като човек, отколкото за този, когото коментираш. Най-вече ме озадачава как хората решават, че някой вътре е глупав, тъп, прост и тн. Това ми е много странно. За мен, доколкото показват разговорите им едни с други и съответно с Алек, няма голяма разлика между момичетата като интелектуално ниво. И не виждам наистина глупави и/или грозни хора там, пък не знам... Виктория, например, не ми е неприятна външно. Теа, Памела, Барбара и тн. не са ми глупави. В Теа като че ли има едно простодушие, но точно чувството й за хумор и самоирония показват, че не е така неадекватна. Памела пък на моменти ми изглежда точно обратното на повърхностен и глупав човек. По-скоро лигавенето и кикотенето й ми се струват като някаква защитна реакция. Барбара на срещата ми изглеждаше притеснена и развълнувана по детски. Което е нормално предвид възрастта й... Другото, което ми се вижда абсолютно нормално е между начина на изразяване, подбора на думи и тн на по-малките и по-големите, а и идеите им за живота като цяло, да има разлика. Все пак някои имат изживени близо 10 години повече. Аз помня как съм звучала и мислила на 14, знам и сега на 24, и предполагам на 34 живот и здраве ще има промяна също.
Тук в темата осъждаме предимно действията и по-конкретно проявената агресия от някои участнички. На база възраст бих била по снизходителна само към Валерия, защото е само на 20.

Общи условия

Активация на акаунт