ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 085
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 645
Айде да почват срещите, че досега епизодът е тийн-проблем.

# 646
Добрата новина е, че видяхме някакви автентични емоции в тоя скандал.

# 647
  • София
Много неловка и леко нелепа Среща с борческото барби.  Ама и ергенинът все по камъняците ги води, да не заработва като гид?
Оф на Тея , трябва да и е запушена устата постоянно с нещо, че не се търпи бликащият и интелект...... Направо ми липсва старата Габа, пред тази сегашната...

# 648
Ето от къде ще тръгне войната и сега е момента да се разделим на два тийма Joy

# 649
Аз ли не довиждам нещо, но тук има хора с перманентен грим, мигли и микроблейдинг, и те са мнозинството. Какво обсъждат кой се гримирал?!

Точно Габриела е и с устни, нос и вежди.  То няма какво да гримира от корекции. Йоана поне е ествествена.
Извън корекциите с филъри и пластична хирургия, имах предвид. Че на повечето не стигат даже, та трябва и татуиране и лепене отгоре Joy

# 650
Ергенката ще е много скучно предаване. Мъжете няма да интригантстват така, както в Ергенът

# 651
  • # супернатурална #
Тази година май роклите им са по-хубави, или само така ми се струва? Не гледам редовно. Не вярвах, че ще го кажа, но миналия път Елена направи сезона. А и никоя не мога да си харесам така, както си харесвах Валерия.

# 652
Ме подценявайте мъжете , има големи интриганти .

# 653
Алек с това сако е като тапициран диван.
Бравооо 😂😂😂😂😂😂😂😂

# 654
Мисля че Ергенката ще е много по-забавно и разтоварващо. Не знам кой би се радвал на глупави четкания и злоба. Плюс това е много по-естествено мъжете да се борят за вниманието на жената, ще бъдат по-интересни, изобретателни и ще правят повече смях.

# 655
Евала му правя на Алек - истински 'жентълмен! Как не са му се скъсали още нервичките не знам. Стоически държи.

# 656
Тази година май роклите им са по-хубави, или само така ми се струва? Не гледам редовно. Не вярвах, че ще го кажа, но миналия път Елена направи сезона. А и никоя не мога да си харесам така, както си харесвах Валерия.
Писах, че тазгодишния опит за Елена е Надя. По стара народна традиция някои хора се подразниха, че мира не ми давала Елена. А то беше комплимент. Обаче нещо при Надя не се получава баш същото. Аз на нея ѝ симпатизирам, но не успява да изпъкне като Елена. Струва ми се, че ще е по-скоро “опората” на Йоана.

# 657
Тази Маги имам чувството, че винаги е с една и съща рокля. Все в черно,не знам защо се е заинатила,че така ѝ ходи. Отново двойни стандарти, преди 1 седмица се оплакваше,че са ѝ откраднали срещата и било некоректно, но сега първа бърза да го вземе още от вратата. Не знам как ще я търпя занапред.

# 658
Мисля че Ергенката ще е много по-забавно и разтоварващо. Не знам кой би се радвал на глупави четкания и злоба. Плюс това е много по-естествено мъжете да се борят за вниманието на жената, ще бъдат по-интересни, изобретателни и ще правят повече смях.
В Бг не сме за такъв формат, консерви сме и момата ще я разпънат,ще има да я плюят години наред Grinning

# 659
То и за Ергена не сме, ама ей ни на трета година! 🌹😂

Общи условия

Активация на акаунт