ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 956
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 555
“Алек не отделя ръката си от моята”
 Смее ли …
И сладолед дава, " истинска приказка".
С какви общуват тези моми?!

# 556
  • България
Габриела директно отправи закана, че ще бие Йоана, когато излезе от предаването.

# 557
  • Пловдив
Брат Габриел няма грам интерес към Алек. Киара ми прилича на Гери-Никол по нещо, а Барбара, когато говори на синхроните ми прилича на Джорджано

# 558
“Тя ги принижава
DMS речник

# 559
Габриелке, има огромна разлика между силен характер и злобен характер. Млъквай. Идиотка си.

# 560
Може ли някой да ми разясни какво е нивото на Виктория че Маги не е на него?

# 561
  • Пловдив
А защо не дадоха Милена коя намаца с пая?

# 562
  • Варна
Маги мисля, че каза, че всяка седмица имало нови жертви. Та явно нещо са стопирали снимките наистина.

Йоана, че й заби "пая" на Габриела, заби й го. Но втората е ужасна.....

# 563
Сори хора, ама Габриела да не би да си е правила операциите в Тайланд?

# 564
Брат Габриел като излезе от предаването да отиде на логопед, че с това фъфлене...

# 565
А, червено сако, кармазЪ, връз бермудите...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 566
Може ли някой да ми разясни какво е нивото на Виктория че Маги не е на него?
Такова, че за да дойде на него, ще трябва да легне Trollface

# 567
Габриел(а) бих казала, че е бат на Памела, но по злобата се разбира, че вероятно е сестра.... отвратилено се държи и изглежда в моите очи.

Барбара ми е мъжка, нищо красиво не виждам в нея и ми е чудно как тя и Тея не се чувстват като някякви навлеци, заели мястото на друг за среща предназначена за друг, че и за капак си вярва(т) какво му е хубаво на Алек с тях.
На разходката са като две деца от детската градина, държащи се за ръце, защото така трябва...

За мен сега Алек трябва да бъде мъж, да извади роза да я даде на Бабра и да каже: Моля да я предадеш на Надежда, може и целувка, ама нея ще ѝ я дам аз на коктейла! Satisfied

# 568
Някой да я прати Габриела на психотерапевт да й диагностицират нарцистичното личностно разстройство. Не е нормална тая работа… 🙈

# 569
Киара ми прилича на Гери-Никол по нещо
Яката дупара?

Общи условия

Активация на акаунт