ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 647
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Варна
Аз си мисля, че той харесва Памела. Само тя и Катето не го занимават с личните си драми и сякаш няма търпение да седне с тях и да се разтовари малко. Колкото и да хихика и да говори глупости, пак е по-добре от обяснения за поредния скандал и ред сълзи.
Тук е мястото да призная, че хихикането на зайчето Памела ме разсмива 😂, макар че нея не я харесвам.

# 2 251
Памела ми е дори леко симпатична. Не е нахална, опитва се винаги да бъде весела, не се натиска на ергена, не започва конфликти. Проблемът е, че е глупавичка и прекалено много се връзва на акъла на сестра си… Или липсата на акъл, де…

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 16:51 от Lilly_85

# 2 252
  • Бургас
Сега изгледах епизодът от сряда, с тортите.За мен Теа е истинският сив кардинал, тя толкова тънко подклажда Габи, която явно си е злобниа и създаде тази групичка без пряко да участва. Прави се на глуповата, но хич не е, вечно подхвърля по нещо.И е нахална.
И аз почвам да си мисля,че изобщо не е толкова глупова колкото изглежда. На моменти докато бълва поредната тъпотия хващам един поглед придружен
с цупене на устни  и сякаш загатната ирония .  Почти съм готова да се обзаложа, че ни  пуска по пързалката, но от друга страна пък направо не ми се вярва да е чак такава актриса и толкова успешно да го играе тъпо парче.
Не е нито умна, нито хитра. Имам такава позната, която знае ме няма на какво друго да разчита освен да прави фасони. Това са жени, които не блестят нито с външен вид, нито с кой знае колко акъл. А като я хване логореята, дори ергенът почва да върти очи.

Тя е простовата и елементарна, нахална и пошла, но добре знае какво прави.Така ги пуска, уж шегички, а подмятания.Този тип хора са манипулативни под маската на глупавички и добродушни и именно затова другите не се усещат.Те никога директно нищо конкретно няма да кажат, а ще бъде индиректно, точно по този начин и някой друг първосигнален ще го каже  и направи вместо тях.

# 2 253
Зайчето, ако не беше тази уста щях да кажа че ми е симпатична, а така просто излъчва една вулгарност.
Забавна е докато не почне и тя с фасоните си, обаче пък мъжете харесват такива жени. В крайна сметка Алек няма да играе шах с нея.

Галдучо, тя няма потенциал за нищо за това и прави само подмятания. Ако имаше малко повече акъл щеше да е тартора на групата.

# 2 254
Наистина ми е странно, че се коментира Теа да е манипулатор...сериозно ли не сте се срещали в живота с хора 'подгласници', които повтарят като папагали и се водат по акъл на вожда си? На тези хора ще им кажеш, че Пенка е с мазна коса, а те, за да ти се харесат, ще обясняват отново и отново каква мизерница е Пенка, дори ще отидат да се заядат с нея, за да покажат, че са достойни за групичката. Най-често това са и хората, с които всички се подгирават и им се смеят зад гърба, както е при Теа.

# 2 255
На мен май по-скоро ми е трудно да повярвам,че може да съществува чак толкова елементарно същество Grinning

# 2 256
  • Валенсия
Това на Надежда Нани са нелепите инстаграм филтри. Не са перманентни корекции.
Още по-нелепо би било ако тя самата, а и тези, които я следват в соц. мрежи я харесват по този начин. Neutral Face

# 2 257
Не е доволна значи от резултатите от операциите и интервенциите. Щом срага филтри. Така излиза...
Жалко и тъжно...ми кой каквото си го напрай на лицето....Joy

# 2 258
Видях питане за Чакалкаст и Александра. Надявам се не повтарям никого, но не съм чела оттогава. Когато го пуснаха го свалих на звуков файл, за да ми е по-удобно слушането, докато пътувам. Единственото нещо, което каза Александра и е проблемно беше, че е имало дни, в които не са им давали храна, но е имало няколко бутилки джин. Друго което да не е позволено от договор не забелязах. Нищо общо с Блага и може и съвсем друга да е причината. Приятно гледане на всички - аз го гледам на порции и много бавно наваксвам и с предаването и с темите.

# 2 259
Изгледах и осми епизод от Ергенинът.... Секна ми интереса.
Валерия за мен стана синоним на долно поведение. Наистина правилно сте отбелязали, че в един момент ѝ е лошо, пък в следващия бляскат очите докато злорадства над Надя....
Виктория не разбирам как така не се усеща, че се излага... Тези мили думи не се четат пред камерата. Иначе ми стана симпатична с целувката с Алек в играта на плажа. Разбрах я много добре,  защото да целунеш някого по "заповед на играта" пред всички особено когато го харесваш е неловко...  Но защо така, момиче с тези стихове 🙄  Няма да се изненадам, че е изяла доста присмех от страна на екипа ..
И накрая стана пределно ясно, че Алек рецитира думите в слушалчицата. Не можел да разбере какво се е случило? А защо не пита Валерия, когато говореше с нея? Така са му казали да направи и той послушен. Интересът замря. Не се и вълнувам какво се случва от тук нататък... 🙄 Просто ниска топка е предаването, даже и не се забавлявам вече...

# 2 260
Как така дни без храна? Това звучи ужасно. И на затворници им дават. Вече, ако сме Биг Брадър, загубили мисия, нямат пари, разбирам някак, че е част от играта. Или пък, ако сме в Сървайвър, но тук е различно. Ужасно е това да няма храна, а само алкохол.

# 2 261
Как така дни без храна?
Едва ли са били подред.

# 2 262
Наум наскоро беше казал, че ако някоя откажела игра например, отнасяла наказание. Например забрана за тютюнопушене, забрана да присъства на коктейл и т.н. Та се чудя дали и с храната не е нещо подобно. Но по-скоро не… Най-вероятно кетъринг компанията да се е изложила. Но можеше поне сандвичи да им купят.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 19:00 от Lilly_85

# 2 263
Как така дни без храна?
Едва ли са били подред.

Да, да. Това го разбрах. Че се е случвало да имат дни без храна, не поредни, но е достатъчно и един ден да е било от 2 месеца. Звучи ми садистично.

# 2 264
Хем е жалко, хем е гавра, хем не мога да ги съжалявам, защото са готови на всичко за слава. В буквален смисъл си се продават.

Общи условия

Активация на акаунт