ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 166
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 390
Странно ми е защо се изписаха толкова страници критики точно към Надежда, като тя до сега е една от най-нормалните участнички там. Държи се на ниво, не са я показали в лоша светлина, другите момичета  до сега нямат нищо лошо да кажат за нея... Жената буквално си съществува и вие й се дразните.

'Щото търсят конспирация, под вола теле, от 9 села вода ще донесат, само и само да се намери да се захапе най-положителния участник до момента. Ама едно е да коментираш кой какви джуки си е направил, кой как се държи в предаването, ама друго е да даваме оценки кой колко добър родител е, на база едно участие в някакво предаване. Много експерти по детско развитие има тук, та трябваше да я захапят все за нещо, иначе няма да си легнат спокойно. В днешния епизод Надежда ще целуне Алек, та сега ще имат храна да й сипват още, що му се е нахвърлила.
Чак пък най-положителният участник...не. Тогава Милена каква е? Надежда осъзнава, че детето й ще гледа това и не се отпуска, което е умно поведение от нейна страна, макар най-умното щеше да е изобщо да не се записва, ама аре. Wink

# 391
Ще се почват да се докладват негативните мнения за Надежда като  гледам. Почна се от деликатните забрани Нани да ѝ се вика… освен предаването негледаемо, явно и темата ще стане нечетима.

Нани и "викат" още от самото начало.... И темата не е задължителна- на който не му харесва не я следи...както и предаването!

# 392
Странно ми е защо се изписаха толкова страници критики точно към Надежда, като тя до сега е една от най-нормалните участнички там. Държи се на ниво, не са я показали в лоша светлина, другите момичета  до сега нямат нищо лошо да кажат за нея... Жената буквално си съществува и вие й се дразните.

'Щото търсят конспирация, под вола теле, от 9 села вода ще донесат, само и само да се намери да се захапе най-положителния участник до момента. Ама едно е да коментираш кой какви джуки си е направил, кой как се държи в предаването, ама друго е да даваме оценки кой колко добър родител е, на база едно участие в някакво предаване. Много експерти по детско развитие има тук, та трябваше да я захапят все за нещо, иначе няма да си легнат спокойно. В днешния епизод Надежда ще целуне Алек, та сега ще имат храна да й сипват още, що му се е нахвърлила.
Чак пък най-положителният участник...не. Тогава Милена каква е? Надежда осъзнава, че детето й ще гледа това и не се отпуска, което е умно поведение от нейна страна, макар най-умното щеше да е изобщо да не се записва, ама аре. Wink

На мен ми е любопитно от кога границите, които си поставя един човек от към поведение, са нещо лошо? Изграден човек е, много ясно, че ще има цедка на поведението. Или дай всички да почнат като Християна да се държат и да ги величаем колко са естествени, първични и истински. Grinning

# 393
Гледам нови профили се хвърлят отвержено в защита на Надежда...мдам, мдам...дърти кърти сме някои, не пасем трева Joy...

# 394
Това за името е нормално, има и Надя все пак в предаването. Още повече че там май също казват Надя на Надежда (май Мими така я нарече) което още повече обърква.

# 395
Гледам нови профили се хвърлят отвержено в защита на Надежда...мдам, мдам...дърти кърти сме някои, не пасем трева Joy...

Дамммм....нямам 68 000 мнения във форума. Съжалявам за което. Иначе нямам право на мнение ли? Тука сега конспирацията почва. Сигурно съм човек на продукцията или познавам Надежда. Grinning

# 396
Интересното е, че се изписаха тонове да се напада Надежда като майка, корекции и т.н., а всъщност вътре има толкова други не дотам адекватни участнички, които могат да хейтят. Очаквам след две страници и Милена да я нападнат, че виждате ли дразни ги шумът на крилете и....

# 397
Милена изглежда мила , но ако ще има още разкази за драматичното и минало , на мен ще ми дотегне.

# 398
Тази вечер ли ще гледаме как бат Габриел ще иска да се саморазправя с една от участничките ? С Йоана май беше ?
Някъде четох, че Алек щял да вземе радикално решение. Та, може и кеч да гледам след няколко часа. Хахахахахахахаахаха

# 399
  • София
В следващата тема с главни букви да се напише “Ако не хейтиш в общия хор, не си добре дошъл”.
Joy

# 400
В тоя кеч няма да знам на кого да заложа, честно. Grinning
Габриела, Йоана, Барбара и етц. ме изнервят на моменти, но най-неприятни през цялото време са ми Силвиту, Горджъса (даже не знам защо, има нещо, което не ме кефи) и Надя-програмиста. На украинката също не съм фенка, някой го беше казал доста точно - някоя друга украинка щеше да свърши сщата работа.

# 401
В следващата тема с главни букви да се напише “Ако не хейтиш в общия хор, не си добре дошъл”.
Joy

Хахахахаха. Ех, тия нови профили, голяма конспирация около тях.

# 402
Тази вечер ли ще гледаме как бат Габриел ще иска да се саморазправя с една от участничките ? С Йоана май беше ?
Някъде четох, че Алек щял да вземе радикално решение. Та, може и кеч да гледам след няколко часа. Хахахахахахахаахаха
В страницата във Фейсбук го видях и аз това за радикалното решение.
Интересно дали е свързано с "боят" с торти /пайове.

# 403
'Ич ми не е на колко години е Маги, та чак пък да седна да и правя справки. Донесох го като клюка.
Ама, чакайте, до края на предаването, (а знаем, че Нани остава до края, нали) има достатъчно време всички да се проявят. Ще има очаровани, ще има и разочаровани. Аз колкото гледам, гледам за смях и забавление. Няма да се мятам като Матросов на амбразурата да защитавам ни тая, ни оная.

# 404
Joy

Каквото искате пишете.....Joy..през бермудите ми е...
Ааа,  уууу..страхотно шоу, велика игра...и тъй до безкрай...страхотни джуки имат всички мови вътре, забравих да се възхитя и на това......

Общи условия

Активация на акаунт