ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 675
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 890
Хора, да ви кажа Валерия много преиграва поне според мен. Значи тя се кефеше като се държи зле с Надя (само да кажа, че не харесвам Надя и нейното поведение, но в случая, не мисля, че се държа мега зле с Валерия), после обаче някаква драма прави понеже не е получила достатъчно внимание през деня явно... да не говорим, че наистина е много опростачена. Много съжалявам, че е загубила майка си, със сигурност й е много тежко, но аз бих я посъветвала да работи с психолог, за да се научи да живее със загубата и да намери начин да я преодолее, за да има възможност за по-добър живот.
От срещата на осемте, се видя, че наистина Габриела и Валерия са много злобни. Докато Йоана се държа на ниво и е доста интелигентна, определено.

# 1 891
Ама Габи наистина ли е имала връзка с някакъв по време на предаването? Може да са се разделили и тогава да е влязла. Вики от къде е изровила тази информация вътре, те колко преди това се познават?

Сигурно я е познала като е влязла, тя нали е футболен мениджър.

И Виктория много добре знае, че са сестри. Както и останалите де.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 11:54 от ItsAnabelle

# 1 892
На Надежда толкова много да ѝ симпатизирам досега в предаването, но толкова да ме разочарова гледайки я сега след предаването. То бива да пробваш разни манипулации, ама що си мисли, че така изглежда добре и секси
Скрит текст:
В момента ми е по-млада версия на Антония Петрова.

# 1 893
Надя сама се насъди на пачи яйца с постоянното си обсъждане и шушукане по ъглите.

Относно Валерия аз и вярвам, че причината за отсъствието и не са били прическата и гримът. Вярвам също, че загубата на родител може да отключи подобно психически състояние. Хората сме различни и приемаме загубите по различен начин.

Две сестри сме, загубихме майка ни. Сестра ми отключи депресия, паник атаки, страх и още куп други неща...

Надежда ще се окаже абсолютен позьор, забелязахте ли на церемонията как беше изкарала краче напред под цепката на роклята, ей така небрежно Simple Smile

# 1 894
Това на Надежда Нани са нелепите инстаграм филтри. Не са перманентни корекции.

# 1 895
Снощния епизод ме напрегна сякаш най-много до сега изобщо от началото на предаването. То една тегавина се усеща изначално тоя сезон.
Алек го раздаваше свежарка в началото, не знам колко дни вече снимат, но вече му личи колко му е писнало от тая тъпотия. Предполагам и той като предишните двама ергена горко ще съжалява, че се е забъркал.
Драмата с Валерия е много тегава. Още от влизането това момиче не се държи нормално, личи ѝ, че има слаби нерви. Голяма теглилка е теглила и много кофти я ползват в това предаване. Дала се е под наем все едно после живота свършва и е съгласна да я изцедят до капка, колкото драма да става. Желая ѝ успех във всичко, но това участие ще ѝ се отрази много негативно.

# 1 896
Хораа, аз пак се чудя Йоана и Алек дали са роднини.Тази прилика.. а сега видях, че и двамата са Младенови. Да не се окаже, че и той е влязъл със сестра си.

# 1 897
Надя колко грозно издърпа Йоанна, излагация. Ама се чудя и на Йоанна, как и се върза.
Тя ще ми казва на мен с кой ще си говоря и ще ме дърпа все едно съм малко дете.

Надежда от своя страна се опитва да се хареса на всички, предполагам, че не е толкова добра душа, а е стратегичеки ход. Тя ще излезе от дълбоките води, само привидно е ангелче Grinning

# 1 898
  • София
Моите 5 ст. за епизода.

# 1 899
Надя грозни привика Йоана, но според мен си беше изцяло режисирана сценка. Не че имам зор да оправдавам Надя, никаква не ми е. Просто си личи. Както беше режисирано и Валерия за поиска съвет от Нани. Едни ей такива театрални моменти има дето да се чуди човек…

# 1 900
За Валерия от интервюто с Ани Владимирова - израстнала е без баща, запознала се е с него миналата година, когато е била в болница, защото е била пребита от приятеля си. Реално на бащата му е трябвала, за да му оправи някакви документи.
Сестра й е от друг баща и е отишла да живее с него след смъртта на майка им.
Когато не е в университета, Валерия живее в баба си, която явно е мега скандалджийка и мърла. И като цяло е живяла в среда с нон стоп скандали.

След като майка й умира, развива социална тревожност. Не е можела да излиза с месеци. Според мен получи такава криза, не е било за пъпките и прическите.

Не одобрявам злобното й поведение и булинга, обаче тежката й съдба далеч надхвърля това, че майка й е починала.

На някои хора им е такава регулацията на нервната система - бий се. Не е по-различно от това на Милена, но е по неприемливо за околните.

И в крайна сметка това е само едно малко момиче. В днешно време на 20 си си баш тийнейджър.

Не е правилният начин да реагира, но да се замислим какво можем да причиним на децата си.
На 100% съм съгласна с това мнение. Само бих допълнила, че хора с толкова сериозни състояния като Валерия, Милена и Памела би трябвало много сериозно да се замислят преди да влязат в сеирджиийско шоу, което цели да изкара на показ най-лошото от хората, защото и на трите очевидно им липсват компенсаторните механизми, които нашата психика прилага, за да се справи организмът с негативните емоции от тежките преживявания.

# 1 901
Естествено, че си е тийн Валерия. В някои страни даже нямаше да пълнолетна. Човек не става адекватен или възрастен магически като навърши 18, 19 или 20.

Точно си реагира като човек закален от нещастията. Опитва се да бъде силна и тя са напада, преди да са нападнали нея. После се срива, защото не може да го преработи.

Бая време и терапия се изискват, за да стигне до държанието, което очаквате. Две години не стигат. И тук не става въпрос просто за загубата на родител. Става въпрос за постоянно нехармонична и насилствена среда, откакто е била дете.

Направи ми много голямо впечатление, когато каза за баща си - срещнала се е в болницата с него, не е искала той да я вижда такава, за да не я вижда слаба, за да си мисля, че тя се справя добре без него. Това й е на нея мотивацията, затова удря.

Въобще не е ок държанието й. Въобще не беше ок историята с парцала. Ама си има обяснение (не оправдание).

Иначе тия стихчета са просто…

# 1 902
  • Варна
Естествено, че си е тийн Валерия. В някои страни даже нямаше да пълнолетна. Човек не става адекватен или възрастен магически като навърши 18, 19 или 20.
Точно си реагира като човек закален от нещастията. Опитва се да бъде силна и тя са напада, преди да са нападнали нея. После се срива, защото не може да го преработи.
Бих приела обяснението, ако Валерия вреди само на себе си.
Тя обаче, прави мръсни номера, лъже, маже, интригантства. Други хора страдат от нейното поведение.

# 1 903
Ох, сигурно тези дами преди да влезнат са си генерирали в ChatGPT по няколко стихотворения... Ей така като част от репертоара им

# 1 904
Бих приела обяснението, ако Валерия вреди само на себе си.
Тя обаче, прави мръсни номера, лъже, маже, интригантства. Други хора страдат от нейното поведение.

Надя сама настрои другите срещу себе, даже изпъкна пред Силвия, което не мислех, че е възможно Grinning
Но за Силвия е добре дошло Joy Защо изтри Надя?

Общи условия

Активация на акаунт