ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 716
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 260
И на мен са ми много неприятни и сеирджийски тези игри. Тази година като че ли още повече разчитат на сеира за рейтинг.

# 1 261
Сеирът го правят момите, а продукцията само им осигурява базата. Миналата година също ги подтикваха към това, но някак си не се получи

# 1 262
  • София
Сеирът го прави продукцията, защото тя е подбрала тези "моми".
Нали се били явили незнамсиколко хиляди кандидатки на кастинг. Целенасочено са си избрали точно тези ..... участнички ще ги нарека, за да не използвам по-точни думи.
Не се е сменило едно поколение жени, че миналогодишните ергенки да са класи над тазгодишните. Щом миналата година можеше да вкарат възпитани, умни и красиви момичета (в по-голямата част, разбира се, имаше и изключения), можели са да го направят и тази година. Не са искали.

# 1 263
Те избрали най-големите утайки, дали им поле за изява и ето резултата. И миналата година имаше дъна, но май и амбициите им бях за един уж културен сезон. За сметка на това сега са прекалили.

# 1 264
  • Melmak
Някоя по-назад попита за Мери и партитата за разведени. Рекламира ги в тикток, не помня как се пише там.

# 1 265
Е, то всяка година се подбират момите с тая цел, просто сега улучиха точните кандидатки 😃 Да не забравяме, че това е шоу, а не вечеринка, на която сватосваме ергенчетата.

# 1 266
Аз си гледам сеирчета, ама ми се иска все пак да има някаква любовна история, тръпка, нещо красиво, нещо да ме развълнува. Миналата година Генчо и Валката не ме трогнаха, колко и истинска да е била любовта  им.

# 1 267
И аз се надявам най-после да видим как двама души се влюбват в ефир.

# 1 268
  • София
Е как ще те трогнат? Евгени беше като разгонен. Боряна едва не я облада на пейката (до степен да не излъчат тая среща, а да знаем за нея само от промото на сезона), а Айлин се върна със страшна смучка и рязко охладняла към него.
Колкото не харесвах Валерия, искрено ѝ съчувствах за тоя ерген.

# 1 269
Сеирът го прави продукцията, защото тя е подбрала тези "моми".
Нали се били явили незнамсиколко хиляди кандидатки на кастинг. Целенасочено са си избрали точно тези ..... участнички ще ги нарека, за да не използвам по-точни думи.
Не се е сменило едно поколение жени, че миналогодишните ергенки да са класи над тазгодишните. Щом миналата година можеше да вкарат възпитани, умни и красиви момичета (в по-голямата част, разбира се, имаше и изключения), можели са да го направят и тази година. Не са искали.

Според мен е точно обратното. Това е имало на ''пазара'', както се казва и са избрали най-доброто, което е могло да изберат. Няма логика миналата година да счупят рейтинга точно с добрия подбор на далеч по-стойностни и умни момичета от тези и сега да решат, че искат да правят само сеир. Да не забравяме, че не сеира спечели рейтинга миналата година (а имаше не малко сеир, да бъдем честни), ами точно сблъсъкът Валерия-Елена, който до последно ни държа в напрежение, коя ще избере. Темата за спойлерите гърмеше направо. Валерия и Елена бяха топ попадението, но и много други момичета също показаха и дадоха доста на предаването. Също така, силно впечатление прави, че този сезон няма абсолютно никакъв тотален фаворит и любимка на зрителите. А, точно това печели едно такова предаване. Да видят такава любимка, която всички си представят заедно с ергена и да има щастлив край.

# 1 270
Не е честно някак на Генчо да изберат добрите и хубави момичета, а на Алек, който класи над пианиста - тези тунинговани и глупави женища. Ние и затова сме така впечатлени от  Надежда и Маги, а не защото те сами по себе си са нещо кой знае какво.

# 1 271
Не е честно някак на Генчо да изберат добрите и хубави момичета, а на Алек, който класи над пианиста - тези тунинговани и глупави женища. Ние и затова сме така впечатлени от  Надежда и Маги, а не защото те сами по себе си са нещо кой знае какви.

Именно. Но наистина според мен това е било наличното. Алек е извадил късата клечка.

# 1 272
  • София
Изобщо не вярвам, че това е било наличното и са избрали най-доброто от "каквото има".
Все пак, в живия живот всички ние срещаме нормални, хубави и умни млади жени, които са без партньори. Уви - пълно е с такива. Няма да повярвам, че след миналогодишния - като цяло позитивен сезон -  тази година не е имало такива момичета на кастинга.
Нарочно са подбрали това.

# 1 273
Изобщо не вярвам, че това е било наличното и са избрали най-доброто от "каквото има".
Все пак, в живия живот всички ние срещаме нормални, хубави и умни млади жени, които са без партньори. Уви - пълно е с такива. Няма да повярвам, че след миналогодишния - като цяло позитивен сезон -  тази година не е имало такива момичета на кастинга.
Нарочно са подбрали такива.

Ами то хубаво, ама подобни момичета едва ли масово ходят по такива кастинги. Именно, защото са такива.  Иначе не виждам никакъв смисъл нарочно да са подбрали такива, просто няма никаква логика. Но всеки с мнението си в крайна сметка.

# 1 274
И милиони момичета да кандидатстват, пак ще завъртят сюжета около 2-3 парашутистки. От другите пак половината ще ги изберат, за да правят “шоО” тип Теа. Та какъв ли е изобщо смисъла да кандидатстват…

Общи условия

Активация на акаунт