ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 907
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 680
Иска ми се някой да направи статистика коя колко пъти казва думата “фалш” и производните ѝ. Със сигурност е повече от излъчените синхрони. 🙄

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 23:10 от Lilly_85

# 1 681
Къде е Маги? Кой ще лапа мухите тая вечер?

Там е,но нещо не е в кадър на този коктейл.

# 1 682
  • София
На почивките между паник атаките се хвалим на другарче как сме обърсали с парцала съквартирантката… повярвах ѝ

# 1 683
Обаче тя поиска прегръдка, той й отговори с целувка. Защо не я прегърна само, защо трябваше целувка. Не видях логика, при положение, че дори разговорът не беше романтичен.

# 1 684
Интересно ми е защо Наум не ходи по каменната пътека, а минава през райграса точно до нея. Малко странно.

# 1 685
Аре ве, няма ли някоя разочарована да откаже роза, егати. Всички сърдити и разочаровани, ама никоя не отказва, за да му натрие носа и на останалите ниски летви там.

# 1 686
Силви нещо я забравиха тази вечер. Киара си е декор.

# 1 687
  • Асеновград
Сега очаквам първа роза за Валерия...хаха цър път ще откачи.

# 1 688
Ще се жени ли Наум?!

# 1 689
Какъв беше тоя натиск от страна на Виктория и Йоанна спрямо Надя… В случая Надя е права с израза “Не всичко е на всяка цена” и в крайна сметка Ергенина като си избере манипулативна личност, която използва една наистина неприятна и тежка случка по този нелеп начин и с нечисти намерения, си е абсолютно негов проблем. В крайна сметка се учим от грешките си

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 23:06 от Gabbriella

# 1 690
Хайде, ще полудеят сега .

# 1 691
Още във втори епизод мисля че беше, Валерия на първата си среща сподели историята с майка си на Алек. Тогава той коментира, че е постъпила "глупаво" да му споделя такива неща на първа среща. Чак си помислих че реагира доста студено. Сега втори дубъл на същата изповед и той коренно различен с "рицарския подход" Сега на кой Алек да вярвам? Пак ще гледам този начален епизод, защото вече си мисля че нещо съм запомнила грешно

# 1 692
Нищо не си е избирал, целувката по сценарий беше да се вкара драма, чв публиката заспива.

# 1 693
Ох, голяма па драма за нещо толкова елементарно. “Толкова заплетено”, “Трябва да се знае истината”, “Трябва да чуе истината”, все едно, братче, роман на Агата Кристи разплитаме цяла вечер.

# 1 694
  • тук и там
Алеко,Алеко...Глупавият закрилник.

Общи условия

Активация на акаунт