ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 691
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 905
Тия дъвки за необятната човешка психика и нейната сложност аз много не ги обичам. Не е критика към факта, че се коментира, по-скоро съм раздразнена, че изобщо ни се сервира като тема в това предаване.
Не съм специалист, че давам диагнози, препоръки и експертизи кой, как, защо.
Гледаше ми се нещо разтоварващо и романтично.

# 1 906
надя беше толкова злобна на играта млади срещу стари ...

# 1 907
Естествено, че си е тийн Валерия. В някои страни даже нямаше да пълнолетна. Човек не става адекватен или възрастен магически като навърши 18, 19 или 20.
Точно си реагира като човек закален от нещастията. Опитва се да бъде силна и тя са напада, преди да са нападнали нея. После се срива, защото не може да го преработи.
Бих приела обяснението, ако Валерия вреди само на себе си.
Тя обаче, прави мръсни номера, лъже, маже, интригантства. Други хора страдат от нейното поведение.
Това е защото никой не живее сам за себе си и в изолирана среда. Когато един човек има физически или психически проблем, това оказва влияние на много хора около него, не само на най-близките. Ергенът е социален експеримент, в който гледаме реалния живот в концентриран вариант.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 13:03 от Анонимен

# 1 908
надя беше толкова злобна на играта млади срещу стари ...
О, да така беше. Надето си е злобарка, прикрита зад една залепена усмивка.

# 1 909
  • Варна
Надя сама настрои другите срещу себе, даже изпъкна пред Силвия, което не мислех, че е възможно Grinning
Но за Силвия е добре дошло Joy Защо изтри Надя?
Изтрих я защото няма значение срещу кого. В крайна сметка пострадаха всички момичета на вечерята.
Не ми харесва този подмолен начин на действие.
Особено ако се оправдава с младост.

# 1 910
Тия дъвки за необятната човешка психика и нейната сложност аз много не ги обичам. Не е критика към факта, че се коментира, по-скоро съм раздразнена, че изобщо ни се сервира като тема в това предаване.
Ергенът никога не е бил и не е разтоварващо и романтично шоу. Това е проект, който цели да изкара на показ най-ниските човешки страсти и затова избират предимно момичета с лабилна психика, или такива, склонни към скандали. И затова има толкова висок рейтинг.

# 1 911
  • София
Алек започва все повече да ми допада, човекът го играе психолог сред пълни кукувици, а това никак не е лесно. Напълно логично ги остави вчера. Уж отишли да му се харесват, а някакви лигни и претенции.
Съжалявам за това, което се е случило с Валерия, със сигурност е голям удар, но какво прави там? Търси любов, търси да се оправи психически, търси известност, за да стане поредната инфлуенсърка? Като човек, който има близък с панически атаки и дълги години съм била свидетел на тях, съм наясно как се чувства човек след това. Според мен тя дори не е лабилна психически, а е стратег и се пробва дали тези номера ще минат. Като цяло показва едно отвратително лице, не знам дали е така и в реалния живот, но едва ли може да избяга много от себе си.
Не знам как може да харесвате Теа. Трудно е да симулираш такава тъпотия и злоба, така че предполагам, че тя наистина е без 2 мозъчни клетки. Иначе ще я поздравя за това каква актриса е. Изкуственият й смях може да радва "мачовците", но едва ли някой уважаващ себе си мъж би бил доволен да е в компанията на това чудо. Тя е като куха с...--кс кукла, но за жалост безкрайно злобна.
Не мога да разбера Барбара - толкова ли й е капацинетът или просто с Алекс няма какво да си кажат и си мълчат тъпо. Мисля си, че скоро ще си ходи. Много е мъчително да трябва да седиш с човек, с който няма какво да си кажете. Дори елементарни неща като - обичам зелени пъпеши и като малка съм се къпала в мляко.

Забелязвам много нови профили, регистрирани точно  сега да коментират ожесточено тази или онази. Винаги съм се чудела дали някои от участничките го правят или техни близки и приятели. Толкова е жалко....

# 1 912

Няма нищо разтоварващо и романтично в последните няколко епизода за жалост. Последният мен лично ме напрегна повече от всички останали взети заедно. Не знам за повече хора тук, но на мен ми се струва, че Алек е доста по-различен от останалите двама ергени. Нещо бунтарско има в него. Не знам дали сценаристите имат пръст в това или по-скоро той самият е твърде необуздан. Ако е второто, то значи продукцията ще има проблеми с него 😀.

# 1 913
Ергенът всъщност какво правеше на яхтата?

# 1 914
Може да се изгледа някои друг Ерген преди да се вадят постулати за концентрации, концепции и тн. Аз казвам какво ми се гледа и какво не. Да ми раздава някой експертизи кое какво е, как се прави и какво постига, не виждам смисъл. Да се правим на психолози също няма особен смисъл.
Факт е, че в България не един и два формата, пожънали световен успех, се погребаха.

# 1 915
Естествено, че си е тийн Валерия. В някои страни даже нямаше да пълнолетна. Човек не става адекватен или възрастен магически като навърши 18, 19 или 20.
Точно си реагира като човек закален от нещастията. Опитва се да бъде силна и тя са напада, преди да са нападнали нея. После се срива, защото не може да го преработи.
Бих приела обяснението, ако Валерия вреди само на себе си.
Тя обаче, прави мръсни номера, лъже, маже, интригантства. Други хора страдат от нейното поведение.
Това е защото никой не живее сам за себе си и в изолирана среда. Когато един човек има физическо или психически проблем, това оказва влияние на много хора около него, не само на най-близките. Ергенът е социален експеримент, в който гледаме реалния живот в концентриран вариант.
Ако беше експеримент, нямаше да е толкова режисирано. Нищо непринудено не се показва и всичко е през призмата и край ото решение на много спорен в професионално отношение екип.

# 1 916
Май нищо, освен че се гмурна няколко пъти. Най- вероятно и него го е напекло слънцето и затова се оттегли.

На Памела сякаш и беше скучно и затова пак поиска да се прибере.

# 1 917
Може да се изгледа някои друг Ерген преди да се вадят постулати за концентрации, концепции и тн. Аз казвам какво ми се гледа и какво не. Да ми раздава някой експертизи кое какво е, как се прави и какво постига, не виждам смисъл. Да се правим на психолози също няма особен смисъл.
Факт е, че в България не един и два формата, пожънали световен успех, се погребаха.
Ами, гледането на Ергенът не е задължително, а ако ти е носталгично, винаги можеш да си пуснеш на запис сезон 2, който, между другото, беше всичко друго, но не и романтична приказка.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 12:57 от Анонимен

# 1 918
Гледаше сеир.

# 1 919
Хора, от снощи реших да бойкотирам " Ергенът," тъй като тази година е абсолютно дъно и ми е адски тъпо.

Очакванията бяха големи - ефектът нулев. Безинтересни кандидатки, нула интрига, лош сценарии, просто не става.
Та, призовавам и други, които имат възможност, да гледат на стрийминг или с 1 ден по-късно епизодите, за да им падне рейтинга на предаването.
Тогава може би, ще има някакви разумни заключения на сценаристите да оправят някои неща за другия сезон или да спрат формата като цяло.

Резюме на вчерашния епизод : по-голяма тъпня от много одавна не бях виждала. Много ниска топка.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 13:29 от BlackCat12

Общи условия

Активация на акаунт