ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 722
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 070
Валерия преекспонира доста разказа с парцала, като го завъртя в нейна ползва. Радвам се, че Йоана разясни ситуацията. Алекс е цял психолог, както ги анализира.

# 2 071
Не са брат и сестра Йоана и Алек. Снощи тя каза, че също е загубила родител (баща), но не го използва, за да буди съчувствие, както Валерия.

# 2 072
Относно розите последно каза Габи и прекъсна.

Каза "дами"....

# 2 073
Не са брат и сестра Йоана и Алек. Снощи тя каза, че също е загубила родител (баща), но не го използва, за да буди съчувствие, както Валерия.
Алек има само полусестри, така че е възможно да имат обща майка, а биологичният баща да е починал. Но въпреки това аз си държа на мнението, че нямат роднинска връзка.

# 2 074
  • Leeds, UK
На мен лично Йоана ми прилича много на Холанд😁, не на Алек.

# 2 075
Валерия би спечелила симпатиите и съчувствието ми, ако не беше типичното були и миин гърл.
Абсурд да ми е мъчно за някой с подобно поведение.

Както и ми е абсурдно Алек и Йоана да имат кръвна връзка. 😀

Гледам формАта за забавление, голям смях пада. За съжаление, тези девойки са представителна извадка на една немалка част от обществото ни в момента- силикон, нулева съпричастност и толерантност, лицемерие, безгранична тъпота.

Честит ѝ нов шеф на Виктория.

# 2 076
Това с парацала си беше почти толкова гадно, колкото изцепката на Валерия миналия сезон, като тя беше прислужница. Как се хвалеше, че масажира краката на едната и после без да си измие ръцете слага лед в чашата на другата… Блях. Изобщо, такива игри провокират най-лошото в хората. То това е и целта, де…

Съгласна с горното мнение, че в Кристина няма нищо естествено. Каквото може да се коригира, го е коригирала. Имам чувството, че я е страх от остаряването.

# 2 077
Аз ли съм крайна или ако не си добре със здравето, то такива снимки не са много адекватни? Как въобще някой е зле, в болница и му идва на акъла да се щракне?
Скрит текст:

# 2 078
Ех че хубава тема. Simple Smile
Както винаги по- интересна от самото предаване. Тази година не мога да започня имената на повечето. Не знам как са ги подбирали, но на мястото на Алек аз бих била ужасно обидена от подбора на момите. Всичките са на ниво махленски клюкарки, да не говоря за външния им вид! Не разбирам защо всички са си направили устите да приличат на ануси с хемороиди!

# 2 079
Защо пък Алек да е обиден? И той е влязал да си прави реклама, прибира и хонорарче. Човекът е на работа. Ако пък забърше някоя мацка от там, това е само бонус. 😁

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 21:11 от Lilly_85

# 2 080
Абе, айде сега, толкова лоши не са щом тръгна да им налита. Или пък той не е много по-добър. Grinning

# 2 081
Единственото, в което Евгени го превъзхожда според мен е, че Евгени целуваше само тези, които харесва. Алеко харесва, не харесва - всичко под ножа. Скоро и на Наум ще налети. 😂

# 2 082
Сега гледам епизода от снощи и то се разви всичко като в турски сериал 😀 Валерия е пълен психопат, наистина доста й се е случило в живота но да ходи на психиатър не по телевизията да се излага. Никога не е ок да се държиш по такъв начин и да тормозиш хората. Отвратително е, че никой от продукцията нищо не направи. Това ако беше в американската версия сигурно щяха да я изведат с охрана от там. Сестрите и те трябва да си заминават, Габриела е много проблемна и се държи като мутра, а с Пам нещо не е както трябва. Във всеки епизод й става лошо което започва да става доста съмнително. Дали не е добре със здравето и Габриела й е като охрана там или просто има гадже и не иска да прекарва много време с Алек. В началото не харесвах Йоана, но много ми хареса как добре се изказва за ситуацията и не се даде на мутренското поведение на Габриела. Трябва да почнат да ги тестват тези ергенки вече, че са много агресивни тази година. Имат нужда от психо тест!
Пам наистина има проблем с вестибуларния апарат. Имам такъв човек в къщи и знам, че не е лесно покрай него в такива ситуации.

# 2 083
Потвърдено ли е, че има такъв проблем или диагностицираме по снимка?

# 2 084
И на мен не ми харесва Алек. По-напред потребителка каза, че щяла да се влюби също, ако била на мястото на момичетата; на мен ми е малко като руски селянин Алек, с това лунолико лице и руса обрасналост.
На мен са ми слаби ангелите просто и съм влюбчива, та затова така казах Laughing И пак повтарям, не харесвам руси мъже, ама... затворена там, облъчването как другите също се домогват до " единствения възможен", слънце, море, загар и ... съм улетяла като стой та гледай.

Ето ви една Виктория без устата. Да се чуди човек дали с нея или без нея е по-добре...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт