ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 865
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 055
Този сезон ще го запомним с големи реплики обаче…

1. Алек - “Феноменално!”
2. Силви - “Аз съм пХавоспособен юХист!”
3. Памела - “Хихихи-хахаха, аз съм зайче.”
4. Христиана - “Ша та заапа!”
5. Маги - “Ох, спираш ми въздуха.”
6. Виктория - “Ти, сладка лятна диня, аз натрапчив пъпеш…”
7. Милена - “Ох, много се притеснявам.”
8. Васка - “К’во си се гипсирал?”
9. Теа - колебая се между “Как се вика на термометър за тъпотия?” и “Ми аз виждам камънак…”
Алекс казва и "Велико"

# 2 056
Щях да се задавя от смях с някои от коментарите. На колко години е Криси Горджъса реално?

# 2 057
Брадъра имам чувството, че са го скъсали на курс за стюардеси.
В миналия сезон си имахме баш 2 стюардеси. И какво лошо е да си стюардеса? Това си е доста отговорна работа, особено в екстремни ситуации, а графиците са убийствени понякога (знам го от моя братовчедка, която беше 10 г. стюардеса) и накрая не издържа да я лашкат от днес за утре от САЩ до Азия и не само, ставане по нощите и т.н. В активния си период стюардесите са с вечно приготвен куфар за пътуване и всичко зависи от авиокомпанията. Не са само летящи сервитьорки, които се опъват по плажове на екзотични места, но и отговарят за безопасността на пътниците.
Естествено, че не са, никоя професия не е лесна и всяка има своите отговорности. Не се впечатлявайте от изказванията на момичетата, когато се заяждат една с друга. Често проектират.
В Тикток ми излезе клипче как Виктория - стюардесата от предния сезон, коментираше случката с Валерия вчера. Каза абсолютно верни неща, но веднага си спомних две нейни избухвания, които бяха абсолютно идентични с тези на Валерия и пак няколко пъти си промени версията.
С други думи - “Който си го вика, на себе си го вика” 🤣

# 2 058
Най-незапомнящи: речите на Наум. Може да ги рециклират от Игри на волята и никой няма да забележи.

Най-дразнеща: музиката по време на церемония: все едно копират от филма Белия лотос...  С нотка "Нещо лошо ще се случи"

# 2 059
И Нани, която ме чувства пърхане на пеперуди в стомаха, а пеперуди в корема😅🫣

# 2 060
Не мога да цитирам дословно ама Силви: обичам да пътувам, ще ме заведеш ли някъде и обичам диаманти...

Щях да падна...

# 2 061
Не знам дали някой направи разбор кой получи роза вчера и кой не, ако има не видях.
Та гледах и записвах и ето ги

В момента момите там са 18, спря розите точно по средата и 9 от тях имат, 9 от тях нямат. Доста режисирано.

Имат рози:

- Валерия
- Теа
- Маги
- Барбара
- Екатерина
- Милена
- Мария
- Надежда
- Пам

Нямат рози:

- Васка
- Йоана
- Надя
- Виктория
- Силви
- Кристина
- Криси Горджъс
- Киара
- Габи

Само че не мога да им хвана логиката защо са ги разделили така.

Защо изобщо спря церемонията?

Защо ергена си тръгна от вечерята? Може да гадаем, ама официално обяснение не видях.

# 2 062
Относно розите последно каза Габи и прекъсна.

# 2 063
Допълвам към малкото, но култови реплики на Васка: "Недей се притеснявай"

# 2 064
И Нани, която ме чувства пърхане на пеперуди в стомаха, а пеперуди в корема😅🫣

Даже в коремЧето каза...ама т'ва са газове...Joy

Допълвам към малкото, но култови реплики на Васка: "Недей се притеснявай"

Като вица за циганина който се карал на циганчето ме не го слуша - Аз ти викам недей ела, ти пак ела..Grinning

# 2 065
Кристина (не Gorgeous) се прави на инфлуенсър със съвети за поведение е бизнес среда. Сега дава съвет как да отговаряш на нападки в офиса... А какви ги говори само в предаването, злобно злобно. Съжалявам ама просто не се сдържам.

# 2 066
Странни са ми коментарите, че били като брат и сестра Алек и Йоана. Подобни твърдения съм чувала само от азиатци и африканци, които бял човек почти не са виждали на живо и всички са им еднакви, както и те на нас.

Освен разцветката, по нищо не си приличат — Алек има типично славянски заоблени, меки и месести черти, а Йоана е по-скоро германски или скандинавски фенотип с по-изразена костна структура.

# 2 067
Закахърила съм се от снощното промо за идната седмица. Маги казва с един сериозен учителски тон на диванчето на Алек: очаквам ти да отсееш кое е истина и кое не. Той гледа с раздразнение а’ла ей ся кат та шибна 😄 За какво ли става дума?

# 2 068
  • София
Кристина Добрева е съседка и приятелка на Капитонова😁
Това момиче имам чувството ,че току що е станало от операционната маса след смяна на цялата глава.Кое е истинско в лицето и се чудя🧐🤔

# 2 069
Видях драмата на Валерия. До някъде я разбирам - насъбрало се е много напрежение и умора, което заедно с някакви вътрешни неуверености и нездраво психическо състояние, избива от най-малката глупост. Но интригата, която спретна при връщането си, е отвратителна. Показа истинското ѝ лице.
Виктория издразни максимално Алек с тъпите си приказки. Ужасно ми е токсична тази жена.
Прави сте, че на барбекюто момичетата вместо да отидат да се суетят около Алек, седнаха на масата и чакаха ястието на готово. Само Виктория и Мария благоволиха да идат да помогнат. Големи спомени създаде от това ергенинът.

Общи условия

Активация на акаунт