ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 676
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 205
Надценили сте я Васка. Тя е като другите. Wink

# 2 206
И аз харесвам новия ерген. Не е скован, много повече се отпуска, като е в настроение, е доста свеж. Изслушва ги и има подход към тях, комуникативен е. Съгласна съм, че не трябваше да дава роза на Валерия, преди да разбере какво се е случило.
Надя имаше приятно тяло, на яхтата се открои визуално според мен.
Мария не ме дразни, симпатична е.
Силви истински ме забавлява, ексцентрична и луда, голямо перде.

Малко ми затъпявят сюжетите. Редакторите и сценаристите ли са сгафили, или момичетата са безкрайно скучни...

# 2 207
Алек като избор за ерген ми харесва много поече от Евгени. Първият поне ги гледа в очите, задава им въпроси, опитва се да води разговор с тях. Пък и ми е симпатичен визуално. Докато Евгени почти винаги бе с наведена глава или с перчем пред очите и само се подсмихваше на думите на момичетата, като оставяше основно те да му галят егото. Като някакъв недорасъл индивид ми изглеждаше. Но пък в сезон 2 на коктейлите Евгени често оставаше за по-дълго при всички дами и имаше въпроси към него (ах, още не мога да забравя на Пам проникновените въпроси), докато сега ми прави впечатление, че Алек не се застоява много, защото все е с някоя на среща.

# 2 208
Щеше да е по-готино Алек да е с участничките от миналия сезон - имаше много по-интересни момичета и разговорите щяха да се получат. А пък Евгени да беше с участничките от този сезон. Как щеше да ги нахоква за постоянното им цупене. 😁

# 2 209
Аз в историята с Валерия така и не разбрах как стана така, че тя разказа нейната версия на всички, включително и на Алек и се прие, че това е истината, а версията на всички останали се прие, че е измислена. Все пак другата версия беше разказана от 3 момичета - Виктория, Надя и Йоана. Защо се прие веднага, че Валерия казва истината, а останалите лъжат - ето това така и не разбрах. И не само от Алек, а и от останалите в къщата.
Тя толкова нагло и манипулативно излъга за абсолютно всичко, и накрая извади коза с драмите от детството си, че специално за по-големите жени в къщата не ми е ясно как й се вързаха.

Яд ме е, че на ергените никога не им дават да гледат записи от простотиите на момичетата, когато тях ги няма. Да ги види точно колко струват.

# 2 210
Защото искат да вярват на Валерия. Тях не ги интересува истината, а това, че Надя им е черна. За Алек не знам и аз защо постъпи така.

# 2 211
Харесвам сал шортите на ергена. Друго не. Joy

# 2 212
Алек е най-сполучливият ерген. Визията му никак не е зле, комуникацията е супер, предвид материала, с който разполага. Успява да проведе някакъв минимален разговор дори с татко Барба, макар че това е изключително трудно. Изслушва всички и много достоверно докарва искрено заинтересувана физиономия, дори на брътвежите на Памела. Досега не е обидил никого, не е груб, дори когато се налага, разрева Християна, без да използва груба дума и дори с мило държание. При Генчо ходеха да му обясняват колко е велик, а той да ги гледа мълчаливо изпод перчем, а при този са като на психотерапия и човекът слуша ли слуша лични драми, травми, караници и какви ли не простотии.

# 2 213
Аз в историята с Валерия така и не разбрах как стана така, че тя разказа нейната версия на всички, включително и на Алек и се прие, че това е истината, а версията на всички останали се прие, че е измислена. Все пак другата версия беше разказана от 3 момичета - Виктория, Надя и Йоана. Защо се прие веднага, че Валерия казва истината, а останалите лъжат - ето това така и не разбрах. И не само от Алек, а и от останалите в къщата.
Тя толкова нагло и манипулативно излъга за абсолютно всичко, и накрая извади коза с драмите от детството си, че специално за по-големите жени в къщата не ми е ясно как й се вързаха.

Яд ме е, че на ергените никога не им дават да гледат записи от простотиите на момичетата, когато тях ги няма. Да ги види точно колко струват.
Хитра лисица е Валерия. Заблуди останалите, изкара се жертва. Отделно пред Алек изтъкна за пореден път драматичните и преживявания в миналото и той започна да я успокоява.

# 2 214
Аз си мисля, че той харесва Памела. Само тя и Катето не го занимават с личните си драми и сякаш няма търпение да седне с тях и да се разтовари малко. Колкото и да хихика и да говори глупости, пак е по-добре от обяснения за поредния скандал и ред сълзи.

# 2 215
Скрит текст:

Хитра лисица е Валерия. Заблуди останалите, изкара се жертва. Отделно пред Алек изтъкна за пореден път драматичните и преживявания в миналото и той започна да я успокоява.

Да, затова така й замръзна физиномията по време на розораздаването, когато Алек си тръгна и каза, че първо иска да разбере какво е станало и тогава ще продължи с даването на розите. Затова ми е много любопитно дали в крайна сметка е поискал да му покажат записите или просто се е направил на интересен (или е било по сценарий за повече драматизъм)

Аз си мисля, че той харесва Памела. Само тя и Катето не го занимават с личните си драми и сякаш няма търпение да седне с тях и да се разтовари малко. Колкото и да хихика и са говори глупости, пак е по-добре от обяснения за поредния скандал и ред сълзи.

Да. В интерес на истината, до тук само Памела ми изглежда свежа и ненатоварваща в разговорите. Хихика си се там, усмихната, не натоварва никой с никакви драми и разговорите с нея са някак леки и приятни.

# 2 216
  • Бургас
Сега изгледах епизодът от сряда, с тортите.За мен Теа е истинският сив кардинал, тя толкова тънко подклажда Габи, която явно си е злобниа и създаде тази групичка без пряко да участва. Прави се на глуповата, но хич не е, вечно подхвърля по нещо.И е нахална.

# 2 217
  • гр.Пловдив
Каква е тази длъжност на Виктория спортен мениджър ?

Понеже се изказва по въпроси с футболисти и заниманията на Габриела с тях ...

# 2 218
Като стана дума за гаджета - за Габриела ли ще се разбере, че си има гадже навън в следващия епизод? Някой знае ли нещо, че ми е много любопитно. Може и на ЛС, ако не искате да изнасяте информация Simple Smile

Коментирано е в предните страници.
—————
Аз не разбрах как всички на вечерята бяха гримирани и с прилични коси, а само Валерия останала без грим? При Валерия проблемът беше, че извъртя нещата така, че тя да е жертва. Иначе да реве за грим и прическа, колкото си иска. Да използва тъгата си, колкото си иска. Но да преиначаваш ситуацията - ей това нито мога да го оправдая с годините й, нито с личните й трагедия. Чиста проба злоба и манипулация. Както някой по-назад каза: сега е на 20, ами като стане на 30 години?

Иначе като цяло всички са хубави, просто повечето са злобни и това ги прави много непривлекателни.

# 2 219
Аз си представям спортния мениджър да отговаря за организационната част на спортните сбития. Знам ли.

Общи условия

Активация на акаунт