ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 663
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 190
Силви е луда, но е забавна, поне в последния епизод. Дано по цял ден им свири на хармоника! Grinning

Маги много се натиска и оставя усещане, че отървия от нея няма и вече трябва да я води към олтара. И да я харесва, ясно му е, че ако направи още някоя крачка към нея - тя ще земе да реши, че е победителка.

# 2 191
Абе не е лесно никак! Миналата година Генча се опита да покаже малко повече характер с момите и го направихме на саздърма 😃 Женската съпричастност винаги може да се появи.

Гената беше супер в това отношение. Среща - не минава добре, не го кефи - чао. Следващата моля. Момите по едно време ги беше страх да се виждат с него, че не знаеха после дали няма да ги прати да си ходят Joy

# 2 192
Не мога да разбера каква е ролята на Васка, чак почнах да си въобразявам как си приличат с Алекс и се замислих дали не са роднини Grinning
Нямам обяснение за това как още седи в предаването при положение ,че изпълнява  роля на фикус.
Иначе целта на епизода беше да премахнат фокуса от Маги с някаква драма, но финала за мен си е ясен.
Теорията на Надкаст, (на която аз съм склонна да вярвам, е че Васка нещо е сгафила пред продукцията, не е имала интерстно развите с Алек и за това при монтажа всичко нейно е отрязано.)
Епизодите се монтират салед края на предаването и след знание на развръзката.
Васка всъщност е имала срещи и разговори с него, но явно, освен че не са били кой знае какво и продукцията и отмъщава за нещо.
Мислех си, че може изведнъж да стане главен герой и за да е изненада за сега я крият, но май не е така, предвид факта, че от всички спойлери става ясно, че не е в топ 6 със сигурност.
Много ще ми бъде интерестно нейното гостуване в Надкаст, защото те със сигурност ще я попитат какво е станало, а тя дали ще отговори тепърва ще видим.
Само спекуплирам, но някъде четох, че тя също си има приятел във външния свят.

За другите продукции не знам, но специално в Ергенът епизодите се монтират докато текат снимките.

# 2 193
Жалко, че не са взели кокоментаторката от последния епизод на Надкаст в Ергенът.

Поздрави на Туджаров и Неделчо, които определено четат тук. Не само те.

Забелязвам, че когато тук спорим за нещо, водещите в даден канал се разделят да защитават двете тези. И Надкаст, и Комедито. Всички правят така. За да не загубят зрителите си явно.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 11:15 от Alucard

# 2 194
Е тя (Йоанчето) е убавица, но това е единственото й хубаво качество.

# 2 195
Пак е по-добре от сестра 'и, нацелва някои адекватни неща. Норчето е тамън за Ергена.

edit: техният подкаст за Ергена не става за гледане.

# 2 196
Йоана не е глупава и може да говори за разлика от много други, но защо така се подвежда по другите и прави изцепки?

# 2 197
Предполагам в това ифлуенсърското предаване се е изложила явно. Аз не можах да изгледам и първия епизод.

# 2 198
Васка явно е набутана там с цел известност. Гръмко влизане, за да я запомнят всички и после каше. Интересното е с какво ще се занимава след ергенът, за да и трябва тази слава. Виктория не я харесвам. Изключително ме дразни с това "Не ме гледай такааааа", но пък често се изказва най-правилно от всички.

# 2 199
Сънувах Алеко,... цАлувахме се! 😂 Като ви казвам, че не е добре да го зяпам това нещо, вие си мислите, че се майтапя.
Да ти кажа и аз отначало се чудех откъде са го изкопали този ерген, но бързо ми стана симпатичен. Много ми харесва това, което виждаме от него, много ценни качества за един мъж има. Сега. ..да сънувам, че се целуваме едва ли, но с удоволствие бих прекарала време в неговата компания.

# 2 200
За Васка - може да са разбрали, че си има гадже навън и да са я отрязали. Но аз като гледам то май от нея нищо интересно не може да излезе.

# 2 201
Май не е много интересна по принцип. Разгледах 'и инстаграма, не изглежда да общува много и с аудиторията си, споделя сам офитнес и техно партита, та, не знам какво толкова може да даде на продукцията. Поне да си мълчи, че да не се излага. Хубавица е.

# 2 202
Като стана дума за гаджета - за Габриела ли ще се разбере, че си има гадже навън в следващия епизод? Някой знае ли нещо, че ми е много любопитно. Може и на ЛС, ако не искате да изнасяте информация Simple Smile

# 2 203
Явно покрай останалите не е могла да се изложи толкова.

# 2 204
Васка явно е набутана там с цел известност. Гръмко влизане, за да я запомнят всички и после каше. Интересното е с какво ще се занимава след ергенът, за да и трябва тази слава. Виктория не я харесвам. Изключително ме дразни с това "Не ме гледай такааааа", но пък често се изказва най-правилно от всички.

Аз наистина не разбирам защо някой се мъчи да заляга над учебниците, за да го приемат Фармация, след което е готов да зареже ученето, знае, че може би ще трябва да прекъсне, защото снима ергенът, докато състудентите й вече започват лекции и присъствието е задължително. Защо въобще споменава сериозната професия, която учи,когато сякаш има интерес повече към шоубизнеса... Ясно е, че хората са различни, но или аз нещо съм остаряла и не разбирам или монтажите са направени по такъв начин, че оставят подобно впечатление... не знам

Общи условия

Активация на акаунт