ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 649
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 235
Втората част с интервюто на Мери беше по-забавна, защото я питаха някакви неща за нея, не за предаването. Каза, че постоянно кандидатства за всякакви предавания. Била е в няколко (едното знам, че е “Семейни войни”, някой във форума беше изровил епизода). Каза “Винаги съм мечтала да бъда певица, но така и не можах да си развия таланта… Щото го нямам.” 😁

# 2 236
Тва е хитра и кич, но явно го съзнава, защото се е насочила в някаква такава сфера и има някаква самоирония в нея. Но бързо ще превтаса и вече няма да е сладко да се лигави. Трябва да обмисли житейския си път, преди да е станала нелепа.
Валерия имам чувството че е в абстиненция. Определено личи, че е расла в кофти среда. Съжалявам за житейската й трагедия, но уви, много хора са преживели подобни неща, и не е оправдание.
Силви е интересен персонаж, наивна, несигурна, компенсира по някакъв уж градивен начин, но това не й носи увереност и удовлетворение. Често наблягат на налудничавия й поглед, но реално и други имат такъв.
Надя не ме дразни. Не я намирам злобна. Валерия и Габриел са много по-злибни и некадърни от нея, за грозни да не говорим.
Ще видим нататък.

# 2 237
Шермин и Мони един лекар ги е правил.

# 2 238
Шермин е доста по-добре направена. Мони чак не може да се усмихне нормално. Така и не можах да ѝ повярвам, че е правила само гърди и устни.

# 2 239
Гледам Надкаст с Мими. Малко след половината съм. Умна жена, бързо ѝ тече мисълта, весела е и пуска шегички, но самото интервю върви скучно. Не разказа нищо, което не сме видяли в епизодите.
Какво е това надкаст? Може ли линк.

# 2 240
Сънувах Алеко,... цАлувахме се! 😂 Като ви казвам, че не е добре да го зяпам това нещо, вие си мислите, че се майтапя.
Да ти кажа и аз отначало се чудех откъде са го изкопали този ерген, но бързо ми стана симпатичен. Много ми харесва това, което виждаме от него, много ценни качества за един мъж има. Сега. ..да сънувам, че се целуваме едва ли, но с удоволствие бих прекарала време в неговата компания.
Е, аз да не съм си го поръчала този сън?! 😀 Идея нямам, защо него и защо целувка. Отгоре на това и рядко сънувам, а още по-рядко когато се случи да сънувам, е породено от впечатления в ежедневието, ама ей нà. Целувката беше хубава 🫠

# 2 241
Бе, как ще младее Силвия, много ми е ретро на мен с тяя ризки и ансамбълчета, като касиерка във ВИК, отдолу папуци от зората на кариерата на Глория и то от сабалям се спретнала така, с тази предълга, саморасла коса, не оформена изопщо вайб 2002.
А Теа какъв кардинал може да е?! Тя е толкова семпла интелектуално горката, че на две магарета слама не може да раздели. Заблежките и да плоски,  като на третокласничка.
Много ниска топка са всички, даже читава интрига не могат да заървтят, не могат да засегнат тънко,  с финес, що за обида- единствената метла, която виждам е косатата ти?! СЮрЮзно?!??

# 2 242
Теа според мен просто търси някой да я защитава. Затова беше толкова разстроена като си тръгна Христиана, тя беше готова да скочи срещу всеки, казал нещо накриво на Шуши Груп. Сега се е лепнала за Габриела. Подшушва ѝ някакви неща, за да ѝ се хареса, но определено не мисля, че е стратег. Просто си дава сметка, че няма достатъчно акъл и умения, за да води собствените си битки.

# 2 243
  • тук и там
На мен ми младее Силви.И косата и харесвам-саморасла, ама гъста и къдрава. Има ретро вид от към облекло, ама в сравнение с Маги, Нани и т.н-ми младее  си, онези си имат излъчване на зрели жени.

# 2 244
Сега изгледах епизодът от сряда, с тортите.За мен Теа е истинският сив кардинал, тя толкова тънко подклажда Габи, която явно си е злобниа и създаде тази групичка без пряко да участва. Прави се на глуповата, но хич не е, вечно подхвърля по нещо.И е нахална.
И аз почвам да си мисля,че изобщо не е толкова глупова колкото изглежда. На моменти докато бълва поредната тъпотия хващам един поглед придружен
с цупене на устни  и сякаш загатната ирония .  Почти съм готова да се обзаложа, че ни  пуска по пързалката, но от друга страна пък направо не ми се вярва да е чак такава актриса и толкова успешно да го играе тъпо парче.

# 2 245
Маги и Нани могат да имат зрял външен вид, но е различно… Не знам как точно да го опиша, но Силви едно, че е ретро, но има и вайб на жена в критическата… Не виждам нищо младежко в нея, освен постоянното натякване, че е пХавоспособен юХист… Това го правят хората, които тъкмо са си взели изпитите… След месец-два се усещат колко е глупаво да се самоизтъкват по този начин и спират.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 16:05 от Lilly_85

# 2 246
  • София
И на мен Силви ми изглежда на не повече от 25. Физически, не коментирам стила ѝ на обличане (който пък не ме впечатлява толкоз, явно отдавна съм излязла и аз от мода Grinning). Разликата с Надежда колко им е, 2-3 години? Струват ми се десет.

# 2 247
  • тук и там
Аз пък точно Силви смятам че е жена без възраст. Има хора, които изглеждат по един и същи начин и на 25 и на 35 и на 55. В млада възраст може да не е предимство, но после пък си е преимущество..Иначе си мисля че Силви и на 45-50 ще си изглежда както и сега, само с някой бял кичур в косите, очила и някоя бръчка.

# 2 248
Е тя (Йоанчето) е убавица, но това е единственото й хубаво качество.
Предполагам в това ифлуенсърското предаване се е изложила явно. Аз не можах да изгледам и първия епизод.

По-скоро не са я избрали защото според обяснението в Надкаст макар и индиректно става ясно, че продуцентите в България явно по-скоро искат свежи и непознати лица, а не такива, които са участвали в другите риалита. Или поне продуцентите на ергенът.
Ето линк към точно тази част от подкаста - https://youtu.be/9FAc-pOMPbY?si=9wjucxd_az1btAdz&t=1204

# 2 249
Сега изгледах епизодът от сряда, с тортите.За мен Теа е истинският сив кардинал, тя толкова тънко подклажда Габи, която явно си е злобниа и създаде тази групичка без пряко да участва. Прави се на глуповата, но хич не е, вечно подхвърля по нещо.И е нахална.
И аз почвам да си мисля,че изобщо не е толкова глупова колкото изглежда. На моменти докато бълва поредната тъпотия хващам един поглед придружен
с цупене на устни  и сякаш загатната ирония .  Почти съм готова да се обзаложа, че ни  пуска по пързалката, но от друга страна пък направо не ми се вярва да е чак такава актриса и толкова успешно да го играе тъпо парче.
Не е нито умна, нито хитра. Имам такава позната, която знае ме няма на какво друго да разчита освен да прави фасони. Това са жени, които не блестят нито с външен вид, нито с кой знае колко акъл. А като я хване логореята, дори ергенът почва да върти очи.

Общи условия

Активация на акаунт