ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 096
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 080
Някой може ли да бъде така добър да каже с две думи какво е направила Маги, че аз още не съм гледала снощния епизод.

След играта по правило първата среща беше за Надежда, а втората - за Катя.
Маги се направи на неразбрала и грабна Алек под ръка още като дойде, та остави спечелилите момичета да чакат. Пререди ги, беше си грозно. Но те двете не го изживяха сякаш така.

# 1 081
Има ли тийзър за епизода, който следва?

# 1 082
Благодаря, Saturday.

Явно Маги ще е микс от Валерия и Елена от миналия сезон.

# 1 083
Аз също съм възмутена от ситуацията с Маги, но мисля, че това беше сценарий… няма как да не е разбрала, според мен са я накарали да го “отмъкне” още в началото, за да започне коктейла с интрига.

Харесвам Надежда и като визия, и като поведение… мисля, че след вчера стана фаворитка на още повече хора.

# 1 084
  • тук и там
Цитат
Явно Маги ще е микс от Валерия и Елена от миналия сезон.

И Александра, щото го играе също " Сама съм тук, всички са против мен"

# 1 085
  • Melmak
Днес какво очакваме да се случи? Явно ще има пак голям скандал? Защо има толкова малко рози?

# 1 086
  • София
И Маги, и Надя се държаха жалко. Явно Маги наистина е много дволична

# 1 087
  • София
Не е силен характер Габриела. Просто е невъздържана и груба, свикнала е че така може да се налага над по-слаби противници. Неслучайно е обградена от най-глуповатите, простовати и безгласни момичета в къщата. Вчера беше изключително разклатена от отпора на Йоана и безсилието да й се наложи вербално, даже беше готова да ревне по едно време.

# 1 088
Габриела е минала покрай силния характер. Много груба, агресивна, арогантна. И какво само повтаря на Йоана какви постижения има? Душа, ти освен като "бивша плувкиня" имаш ли скорошни постижения? Такъв типаж хора никога не съм харесвала.

# 1 089
Не е силен характер Габриела. Просто е невъздържана и груба, свикнала е че така може да се налага над по-слаби противници. Неслучайно е обградена от най-глуповатите, простовати и безгласни момичета в къщата. Вчера беше изключително разклатена от отпора на Йоана и безсилието да й се наложи вербално, даже беше готова да ревне по едно време.
Да, и аз забелязах.
Ръцете й трепереха, докато кудкудякаше.

# 1 090
Добър ден. Реално, в предаването единствената искрена и добронамерена е Милена. Поне при нея няма фалш.

# 1 091
Пълно куку са тия сестри. Едната нахилена като пача, другата агресивна като питбул. Спортистите уж имат дисциплина, тая е за кечист направо. С Барбара са такива анаболни батки, че изобщо не ми влизат в категорията за жени.
Това с Маги беше сценарии. Надежда най-после се престраши да целуне тоз ерген.
Йоанна ми се издигна в очите- има дар слово.

# 1 092
Само на мен ли Нани изобщо не ми харесва в лице /попаднах на сватбените й снимки из нета, едва я разпознах/, а и по характер не ми допада.. Играе го светата вода, а е ясно че е доста голяма хитрица, прикрита и лукава ми се струва. Като разбра, че изостава с целувките, реши да го отвлече зад храстите, иначе "много съм притеснителна"

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 12:10 от Catfish

# 1 093
За пореден път русата коса си казва думата Grinning
Йоана дружи единствено с момичето със злобната усмивка и налудничевия поглед. Всички, които защитаваха как не трябвало да има агресия срещу Силви, я определихте като злобна, защот се включи в нападките.
Обаче като наби със засилка пая в Габи - "браво на нея"...
Габриела я плесна меко, без длан, беше хванал пая с пръсти отсрани, а Йоана заби пая с длан и опъната ръка. И всички го потвърдиха. Освен Йоанка естествено. Но на такива хора като нея това им е стратегията - подмолни са и в такива моменти не успяват да си изконтролират злобата. Ама после понеже Габи е силен характер и реагира.... някак тази очевидна злоба на Йоана мина между капките. Не е редно според мен.
Дори не е нужно да го потвърждават - физиономиите на Милена, Васка и още едно момиче отстрани казаха повече. Направо си я изшиба с пая.

# 1 094
Аз също съм възмутена от ситуацията с Маги, но мисля, че това беше сценарий… няма как да не е разбрала, според мен са я накарали да го “отмъкне” още в началото, за да започне коктейла с интрига.

Харесвам Надежда и като визия, и като поведение… мисля, че след вчера стана фаворитка на още повече хора.
С кое? С това, че го заклещи между храстите и го целуна. Верно ли това би накарало хората да я харесат?
Не толерирам подобно поведение, на мен лично ми падна в очите.

Общи условия

Активация на акаунт