ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 838
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 185
Някой по-горе беше нарекъл Екатерина инфантилна. Изобщо не я виждам така. Говори нормално, без лиготии, изразява се добре, няма клюкарски изяви, не се предлага сама на ергена. Добро впечатление ми направи и че не коментира с лошо нахалството на Маги да я изпревари на среща. Хубава е и се държи на ниво.

# 1 186
Блага на 32 също изглеждаше доста момичешки в сезон 1. Цялата помпозност на корекциите, прекалено слабите тела, тежкия грим, черните рокли напомня на едно матронско излъчване на 45+.
Не мисля, че е едно и също. Говорим за жени 20+ и 30+. То и два месеца могат да дадат брутална разлика ако се подложиш на кофти интервенции. Както и едно посещение при фризьор може да махне някакви години. Сещам се за Деница от сезон едно, тя май беше на 34-35 и сме я дъвкали до откат, че ѝ тежат и на нея едни 10 години отгоре.

# 1 187
Неделя Щонова била на 53, Нани толкова прилича на нея, че да кажем, изглежда като по-малката и сестра. Ами не изглежда на 35! А поне на 42.

# 1 188
Не с Елена, а по-скоро с 36-годишната, раждала и с немиловидно/бебешко лице Марта от първия сезон трябва да сравняваме Маги. Изглежда си на поддържана 40+.

# 1 189
Маги има надменно държание и фалшива усмивка.

# 1 190
Маги е позьорка, но е несигурна и се обяснява глупаво. Нани е хитруша и скрита лимонка.

# 1 191
  • София
Повечето хора си мислят, че младеят спрямо наборите си, много рядко това отговаря на действителността.
Че Маги и Нани го докарват на 45- 50 годишни само затвърждава нереалната преценка.

# 1 192
Да, но Неделя Щонова не прилича на 53-годишна, тя е изключение! Предполагам, че не сте на 45 или 50, но ако си мислите, че като станете, ще изглеждате като Неделя Щонова и така изглеждат 50+ годишните, пожелавам ви късмет!

# 1 193
Ами и Марта младее повече. Изброявам участнички от предходните 2 сезона на 30+. Ама тя едната не била баш на 34, ами на 32 и щяла да навършва 33 😃 Най-хубаво ще ги сравним ако са родени в една година и един месец и са раждали на една и съща възраст.

# 1 194
Съгласна съм, че Нани е обиграна, но пък има меко излъчване и в крайна сметка повечето хора тук и в къщата я харесват. Може да е инфантилно и леко превзето, но в сравнение с Маги, печели Нани.
Сега съм на Милена. Не искам да я съжаляваме като малоумна. Нормален човек, мил, умен, сдържан, възпитан. Все пак чудя се за какво е там. Бих купила или подкрепила неин продукт.

# 1 195
Да, но Неделя Щонова не прилича на 53-годишна, тя е изключение! Предполагам, че не сте на 45 или 50, но ако си мислите, че като станете, ще изглеждате като Неделя Щонова и така изглеждат 50+ годишните, пожелавам ви късмет!
Ми като стана, ще видим. Сега не мога нищо да кажа. Като се виждам със съученички, всичките казват "ма теб много те гледа мъжа ти" каквото и да означава това в техните очи. 😂

Марта въобще не младееше, а си беше на вид на колкото си е.

# 1 196
  • София
Като сте заобсъждали миналогодишните моми, може ли да ме подсетите как се казваше онази, дето си беше мила очите в Ганг? И тя нещо стюардеса, йога-инструктор... Имаха среща с Генчо и правиха йога.
От няколко дни се мъча да се сетя името ѝ. Satisfied

# 1 197
Ами те на мен и 20 годишните там не ми приличат на толкова. Примерно Габриела и Памела ми приличат на минимум 35.
Лято, не е ли Елена?

# 1 198
Като сте заобсъждали миналогодишните моми, може ли да ме подсетите как се казваше онази, дето си беше мила очите в Ганг? И тя нещо стюардеса, йога-инструктор... Имаха среща с Генчо и правиха йога.
От няколко дни се мъча да се сетя името ѝ. Satisfied

Виктория не беше ли?

# 1 199
На мен и Нани, и Маги ми изглеждат на 40+
Въпреки, че нали Алеко си падал по зрели жени, коя от тях ще му роди 5 деца. От продукцията са се изгаврили и с него, и със зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт