ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 773
  • 2 559
  •   2
Отговори
# 1 515
Червилото на Теа й е ужасно просто.

Днес Габриела се държа добре и добре анализира ситуацията на масата, когато Алек си тръгна

Дано изгонят Виктория доста ме натоварва... Няма такава злоба

# 1 516
На Габо защо лицето е три нюанса по-светло от тялото? Все едно някой и е сменил главата с чужда.
Като някаква посмъртна маска е JoyJoyJoy

# 1 517
Виктория ще подарява нещо ли? Габриелита номер 2, и онази даде подарък и изхвърча.

# 1 518
Тея:
Как мина без мен?
- Ми по- тихо по принцип
JoyJoy

# 1 519
  • София
Виктория защо реши, че е главен герой? Много отчаяна жена, по- добре да си ходи.

# 1 520
Тъкмо си помислих,че Наум няма да дойде и се зарадвах и ей го на пак дойде да ръси тъпотии.
Алек е много хубав Simple Smile

# 1 521
  • Stockholm
Гласувах за няколко. Проблем? Joy
А сега моят анализ. Най-стабилна и чаровна е Маги. Харесвах и Надежда, но откакто каза на  Алек след целувката нещо от рода на "това е нищо, стой и гледай какво още мога", рязко ми падна в класацията. Втора е Катето- нежна, красива, сладка и възпитана, но някакси неподходяща  за него. Васка е трета, но красива и дотам. Йохана четвърта- има бъдеще напред.
Най-неприятни, които искам час по-скоро да си ходят. Първенството държи ВИКТОРИЯ, следвана от сестрите, след тях Надя, разбира се. Криси ли беше една друга- да си ходи. И останалите пантерки-вкъщи.
Най-нелепи, за които е неправилно да си причиняват този формат- Теа и Милена.
Ако съм пропуснала някои- проблемът не е в мен, не съм ги забелязала.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 22:18 от silsto

# 1 522
Най-мразя лъжи и лицемерие. Надя може да е всякаква, но в ситуацията беше права. Валерия си излъга най-безпардонно. А още по-ниско е поведението на Катя, Виктория и Йоана, които знаеха истината и си премълчаха. Ако бяха сравнили версиите и Йоана бе казала за това как Габриела, Васка и Валерия са злорадствали и измислили това с парцала, всичко щеше да си дойде на мястото.

А тая Виктория не й ли писна да го играе жертва бе? Мъжете не харесваме жертвиииии. Мразим да ни се жалват.

# 1 523
Алек иска да си тръгне за България... Явно почивката от всички добре ще му повлияе...

# 1 524
Отчаяна < по-отчаяна < Маги< Виктория
TrollfaceTrollfaceTrollface

# 1 525
Вики пак ще злослови. Покрай драмата с Габриела и Надя, бях позабравила какво противно същество е. Дано е една от останалите без роза довечера.

# 1 526
Уау, Виктория, какъв съспенс!

# 1 527
Теа прилича на крава.
Пак почна със своите тъпотии😂

# 1 528
Искам Габон да си ходи.

# 1 529
Очаквам всеки момент Алек да прескочи оградата и да изчезне в далечината.

Общи условия

Активация на акаунт