ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 158
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 705
Ако тази Маги беше на двайсет-и, поведението и щеше да е нагло и смешно, обаче на тридесет и пет-и е просто тъжно и жалко.

# 706
  • България
Не харесвам главните героини, но тези разговори са по-приятни от агресивните махленски свади.

# 707
На Виктория шареният и цветен стайлинг много ѝ седи.

Като гимнастичка по худ.гимнастика ми е...
Точно! 😃🌹 Ама ѝ ходи според мен.

# 708
Нани много хубави трапчинки има и много хубаво се усмихва и с очи. Блага изглежда.
Аааа, не, не! Блага е без гащи. Даде ги на Виктор

# 709
Мисля че Ергенката ще е много по-забавно и разтоварващо. Не знам кой би се радвал на глупави четкания и злоба. Плюс това е много по-естествено мъжете да се борят за вниманието на жената, ще бъдат по-интересни, изобретателни и ще правят повече смях.

Ама точно това е забавното. Че замисъла директно противоречи на националния ни манталитет. А ние сме донякъде средно и постоянно се лутаме между западен и източен манталитет. Изобщо нямаше да се коментира и гледа толкова ако беше само с една надута фльорца, дето си скролва тиндъра на живо. Това ще представлява шоуто Ергенката.

Няма да е надута фльорца. И тя като ергените ще бъде възвишена, богата, хармонична и няма да обижда никого.
А в каста от мъжка страна ще има батки, мачовци, един джентълмен, но гей, дебел и забавен и други шантави профили, откъдето успеят да намерят.

Айде, Магдалена пак почна с нейното въздействие тип "черна дупка". Когато е с момичетата не ме дразни, но с Алеко се държи ужасно задължаващо. Винаги изглеждат изкуствено и ми става неудобно само като гледам. Все едно ергенът е седнал на нещо остро и му е много некомфортно, но се усмихва.

# 710
Маги хич не ми е красива с вързана коса.

По принцип като се сложи косата на кок или вързана така се дърпа косата,че леко да дърпа, изпъне,издължи лицето. На магиту не й отива защото и без това е дълго. Такаче по-добре пусната

# 711
Нани е типична детска учителка. В забавачката ще има голям успех.

# 712
Теа как си е наляла вино до ръба на чашата. 😁

# 713
Тоя Алеко голям балък толкова да ѝ се връзва на тая Маги. Такива хубави млади момички вътре.

# 714
Харесвам Нани, но няма една среща, в която да не си направи комплимент. Ясно, много се харесва.

# 715
Поне не ѝ спира въздуха.
Наниту няма да ми е фаворитка, ама ако конкуренцията ще е между нея и Маги. Определено Нани!

# 716
  • софия
Маги съчетава най-гадните черти на Елена и Валерия
И Сашка помахва зад тях. Страшен мутант си имаме този сезон.

# 717
Аз при Александра и Виктор виждах повече химия , отколкото при Магдалена и Алек.

# 718
  • Пловдив
Някой може ли да ми обясни на коя от Кристините викате Горсжъса и защо? Благодаря предварително Laughing Heart Exl

# 719
Поне не ѝ спира въздуха.
Наниту няма да ми е фаворитка, ама ако конкуренцията ще е между нея и Маги. Определено Нани!
+1
 Все още се надявам да изскочи някой скрит заек ,но гледам и гледам и пак гредам и не виждам кандидатки Joy

П.п. Горджъса се е кръстила сама така , сигурно заради прекрасната й кожа Flushed

Общи условия

Активация на акаунт