ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 170
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 675
Той е тотално вял и отегчен днес.

# 676
Да, Маги много ламти за внимание. Далеч от класна дама, която си знае цената и позицията.

# 677
Тези целувки са фейк, ако беше страст нямаше да са няколко, а една голяма с малко мляскане. А те застиват в една поза като за снимка

# 678
Оф! Евгени и майка му се целуваха по-страстно. Бляк!

# 679
Нещо дъртее МагитУ , бездушно и досадно клише.  С поведение на вечната любовница.

# 680
Не мисля, че Алеко е привлечен от Маги. Малко му се натиска тя, а той любезничи по сценарии.

# 681
Мисля че Ергенката ще е много по-забавно и разтоварващо. Не знам кой би се радвал на глупави четкания и злоба. Плюс това е много по-естествено мъжете да се борят за вниманието на жената, ще бъдат по-интересни, изобретателни и ще правят повече смях.

Ама точно това е забавното. Че замисъла директно противоречи на националния ни манталитет. А ние сме донякъде средно и постоянно се лутаме между западен и източен манталитет. Изобщо нямаше да се коментира и гледа толкова ако беше само с една надута фльорца, дето си скролва тиндъра на живо. Това ще представлява шоуто Ергенката.

# 682
Невероятно изкуствен диалог и целувка. Както казват децата, като видят някой да се целува, "Бляк" 🤢

# 683
Не,че не мога да повярвам,но Елена и Валерия ми липсват!
На мен повечето ми липсват, бяха всяка луда с номера си и беше интересно ,а тази година 80 процента се описват само с една дума "злоба"

# 684
Маги какво се прави на ударена .

# 685
  • България
Виктория каза: Вчера имаше игра.
Значи коктейлът и индивидуалните срещи са в различни дни.

# 686
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Кой набеди Маги за красавица, да си прегледа зрението.

# 687
Сега разбирам защо Магдалена си е оперирала носа. То от толкова лъжи бате

# 688
Нещо дъртее МагитУ , бездушно и досадно клише.  С поведение на вечната любовница.
Точно! Професионално изкривяване от десетилетията на държанка. Обаче нещо е ударила паниката, че наближава последния влак.

# 689
Имало правила, но участниците в седянката не знаят за тях 🤣

Общи условия

Активация на акаунт