ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 898
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 570
Барбара поне си казва , че нямат тема.😀

# 571
  • Варна
Барбара и тя ги дрънка... Алеко й бил любим човек.... И да не си криви джуките, ако може, ще е идеално.

Генчоооо, Генчо, палиш ли свещи, че не си на мястото на Алек?

# 572
Надя е много зле - изгони от коктейла момичета, които дори не са й конкуренция откъм време прекарано с Алек. Надежда и Магдалена щяха да са добър стратегически избор. Срещата на Барбара е все едно е извел племенницата си на разходка.
Тя няма стратегия и интерес към ергена и едва ли се интересува кой има шансове. Прекалиха със злобата към нея, минаха граници на приличие. Те щото другите не плюят, шушукат, злословят и обиждат. Само Йоана и Надя правят злобни коментари,  другите са светици начело с пресветата Нани блажена и великомъченица Магдалена. Не ли?

# 573
Барбара - хубаво момиче, малко едро с обезобразени уста Sad
Васка участва ли в играта въобще?

# 574
В шок съм, че Барбара взе роза.

# 575
  • На Изток от Рая
А тия момичета защо още ги държат омазани?
Сигурно някой от екипа е дал тема на разговор на Барбара. Розата сигурно я получи, защото не му досаждаше като Теа😀

# 576

Правят услуга на Васка, като я дават по-малко. Освен злобни погледи и глупави реплики, друго не се чу и видя.

# 577
Памела като започне да говори или да се смее..... ми е нетърпимо!

# 578
  • София
Барбара поне си казва , че нямат тема.😀

Е, ама после дебатираха Simple Smile Много зле, ама получи роза. Не знам как не заспа от скука този човек.

# 579
Очевидно е че Васка с нищо не изпъква, то се и показа на играта, че е безхарактерна и без собствено мнение, води се по акъла на другите

# 580
Егати и трагичната среща ... Барабата освен, че не блести с визия и елементарен разговор не може да води. Измъчена работа

# 581
Ах, колко сладко, мъничката и крехка Барбарита я е страх да погали магаренцето, умилих се.
Васка и аз трудно я разпознах, интересно ми е Милена на кого лепна торта.

# 582
Аз искам да видя Барбара и Габриел в битка, а на бас, че Габриел ще смачка Барбара :DDD

# 583
  • София
Много съм изненадана, че Барбара получи роза. Нелогично ми е. Срещата беше пълно фиаско, та те изобщо не си говореха, голяма мъка и неловки усмивки. Rolling Eyes

# 584
Ах, колко сладко, мъничката и крехка Барбарита я е страх да погали магаренцето, умилих се.

То хайванчето се уплаши..за животинката говора Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт