ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 162
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 690
Ето пак Виктория каза "вчера имаше една игра" ,т.е.един излъчен ден не е един снимачен. Та може и Християна да си е откарала 22 дни. В миналите сезони не се изказваха така постоянно или беше орязвано.

# 691
Маги ми е грозна днес. Все едно лицето и е по-издължено. Накрая ще започна да харесвам Горджъса..

# 692
Маги хич не ми е красива с вързана коса.

# 693
Надежда се държи достойно, браво! Не им слиза на нивото.
А Голямото пиле първо го грабна, щото наистина го грабна Алеко да им натрие носовете. И второ да му се оплаче... но неее тя не иска да говори за това, но му намекна. Прозрачна е и доста изкуствена. Изобщо не си пада по него, нито той по нея.
Батката Барбара без грим на синхроните има лигавият маниер на говорене и очите на Т. Духовникова.
Габа и Йоана махленски свади.

# 694
На Маги лицето много тясно бе....не вога да свикна.

# 695
Еуфория, падащи звезди... Офф, Нани, клишета, клишета, дето щяха да ти отиват преди 10 години.

# 696
  • България
Надежда взе да му говори за маски... Момиче, ти си си направила най-голямата маска след пластичните операции...

# 697
За мен на Маги ноздрите са deal-breaker.

# 698
На Виктория шареният и цветен стайлинг много ѝ седи.

# 699
Маги съчетава най-гадните черти на Елена и Валерия

# 700
Виктория каза: Вчера имаше игра.
Значи коктейлът и индивидуалните срещи са в различни дни.
И аз това забелязах. От миналата година съм запомнила, че момичето от срещата веднагала след нея се появяваше на коктейла. И го помня защото се чудех как успява толкова бързо да смени тоалет и прическа след вечерята и да е на време на коктейла.

# 701
На Виктория шареният и цветен стайлинг много ѝ седи.

Като гимнастичка по худ.гимнастика ми е...

# 702
Ох, когато някой ми обяснява, че не е такъв човек, значи е точно такъв! Голямо себеизтъкване.

# 703
Нани много хубави трапчинки има и много хубаво се усмихва и с очи. Блага изглежда.

# 704
В едно друго реалити преди време гонеха за проявена агресия. Не може в ефир да показват отявлена вербална агресия, придружена с физическа - закани, заплахи, блъскане и това да се приема за норма, да се неглижира и оправдава. Агресия, от трениран и силен спортист!
Според мен, спортистът трябва да показва устойчивост на стрес, издръжливост, да има благородство на духа, да умее да губи с достойнство, а не да e арогантен, груб и да демонстрира надмощие. Габриела не трябва да остава в предаването! Пък после се питаме защо ученички се бият като гладиатори за момче.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 22:21 от Карла_Карла

Общи условия

Активация на акаунт