Бижута и бижутерски къщи – 2

• 49 383
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да, 250лв/гр идваше златото, което пак е много над всички други бижутерии.

# 166
  • София
Някой да е поръчвал от Teilor diamond и имате ли поглед върху качеството на златните изделия?

Аз имам обеци на Teilor. Последният път като се занимавах да ги нося за поправка ми се отщя всичко тяхно Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 15:11 от I.R.

# 167
# 168
  • Стара Загора
Здравейте, сега открих темата и се записвам да ви следя.
В търсене съм на  златна гривна , която да се съчетава добре с пръстена ми и обеците, които имат цитрин и много малки диамантчета . Купувани са от Армения ( скоро едва ли ще отида)и няма как да намеря съвсем близък модел.
Видях , че Виктория голд имат интересни и нежни модели за гривни, но не само с цитрин. На сайта има опция само цвета на златото да се избира. Дали правят по-индивидуални поръчки?

Или ако сте мяркали нещо близко да ми препоръчате.

# 169
# 170
  • София
Някой да е поръчвал от Teilor diamond и имате ли поглед върху качеството на златните изделия?

Аз имам обеци на Teilor. Последният път като се занимавах да ги нося за поправка ми се отщя всичко тяхно Simple Smile

https://www.teilor.bg/product/104091/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0 … 8-0.1%D1%81%D1%82
от година ходя с тази гривна, не съм я сваляла и не е мръднала. Дано е все така!

# 171
  • София

https://www.teilor.bg/product/104091/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0 … 8-0.1%D1%81%D1%82
от година ходя с тази гривна, не съм я сваляла и не е мръднала. Дано е все така!

Дано и не мърда, че разправията е голяма после Simple Smile Иначе и аз не си свалям обеците и седя с едни и същи.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 15:22 от I.R.

# 172
  • София
Имам златни обеци с по една малка перла.
Перлата на едната падна и я загубих.
Можете ли да ми посочите място, където мога да я занеса на поправка и да поставят нова?

# 173
Привет, търся си подобен златен медальон монета. Виждали ли сте някъде? Засега намирам или гладки монетки, или такива с буква, а търся нещо по-интересно.
Скрит текст:

# 174
Здравейте, някоя от вас поръчвала ли си е  колие с букви от Victoria gold & silver? Интересува ме как стои, върти ли се, удобно ли е за ежедневно носене?

# 175
  • Melmak
Здравейте!

Имате ли впечатления от тези обеци на Виктория голд?
Как са като изработка?

https://www.victoria-gold.com/zlatni-obeci-na-vint-onyx-clover?

# 176
gsh, имам колие с две букви и диамант. Буквите са от едната страна по мое желание и се върти доста колието, може би ако бяха от двете страни на камъчето, щеше да е по-добре. Също при мен едната буква е "И", но понеже са отдясно, стои постоянно като "N", а колието може само по този начин да се носи. Това не го съобразих, като поръчвах, явно те също не са. Имай го предвид, ако имаш такива букви. Иначе съм много доволна от качеството, писала съм и преди.

Хеч, имам такива обеци, но целите от бяло злато, много хубави. Тези цветните не знам как са, то всички ги предлагат в момента.
https://www.victoria-gold.com/%D0%97%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0% … &description=true

# 177
  • София
Имайте предвид, че обеците с камъните, най- вече седеф, но важи и за оникс не са на 100% ползваеми навсякъде - къпане, басейни и т.н., както тези само от злато.
Иначе, на мен лично ми идват малки. И аз имам като показаните от Melusine - без камъни. Но по- големи и тънки.

# 178
  • Стара Загора
Аз имам такива от седеф -комплект гривна ,колие, обеци, пръстен, но не са на Виктория Голд . Много нежно стоят.
Не ги нося ежедневно, но не знаех, че не се използват при къпане и басейн.

# 179
При къпане душ геловете полепват по бижутата и после се дозатлачват с мъртви кожни клетки. Химическата формула на препаратите може да увреди нежния седеф.
Топлата вода и химията разграждат лепилото (защото перлите и седефа са най-често лепени).
Същото влияние оказват препаратите и минерализацията на водата в басейните.
Или трябва да сте с диаманти 🤣 или без камъни.
А най-добре без бижу.
Тези, които са за ежедневно носене периодически давам за почистване в ултразвук машина в златарско ателие.
Бижутерия с перли нося само по повод и до сега не съм носила на почистване. Ултразвука силно загрява и перлите сигурно няма да издържат.

Общи условия

Активация на акаунт