ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 010
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 795
Аз да попитам, понеже всички я харесваме. Защо предполагаме, че и Алек няма да я хареса (за половинка)?
Алек изглежда и се държи като мъж,който получава женско внимание, мисля е свикнал със съвсем различен тип жени.  Милена е толкова плаха и ранима, че  смятам самият той ще се притеснява да не я " счупи" и затова ще си я държи само като приятелче

# 796
Голямо просене на среща… било по женствен и деликатен начин…

# 797
Какво е това кукуриго Надеждината прическа?! Отива на 5 годишно, не на зряла жена.

# 798
Ужасно тъп е тази година формата...То пък няма нито интрига, нито интересни личности, нищо.
Срещата на Надежда беше ужасно отегчителна. И тя започна да говори като Мики Маус...Пффффф. Да не говорим, че на коктейла беше ( е ) като ретро чалга певица с това кукуригу и огромни обеци.
Магдалена, няма какво да коментирам. Личи от километри връзкарство или бутане от продукцията. Не съм ок с това. Фалш, голям фалш.
Силви обичала диаманти...........пффф. Цяла вечер повтаря " Искрено "
Теа, цяла вечер повтаря " Очевидно". Прораснали корени на тъмна коса. Пфф, няма ли там някое спрейче за корени ?
Алек го харесвам като външност. Харесва ми е как говори, речника му също. Но, много зле го обличат този мъж. Жалко.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 23:03 от BlackCat12

# 799
Мария може да си ходи (ако не бъркам името, жълтата рокля и веждите гайтани), той непроявява никакъв интерес към нея.

# 800
Аз да попитам, понеже всички я харесваме. Защо предполагаме, че и Алек няма да я хареса (за половинка)?
Няма химия. В интерес на истината той  няма с никой досега. Или поне аз не виждам. Миналата година Гената имаше много и с много 😅 при все че Валерия беше на ден 1ви, пак му се получаваха нещата и с останалите

# 801
Хайде и тази ще го напада с целувка както Хриса. 😁  Няма не искаш, няма недей. Горкото момче.
Той с удоволствие и желание си целува само Екатерина. И все пръв напира да я целуне.

# 802
Той не търси по-стари от него.

Отделно, си мисля, че търси душа,,Милена,, в тяло на секс богиня. Иска трофей, със стойност.

# 803
Майко, майко, майко! Горкото момче! Тия каки издевателстват над него. Сега пък и Надежда с пеперуди. Божкее еее... Добре, че не са вкарали 40 годишни вътре. Кекса вече щеше да е изконсумиран, ама зорлем.

# 804
Момчето го довършиха... Васил Левски...

# 805
Не може всяка година химия. Тази година ще е физика…и аеродинамика Joy

# 806
  • София
Имам чувството, че там всички са с диагнози, честно!
Силвито яко я хапе щъркелът, ама така нежно, изискано и женствено, като за дами. Joy Толкова нагло, грубо и селски си просеше среща през цялото време, внушавайки си, че е страшно деликатна. Няма такава кукувица!

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 02:38 от Reinа

# 807
Тази година ще е кошче за душевни отпадъци Алеко. Да си пие питието 😃
Силви не е лошо момиче, малко особена и малко напориста. Не е за там. Хубаво ще е скоро да си ходи.

# 808
Силвето бавноразвиваща ли е?

Макак, моля ви, правоспособен юрист?! 😃
Ха ха, каките тая вечер нямат стигане, голяма излагация!

# 809
Много ми харесва начина по който Алек гледа Милена. Сигурна съм,че и тя самата знае че не го вълнува като жена,но той се държи много приятелски и поне дава вид,че наистина я слуша.
Мисля, че той осъзнава колко е деликатна и не може да се отпусне покрай нея.

Общи условия

Активация на акаунт