ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 120
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 660
Г-жа Отчаяние се задейства  Mask

# 661
Не виждам нищо общо между Надя и Елена , освен че са си направили стратегии.
Елена много ме дразнеше към края , адски пренавита беше , но иначе не мога да отрека , че беше с доста по-богата обща кулутура и изпъкваше с това . Надя е доста по-красива от нея , но няма нищо интересно , като изключим злобните и подмятания .

# 662
  • България
След този епизод започвам да не харесвам нито едната от тях: Надежда ми прилича на маймунка след корекциите, подразни ме днес, изглежда ми и малко антипатична. Екатерина я търпя засега, но скоро ще ми изпадне от плюса.
А, Мария рускинята харесвам.

# 663
Айде пак ще ѝ спира въздуха на МагитУ Laughing

# 664
Гледам с малко закъснение, ще ви настигна на рекламите. Теа е отчайваща 😂 Надъхва се как били мега ултра конкуренция за Надя.

# 665
Ах, каква манипулаторка е тази Маги.. Как тънко се оплака, че е жертва. “Борбата е там вътре, а не тук - навън”. Добре, че не й взе въздуха Алек този път, за да може да го каже това.

# 666
Маги се държи така, сякаш Алек вече е неин. Много самонадеяно.

# 667
Дали някой ще е запомнил ВСИЧКИ суперлативи, с които се самохарактеризира Силвия?
,, Аз съм естествено красива, интелигентна, възпитана и имам висше образование. Правоспособен юрист съм!,, 😁
Сигурно и на табелата пред кабинета пише същото Grinning

# 668
Ах, каква манипулаторка е тази Маги.. Как тънко се оплака, че е жертва. “Борбата е там вътре, а не тук - навън”. Добре, че не й взе въздуха Алек този път, за да може да го каже това.
Сигурно е имало линейка на терен за Маги

# 669
След този епизод започвам да не харесвам нито едната от тях: Надежда ми прилича на маймунка след корекциите, подразни ме днес, изглежда ми и малко антипатична. Екатерина я търпя засега, но скоро ще ми изпадне от плюса.
А, Мария рускинята харесвам.

Екатерина като почне да мяука и да гледа като флегма… просто и тя е минус. Само Милена ще си ми остане в плюса май.. И това момиче Кристина (не гоурджъс) не изглежда лоша, но е скована.. просто не изпъква.
Определено, роклите са по-красиви от предишните сезони, но каста пък е най-потресаващ

# 670
Маги цял сезон ще си изкара с тая визия…

# 671
Много досадно. Иде ми да заспя. Писна ми от Маги още от предишния епизод.

# 672
Като майка и син са Магда и Алеко. Днес тя изглежда откровено грозновата

# 673
Магиту е такъв нарцист. В момента, в който той каза, че ще й каже нещо за нея, такава й беше физиономията като на гринча и се извърна към него и беше цялата в слух

# 674
Не,че не мога да повярвам,но Елена и Валерия ми липсват!

Общи условия

Активация на акаунт