ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 995
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 855
Чуди се с какво да се прави на интересна. Далеч в от поведението на жена с фасон. По-скоро отчаяна застаряваща държанка.

# 856
Хайде да гонят някоя и да си лягаме. 😁 Ако можеше да пропуснем и речта на Наум, щеше да е супер.

# 857
Чуди се с какво да се прави на интересна. Далеч в от поведението на жена с фасон. По-скоро отчаяна застаряваща държанка.
Абе всичките са... такава мъка!

# 858
Залагам първа роза на Надежда тази вечер Simple Smile
Почна драмата

# 859
,, Виждам, че ти нямаш смелостта..,,

Не бе моме, желание няма, той.

Условията ли ги правят такива? Нямат грам усет.

# 860
Наум грам не го слушам. Все едно оглушавам като го видя. След още 1-2 сезона сигурно ще спра и да го виждам.

# 861
Подсетете ме коя беше миналият сезон дето все му се сърдеше на ергена като Виктория сега? Блага или друга беше?

# 862
Ще си ходи Силви.

# 863
Майко мила.Горкото момче .Те го съсипаха.Извинявам се за грубият език,но му изкараха хонорара през г..а.Сега го гледам,той изглежда в пъти по зле от началото,когато беше свежарка.

# 864
Трябва да прекръстят предаването Пуб* дом "Стършеловото гнездо" с групов психоаналитик. Романтиката нулева.

# 865
Оная с отливката на бюста много се сърдеше. Ама Гената нали беше серт, бързо я изпидурка

# 866
Киара мисля да си ходи. Беше й доста скучно

# 867
Според мен не още, нали даваха в промото за сезона как свири с хармониката. Не си спомням да са го давали още, освен ако не съм изпуснала.

# 868
Толкова много има за гонене. По всякакви причини.

# 869
Мария украинката никак не е лоша. Дано отиде на индивидуална среща. Васка според мен е дала обет за мълчание.
Няма какво да каже или ако има не и стигат думичките .

Общи условия

Активация на акаунт