ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 705
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 245
Не мога да ви достигна, но назад пак се е зачекнала темата за брекетите на Маги. Не знам какво толкова ви вадят очите? И не винаги са подходящи алайнери. И не задължително трябва да е имала криви зъби. Имах колежка, която на 50 години се наложи да сложи брекети, защото от едната страна й се свличаше захапката и не правеше добър контакт. Мисля, че повечето хора не си слагат брекети, защото няма какво да правят. Казват, че е болезнено, трябва да се съобразяваш какво ядеш, някои храни са ти дори невъзможни за ядене, почистването на брекетите отнема повече време и е много важно, за да не се получат кариеси. Кариеси между зъбите с брекети се лекуват трудно. Брекетите не се свалят и слагат отново, когато си искаме. За това, бъдете малко толерантни, не знаете зъбния статус на отсрещния човек.

# 1 246
Не мога да ви достигна, но назад пак се е зачекнала темата за брекетите на Маги. Не знам какво толкова ви вадят очите? И не винаги са подходящи алайнери. И не задължително трябва да е имала криви зъби. Имах колежка, която на 50 години се наложи да сложи брекети, защото от едната страна й се свличаше захапката и не правеше добър контакт. Мисля, че повечето хора не си слагат брекети, защото няма какво да правят. Казват, че е болезнено, трябва да се съобразяваш какво ядеш, някои храни са ти дори невъзможни за ядене, почистването на брекетите отнема повече време и е много важно, за да не се получат кариеси. Кариеси между зъбите с брекети се лекуват трудно. Брекетите не се свалят и слагат отново, когато си искаме. За това, бъдете малко толерантни, не знаете зъбния статус на отсрещния човек.

Най-честата причина при която се слагат брекети при възрастни пациенти е понижаване на захапката заради бруксизъм и бруксомания, и заради последващото протетичното лечение след това. Така, че никак не е мода. Просто хората все повече се грижат за себе си и ходят на дентален лекар, което е супер. Simple Smile

# 1 247

Съгласна съм! Брекети не се носят, защото било модерно, а поради необходимост. И не, не е гнусно! Хората, които провеждат ортодонтско лечение, понякога са в пъти по-стриктни по отношение на устната си хигиена.
Моите ги сложих, когато бях на 33 и ги свалих на 35. Не беше нито приятно, нито удобно, нито пък беше въпрос на капризи. Изкривената захапка води след себе си много проблеми.
Нани продължава да ми е най-симпатична за сега. Най - неприятните моми - Габриела, Барбара, на моменти Виктория и Мария.

# 1 248
# 1 249
На мен Маги ми изглежда на годините си. Със сигурност бих предположила, че е жена над 35. За протокола все още нямам 30. Една приятелка, която е на 23, твърди че Маги ѝ изглеждала много по-млада. Останах много учудена като ми го каза. Но да се коментира тук, че изглеждала на 56...не знам какви 56-годишни познавате.

# 1 250
Вчера срещата ме вдъхнови да изгася телевизора и да ида да разходя кучето, понеже ми се стори по-интересно занимание от цялото мълчание. Също така догодина сценаристите могат да измислят друг стайлинг за ергена от комбинацията сако и бермуди, че много ме дразни. Например дългите ленени панталони не запарват и лесно се съчетават със сако, като искат да рекламират сака. Днес изгледах епизода с прескачания, Барбара не знам как получи роза, но ме забавлява как е толкова хрисима и тихичка пред него, а по принцип е Габриела Номер Две. Пайовете си бяха голяма мизерия, чак ме хвана страх как облизваха тази напечена и течна вече сметана, чак ми биеше на бъдещи храносмилателни проблеми. Иначе всички са си злобнички, само Нани се опита да бъде деликатна, другите йок. Маги се прави на отвеяна, но си личи, че близостта на Надежда и Екатерина с Алеко я напряга. Най-естествен ми изглежда Алекс с Екатерина, пък и сякаш най-много го привлича. Тази вечер ще има драма, но ще я изпусна и гледам утре. Гледам, че Силви ги е подгонила с хармониката.

# 1 251
Защо не показаха цялата игра? Не показаха примерно Милена на кого заби сметаната, а лично на мен би ми било интересно.

# 1 252
  • София
А Нани на кого заби сметаната?

# 1 253
А Нани на кого заби сметаната?
На Силви.
(грешка - на Надя)

# 1 254
Някой по-наблюдателен може ли да напише кой на кого би пай?
Едит: Имам предвид кои излъчиха.

# 1 255
Не беше ли на Надя?  А Милена на кого го заби?

# 1 256

Не беше ли на Надя?  А Милена на кого го заби?

Да, моя грешка. На Надя беше. А за Милена - и аз това питам.

# 1 257
Мен тази игра първоначално ме отврати, после ме отегчи. Идеята беше много пайове за Надя и скандал с Йоана.

# 1 258
  • София
Идеята на играта беше да се промени линията на предаването, защото писна всички срещу Силви. Сега маските паднаха и се видя, че малките пантерки не са заедно. Имаме ново напрежение, разбрахме и по-добре кои с кои са приятелки. Примерно не знаехме за Надежда и Кристина, Милена и Криси.

# 1 259
На мен тези игри винаги са ми били адски досадни. Единствената им идея е да ги скарат, което е долно от страна на продукцията. Ясно ми е, че сеира продава, ама много очевадно го правят.

Иначе и мен ме хвана гнус от тая сметана, напечена от това слънце, изглеждаше много гадно.

Алек ми харесва май най-много от тримата до сега. За съжаление наистина каста този сезон е дъно. Според мен по-хубаво предаване би се получило, ако малко от малко и Ергенина имаше право да избира кои момичета да влезнат. Разбира се и това няма как да се случи, защото тук пак търсим сеир и рейтинг, а не любов.

Общи условия

Активация на акаунт