ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 681
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 175
Алек превъзхожда и Виктор, и Евгени.
Живото доказателство, че в един мъж външният вид не е най-определящото, защото само на снимка изглежда най-незапомнящо се от тримата.

Но се държи най-мъжки, води най-разнообразните разговори, умее да предразполага и странно, не ме дразни като целува наред. Все едно да се дразниш на Бонд, че ги сменя. Не се дразня, не знам защо. Вероятно защото ми остава усещането за сценарий, за разлика от при Евгени, при който похотливостта преливаше и беше неловко за гледане.

Искаше ми се на Алек да му дадат възможност да се срещне с жени като Рая, Мегън, Виктория (с2), Елена. Нормални, обикновени момичета. Даже с една Денис щяхме да гледаме далеч по-интересни срещи.
Аз пък това не харесвам в Алеко. И жабата до пейката ще целуне, понеже е по сценарий. Гената е като мъж в дискотека. Обикаля в единия край, после към другия и където върже. Някак по-естествено поведение. 😁

Като се замисля и при Алек има малко от поведението на мъж в дискотека. Хвана го алкохолът и хубаво се понатиска с Нани.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 10:38 от Alucard

# 2 176
Аз гледам на запис и малко изоставам, обаче да си кажа - тая Барбара какво изобщо прави в това предаване, не знам. То бива кухо и ограничено същество, ама тя избива рибата направо. Зор да се вижда с Алек, а като го види, един разговор не може да проведе. Само го зяпа, хили се тъпо и чупи начЕрвени джучки. А той гОркия се чуди какво да я попита, за да тръне някакъв разговор, ама все едно си говори със стена.

Не разбрах какво стана с розораздаването - спря го по средата защо? Ще ходи да гледа записи от яхтата ли, за да види какво е станало? Ако ще прави така, то беше редно да го направи, преди да даде роза на Валерия, защото целия скандал стана заради нея, а тя накрая излезе жертвата. Розодраздаването остана някак във въздуха и е много тъпо така.

Валерия е пълен отврат. Същата работа, като Магдалена. Тези жени, освен с драми и опити да предизвикат съжаление, с друго няма какво да привлекат един мъж. Направо го ожалвам - която го хване, само с личните си драми го занимава. То не може да започни на коя какво точно й се е случило в живота - не, че е важно де. Магдалена примерно направо ме уби - избягала в София, за да се скрие от насилника си, а се изтъпанчи пред цяла България, за да каже къде се крие.

И последно - недоумявам защо на Алек водолея, са му набутали толкова скорпионки и деви.

За момента най-противното същество в къщата ми е Габи. Грозна, тъпа, нахална и устата. Чудна комбинация просто.

# 2 177
Барбара ми беше ужасно жалка на срещата с Алек. То бива да си тъпа, но нейното наистина е друг левъл.
Сложила си е и тя филър в устните и през цялото време се мъчеше да прави муцунки с тях, но пак не се усети колко жалко изглежда. Дано сега като се гледа на запис се усети малко.

# 2 178

И последно - недоумявам защо на Алек водолея, са му набутали толкова скорпионки и деви.

Защото екипът зад кулисите иска зрелища, скандали, а не съвместимост. Жалко е наистина. Алек е читав Ерген, а избраните момичета са ужасни. Искаше ми се да има и доза романтика в това предаване, за съжаление концепцията му в България залита повече към тип “Съдебен спор” и “Биг Брадър”.

# 2 179
Не че се застъпвам за Барбара, но смятам че и притеснението си казва думата при срещите. А и основната отговорност да се поддържа разговор е на мъжа. Та ако е имало неловко мълчание по-скоро черните точки са за Алек. Аз не бих отсъдила, че Барбара е тъпа защото мълчи на срещите.  Напротив, по-добре да мълчи като нищо не и идва отколкото да плещи тъпотии като Теа, която го прави също за да запълни неговкото мълчание..което е грижа на Алек.

# 2 180
Абе, Барбара си е глупавичка. То в погледа 'и си личи. Най-добре да с инамери някой борец и ще са си един за друг,  да не го мисли много.

# 2 181
Аз пък отсъждам. То от самолет си личи че има беден речников запас, нулева обща култура...за това мълчи като пукал.
Не я е срам да се запише в шоуто..сал я било срам от Алеко...доооообрееее..ма не го вярвам Simple Smile

# 2 182
Аз пък отсъждам. То от самолет си личи че има беден речников запас, нулева обща култура...за това мълчи като пукал.
Не я е срам да се запише в шоуто..сал я било срам от Алеко...доооообрееее..ма не го вярвам Simple Smile

Тя и Нани никога  не е била толкоз смела:) Диспансерът е само от срамежливи, плахи и девици.

# 2 183
Барбара е тъпо парче и не мисля, че Алек може да направи нещо в случая.

# 2 184
Много жалко, понеже на външен вид е хубаво момиче.

# 2 185

Защото екипът зад кулисите иска зрелища, скандали, а не съвместимост. Жалко е наистина. Алек е читав Ерген, а избраните момичета са ужасни. Искаше ми се да има и доза романтика в това предаване, за съжаление концепцията му в България залита повече към тип “Съдебен спор” и “Биг Брадър”.

Виктория много правилно му го каза - повечето изобщо не са там, заради него. И не знам как той не се усеща. Габриела, Киара, Памела, Васка и още няколко, изобщо не проявяват никакъв интерес към него. И на мен ми изглежда готино момче, ама с тези кукувици вътре, не знам как му издържат нервите да ги гледа и да им слуша глупостите, и драмите.

Между другото, направи ми впечатление в последните епизоди, че доста даде назад в отношенията си с Маги. В началото имаше някаква искра, обаче сега виждам, че държи някаква дистанция и само тя му се бута и навира в лицето. С Надежда пък ми направи впечатление, че като го целуна, направо му омекнаха коленцата. Лично аз мисля, че много я харесва и може да пламне сериозна искра между тях, обаче заради всички тези скандали и простотии, които се завъртяха, няма време да обърне внимание на жените, които наистина са му направили впечатление и го привличат.

п.п. Маги много ме дразни как се сърди, когато не получи някоя от първите рози и отива да си вземе розата с една сърдита физиономия на мумия, все едно той е длъжен все на нея да дава първата роза.

# 2 186
Кво се дразниш...стратегия е при Маги фръцкането...женски номерца....

# 2 187
Абе, Барбара си е глупавичка. То в погледа 'и си личи. Най-добре да с инамери някой борец и ще са си един за друг,  да не го мисли много.

Силви много хубаво го каза - поискал е среща с истинска жена, а ще получи "това" (Барбара). И си беше точно така. Толкова им е била скучна срещата, толко нищо не са си казали, че ги даваха само за по няколко минути. То какво да покажат, ако са си мълчали и само са се гледали.

Само да добавя, че Силви много ми харесва. Бетон е, пълен непукист, Стоун фейс от всякъде, обаче, като се усмихне, някак грейва и сякаш става друг човек.

# 2 188
Значи, ако съм един ерген, страшно бих се дразнила на цупене и фасони и много бързо бих им показала, че такива чалъми не нам. Щях да оставя Маги последна да се приземи малко, че мн си вярва и предпоследна на Виктория, която пък да не ми интригантства. Малиии Добре не съм мъж! И да трябва да си търся жена сред тия.
Много е търпеливо момчето, евала !

# 2 189
Абе не е лесно никак! Миналата година Генча се опита да покаже малко повече характер с момите и го направихме на саздърма 😃 Женската съпричастност винаги може да се появи.

Общи условия

Активация на акаунт