ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 690
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 215
Съгласна съм, че Нани е обиграна, но пък има меко излъчване и в крайна сметка повечето хора тук и в къщата я харесват. Може да е инфантилно и леко превзето, но в сравнение с Маги, печели Нани.
Сега съм на Милена. Не искам да я съжаляваме като малоумна. Нормален човек, мил, умен, сдържан, възпитан. Все пак чудя се за какво е там. Бих купила или подкрепила неин продукт.

Единственият минус на Нани е, че ''и прекаленият светец и Богу не е драг''. Мен лично ми се иска да покаже малко повече от себе си и характера си, да изрази мнение и позиция, за да може да разсейва съмненията около нея или пък да ги потвърди. Аз лично я харесвам, защото на фона на всички останали, тя най ще му отива. Отделно, наистина, досега държи едно много прилично поведение, но трябва малко да се разчупи. Време е.
Аз намерих недостатъци на Нани. Твърде високо самочувствие със склонност сама да си прави комплименти. Превъзнася се точно като Маги. Вчера ѝ се зави свят от луната. На Маги ѝ спират въздуха. Големи актриси. Аааа и Нани прекалява с този тунинг.

Иначе като цяло я харесвам (Нани), но ми е далеч от фаворит. Просто не ме дразни колкото останалите.

# 1 216
Да, за русото ми бяха казали, че там ги правят така, ама Маги си влезе като пате в главата. И като я залижат там с какъвто стилизатор й слагат, става още по-неприятен цвят. Иначе роклите и на двете много им ги подбират.

https://youtu.be/t8FqZbHIPXA?si=VlJDmjoRfpiSFGU5

Ивелина през 2022г. с младежка коса. Еми сори, ама не могат да й стъпят на малкия пръст.

# 1 217
Алеко си харесва гърджави, руси, зрели , коригирани. Така си мислим поне.
Защо са вкарали Барбара и Габриел, за повече тестостерон ли? Жени с тяло на мутра и душа на кифла очевидно не са му тип.
Разбирам, че ,ако вкарат 24 еднотипни момичета няма да е интересно,  но реално с този каст, Алеко избира от 2, другите имат минимален шанс.

# 1 218
Съгласна съм, че Нани е обиграна, но пък има меко излъчване и в крайна сметка повечето хора тук и в къщата я харесват. Може да е инфантилно и леко превзето, но в сравнение с Маги, печели Нани.
Сега съм на Милена. Не искам да я съжаляваме като малоумна. Нормален човек, мил, умен, сдържан, възпитан. Все пак чудя се за какво е там. Бих купила или подкрепила неин продукт.

Единственият минус на Нани е, че ''и прекаленият светец и Богу не е драг''. Мен лично ми се иска да покаже малко повече от себе си и характера си, да изрази мнение и позиция, за да може да разсейва съмненията около нея или пък да ги потвърди. Аз лично я харесвам, защото на фона на всички останали, тя най ще му отива. Отделно, наистина, досега държи едно много прилично поведение, но трябва малко да се разчупи. Време е.
Аз намерих недостатъци на Нани. Твърде високо самочувствие със склонност сама да си прави комплименти. Превъзнася се точно като Маги. Вчера ѝ се зави свят от луната. На Маги ѝ спират въздуха. Големи актриси. Аааа и Нани прекалява с този тунинг.

Иначе като цяло я харесвам (Нани), но ми е далеч от фаворит. Просто не ме дразни колкото останалите.

То няма истински фаворити тази година. Просто разсъждаваме кое е най-доброто според наличното. Grinning

# 1 219
Алеко като го гледам засега нищо не си харесва. Май и до края няма да си хареса.

# 1 220
Има ли промо за довечера, аз снощи заспах и не разбрах какво ще става тази вечер. Някой ще се кара ли, някой ще реве ли?

# 1 221
Има ли промо за довечера, аз снощи заспах и не разбрах какво ще става тази вечер. Някой ще се кара ли, някой ще реве ли?

Това трябва да е

https://fb.watch/qOLfUMmMuB/

# 1 222
Стайлингът на Маги и Нани определено насочва към усещането, че са по-възрастни. Все пак това е основната тема на сезона. Тъпо, ама то кое ли не е тъпо в това предаване 😂
В общи линии словоблудстваме по метнати въдички. Ако имаше истинска химия  и съответно истинска конкуренция щеше да е по-смислено.

# 1 223

Това трябва да е

https://fb.watch/qOLfUMmMuB/

#нимоаааа LaughingLaughingLaughing Като българска адаптация на индийски филм е WearySatisfied

# 1 224
Валерия си е доста злобничка, баш тя да критикува Надя… странна работа.

# 1 225
Аууу, как го заапа Нанито! Налази го като коларадски бръмбър млад картоф!
И се заканва- вика това е нищо, не знаеш какво те чака, малииии😅🙃
Нани си е ок за 35-36 г, Но Маги си мяса да ми е набор 42-43, щото е суха и лицето и е много изпито, затова така се получава.

# 1 226
  • София
Надя е права, че от злоба се погрознява. Тя уж влезе хубаво момиче, а все по противна ми става с всеки епизод.

# 1 227
Нани си е ок за 35-36 г, Но Маги си мяса да ми е набор 42-43, щото е суха и лицето и е много изпито, затова така се получава.

Grinning
Тя Нанито добре, че се е напълнила с филъри, иначе и тя щеше да е съсухрена слива, веяна скумрия Grinning
Половината са му толкова навити, че ако им свирне ще измачкат чаршафите, само да са по- напред от другите Laughing

# 1 228
  • София
Ама как се стигна до това, че някой искал да младее, когато говорим за жени, които стареят за възрастта си. За мен Маги старее. Надежда е толкова пипана, че е придобила една специфична за многото корекции неопределеност. Хем чертите й вече не са младежки, хем е толкова изпъната, че няма харакерните за възрастта изменения на кожата. Подобно е при много пълните жени.

# 1 229
Много хубаво се лепна до него. Той си беше вече на градус, та тази първа роза не беше изненада.

Общи условия

Активация на акаунт