ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 093
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 485
Аз не гледах, но според майка ми Виктория му се е лепнала и той си е намерил извинение да види Валерия и след това се е омел.

# 1 486
Много ми е любопитно по сценарий ли е във всеки нов епизод някоя следваща, неизявила се досега като най-голямото дъно, да го направи. Или просто са си такива 95 процента от тях. И в новия епизод се дава възможност на поредната да "се изяви".

Тази вечер май ред да е душевно най-грозната мома на имението е на Валерия.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 22:05 от Вени Ев

# 1 487
Алек чу, че половината си имат гаджета и са там за реклама и 10 минути по-късно разбра как голямото прилошаване на едната е всъщност липса на гримьор и фризьор. Нормално да се вкисне.

# 1 488
Оф, сега пък Надето ми стана симпатична, що правят така тия хора...Коя кака излъга, че докторът изнесъл Валерия на ръце, на собствен ход отиваше към колата.

# 1 489
  • here and now
Ама чакайте сега, аз не съм гледала другите сезони, обаче не е ли ясно за ергенина и всички, че никоя не е отишла там за любовта му и че си гледаме нещо като театро?! 🤔
Ясно е, но всички се преструваме че вярваме в любовта в ефира.

# 1 490
На Алек му казаха в слушалката да си тръгне, за да стане драма. От къде иначе материал за 3 часа излъчване? Валерия ме отврати направо. Много й е лошо, но злобата голяма сила й даде, за да плюе отново по Надя.

# 1 491
Айде сега мама… малко ту мъч
Не малко, много ту мъч.
Пълен потрес как човек загубил майка си се тръшка ,че не е до него в тежки моменти като този да останеш без грим и прическа. Честно ли???

# 1 492
Офф за всичко  е виновна Надя, прекаляват вече

# 1 493
  • Stockholm
Най-симпатичният Ерген досега, но за сметка на това с най- неприятните кандидатки. Скучни, безинтересни и кухи.

# 1 494
Да, на собствен ход беше. Бая се беше освежила и развеселила от идеята как се е гаврила с Надя. Веселото трябвало да си направи.

# 1 495
Като плачеше Валерия й съчувствах и в колата наистина изглеждаше слънчасала...

Ама после как й грейнаха очите пред Катето... Който е прегрявал на слънце ще разбере, че то не ти минава така...

Не знам как няма да ги е срам да нагризват храната и да пият от чашите... Сигурно във втори клас няма да се радват от това.

# 1 496
  • Melmak
Айде сега мама… малко ту мъч
Не малко, много ту мъч.
Пълен потрес как човек загубил майка си се тръшка ,че не е до него в тежки моменти като този да останеш без грим и прическа. Честно ли???

Не знам, като човек загубил родител, макар и малко по-голяма от Валерия, не мога да си представя да вея така паметта на баща ми … гнусное !

# 1 497
Виктория много ме развесели тази вечер с това високопарно "мога ли да се изкажа" Дори успя да секне Теа 😄 Лъвското в нея започва да се показва 🦁 Жената е отишла там за любов, а те й го обиждат Алеко

# 1 498
А тая стюардеса сливи ли имаше в устата,защо не каза пред всички какво е било

# 1 499
  • София
Много странно, че Виктория, Йоана и Мария не потвърдиха версията на Надя, а бяха там, когато малката кифла наглееше с парцала.
Валерия каква интрига врътна обаче. Малко сълзи и всичките шарани налапаха кукичката. Вярно, че и Надя не е цвете, но в ситуацията нямаше никаква вина.

Общи условия

Активация на акаунт