ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 732
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 100
Аз пък се чудя дали Вики няма хиалурон и в носа. Разбрах от вас за тази процедура, но носът ѝ е неестествено дълъг. Може да се е опитала така да скрие гърбица. Аз лично харесвам гърбави носове. Барбара има такъв и много ѝ отива според мен.

# 2 101
  • Варна
Сега се сещам - Алеко целувал ли е Виктория? Че от превъртане...
Да.

# 2 102
Аз лично не бих подценявала компетентността на Ивелина. Да изкараш 6 години, работейки като психолог в затвор, изисква много хладнокръвие и дълбоко разбиране на психиката. А и докторантура по каквото и да било не се се взима лесно там не минават между капките. Но не се изненадвам, че е решила да смени средата - в едно училище със сигурност е 10 пъти по-спокойно.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 21:28 от Lilly_85

# 2 103
Не е непосилно ортодонтското лечение..преди 2г някъде 4500 лв бяха металните брекети, 5000 инвизалайн.
Айде, аз която не работи в БФС мога да си го позволя, Викито не можела....дрън дрън...
Не й е било приоритет това просто..по-важни са й били Жуките. Това е. Друго надали има...

# 2 104
Аз лично не бих подценявала компетентността на Ивелина. Да изкараш 6 години, работейки като психолог в затвор, изисква много хладнокръвие и дълбоко разбиране на психиката. А и докторантура по каквото и да било не се се взима лесно и там не минават между капките. Но не се изненадвам, че е решила да смени средата - в едно училище със сигурност е 10 пъти по-спокойно.
Трябва да я гледате при Туджаров. Той ѝ зададе правилните въпроси и тя се разгърна. Много интересна и интелигентна жена, която си обича професията.

Ергенът наистина трябва догодина да е малко по-възрастен и да дадат възможност на предишни участнички без особено екранно време да влязат. Може и някаква онлайн анкета да направят.

# 2 105
  • Берлин
Сега се сещам - Алеко целувал ли е Виктория? Че от превъртане...
Да.

Ми...онемях

# 2 106
Той и Хриси целуна.

# 2 107
На първо време едно разграждане на мигриралия филър и професионално избелване на зъбите биха направили голяма разлика за Виктория.

# 2 108
Интересно ми е какво ще стане, ако и в България направят “Златният Ерген”. 😁 Дали ще са същите махленски драми или ще се получи по-интересно? Със сигурност силиконът ще е по-малко.

# 2 109
Без тен и с пусната коса с повече обем. Мария винаги ходи така. Тя също има по-големичък нос.

# 2 110
На първо време едно разграждане на мигриралия филър и професионално избелване на зъбите биха направили голяма разлика за Виктория.

А защо пак само повърхностни дейности като лустросване на зъбака?
Нищо по-красиво няма от добрата правилна захапка...

# 2 111

А защо пак само повърхностни дейности като лустросване на зъбака?
Нищо по-красиво няма от добрата правилна захапка...

Написала съм на първо време. Другото е процес, не става за един ден.

# 2 112
Някои се смеят на Маги за брекетите, но Виктория ако сложи едни такива, след 2 години ще има красива усмивка. Също да намали устните, да качи 5-6 килограма и да спре да иска постоянно да ѝ вдигат косата нагоре - ще скрие шапката на половината момичета вътре. Характерът, обаче, по-трудно ще промени…

# 2 113
За мен първо е ортодонтията ..не избелването. Какво да им избелва на тия издадени напред зъби?
Критика няма тук,  кой както се е родил..но да не го коригираш това, не го разбирам..а да мацаш отгоре жуки, избелване...ми няма с джуки и избелване да се копигира това...

# 2 114
Защо смятате, че Надя и Йоана са злобни? От предаването просто показват техните разговори. Обзалагам се, че по другите групички вървят същите клюки и ехидни забележки, но не ги показват. Освен това избягват да общуват с останалите, и затова другите са ги нарочили.В момента са 18, какво се очаква, мир, любов между всички и вечерно хорово пеене на псалми? Надя и Йоана се забавляват в отделна групичка, клюкарстват и какво от това. Когато Силвия директно обиди Барбара, мнозинството във форума не я нарече злобна, напротив - не било мило, но било точно казано. Ееее, двойните стандарти на тълпата. Същото като в имението.

Общи условия

Активация на акаунт