ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 128 205
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 615
Отслабнал ми се вижда и на мен Сашко...Саши, яж повечко тортички..храни се, кака...

Бабрби има бицепс колкото него....
Което не говори никак добре за него най-вече.

# 616
Паят беше в алуминиева чинйка, която се пързаля върху пръстите, особено ако са потни. Йоана го засили, за да не го изпусне като първото момиче, и затова изглежда сякаш го забива. Това видях. Тази да млъкне вече, и тя, и всички други. Християна вече изглежда любезна и мила в сравнение с тези.

# 617
Много глупав спор, не стават и двете за гледане и дано да си ходят. Коя какво била постигнала, кого познавала, какви постижения имала и двете за нищо не стават, с извинение, иначе нямаше да говорят такива глупости.

# 618
Аз съм назад малко, но на Тейчето най-много й пасна тортата в лицето 🤣🤣🤣

# 619
Габриела за каква се мисли? Какво е постигнала толкова, че и не харесва 5000 евро заплата🤣

# 620
Брадъра имам чувството, че са го скъсали на курс за стюардеси.

# 621
Пфффф, изтървах момента с боя с пай (видях само кратки кадри от повторенията), но неистово изпитвам желание да млатна не с пай, а с нещо много по-тежко тая фъфлеща простакеса Габриела!!!  TriumphImpAngryAngry

# 622
Трябваше да ги оставят да се сбият JoyJoy тогава ще има наистина шоу.

# 623
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Какво искаше да каже Памела с това, че сестра и била "ей на толкова" да се изпусне.
Физически сблъсък ли щяхме да гледаме? Изумявам, млади, красиви, уж образовани и
с разностранни интереси момичета, а толкова злоба и агресия от тях, откъде, защо.

# 624
  • София
Отвратително е всичко. Започвам да се напрягам като в първи сезон. Когато и да излязат Габриела, Памела, Валерия, Теа - все ще е късно. Не че и другите са цвете за мирисане.
"Срещата" с Барбара беше нелепа, недоумявам как получи роза.

# 625
По-скромна ?!

# 626
Аз съм привърженик на максимата "Убий простака с мълчание"...

# 627
Ох, Силви... Самозасипа се с комплименти.

# 628
Габриел какво се дрвзни, че Йоана се гримира. Тя като е без грим да не би да прилича на нещо. Очите и са ужасни. Памела е куха глава, но поне е привлекателна. И това за парите- и аз се чудя тая какво работи че за три години е постигнала повече от останалите?

# 629
Следващата тема ще я кръстя "Магарето Алеко" част 4.

Общи условия

Активация на акаунт