Колоноскопия без упойка

• 21 819
  • 109
  •   1
Отговори
# 105
О, вярно, обърках се. При гастроскопия е за Хеликиобактер. Няма смисъл от вземане на проба ей така, ракът не е болест на цялото черво, а локално образувание. И ако нищо не се вижда няма нужда да се взема.

# 106
  • гр.София
Здравейте,
Вчера мина и моята колоноскопия+гастроскопия. Бях много притеснена, но нямаше за какво 🙂 Правих я в Софиямед на Г.М. Димитров, при др Идриз и др Кадиш. Мина изключително добре, не е нужно да се остава с преспиване, пазят ти легло и отиваш сутринта за процедурата, с пълна упойка. Лекарите са мили, както и персонала. Плаща се упойката - 220лв и за двете, или само 180лв за колоноскопия. По принцип е по Здравна каса. Първия ден ми взеха кръв и урина, минах екг и ехограф. Дадоха ми указания за прахчетата за пиене и на следващия ден е процедурата. След излизане от упойката ме закараха с количка до стаята, поспах два часа и си тръгнах. Интересно, че като ме събудиха от упойката сънувах, че съм на море 🙂 това е, дано съм била полезна с инфо

# 107
  • Бургас
Имаше ли неприятни усещания от гастроскопията?

# 108
  • гр.София
Не, абсолютно нищо после не усещах

# 109
Хубаво е, че сте била при тези лекари, защото аз уж трябваше да съм при един, платих 320 лв., но това не е най-важното - изобщо не знам кой ми е правил изследванията, дано поне е огледано добре.

Общи условия

Активация на акаунт