Юнски бебета 2024 - Тема 3

• 47 332
  • 793
  •   1
Отговори
# 75
Фрезия, стъклен на Бош е, но е стар. Примерно е на 8 години, но работи без забележки. Има две степени. Смятам, че сега има къде, къде по-добри варианти. Това, което не ми харесва, че като е стъклен и доста тежи. Неудобно ми е да го мия. Не съм го пробвала в миялната как ще е. Иначе има голям обем. Ние си правим крем супа за нас, та ще е подходящ и за други пюрета. Ако искам нещо еднократно, ще ползвам Нутрибулета като по-малък и лек.

Mickey, не лежа постоянно. Ходя на работа, но през седмицата си взимам по някой и друг ден хоум офис. Не се разхождам, не пазарувам, не чистя или е малко, не нося тежко. Не мога изцяло да спра с всичко.

# 76
Моята шийка във 22 г.с. + 6 дни я измериха 32 мм, а 10 дни преди това беше 39 мм, видяно с абдоминален ехограф на ФМ. Лошо ми стана. А съм на Утрогестан и Диаспорал. Гледам да си почивам, но няма как да не я мисля. Моят АГ не беше никак впечатлен от разликата.

# 77
Моята шийка във 22 г.с. + 6 дни я измериха 32 мм, а 10 дни преди това беше 39 мм, видяно с абдоминален ехограф на ФМ. Лошо ми стана. А съм на Утрогестан и Диаспорал. Гледам да си почивам, но няма как да не я мисля. Моят АГ не беше никак впечатлен от разликата.

И моята е околи 31-32 ,но доктора не ми е предписал утрогестан.  Според него е добре и няма нужда ,ноо на мен ми е доста притеснено .

# 78
Дами, в каква дозировка взимате утрогестан?

# 79

Не се шашкай, понякога е възможно да има такива разлики. И моята мериха 39 мм и след седна седмица беше 29 мм. Моята АГ се стресна и минах на Утрогестан. Когато ми я мериха 39 мм бях на извънреден преглед не при моята АГ и ме съмнява да е измерила точно. Никога не ми е била в такива размери. Все варира 33-2 мм, за това с напредването на бременността е нормално да има скъсяване. А, и всеки ден да я мерят, сигурно пак ще има отклонения. Тя е еластична и няма как да е точно. Повече почивки и това е.

Утрогестан взимам 2х100 вечер вагинално.

# 80
Моята я мериха преди няколко дни (в 25 г.с.) и е 30мм някъде, но съм с близнаци. Доктора каза, че е супер. Нищо не ми е казвал да пия/слагам за нея. Доколкото знам, под 30мм почва да става проблем, нооо и зависи в коя г.с. - с напредването на бременността е нормално да се скъсява.
Важно е и да се мери вагинално, през стомаха винаги показва повече мм и не е толкова точно.

# 81
  • София
Шийката се мери на празен мехур с вагинален ехограф.
 Аз съм със серклаж и не съм критерий, но като цяло над 25 мм е добре и не се води скъсена.
Слагам вечер по два Утрогестана от 100 мг.

Към момичетата на Диаспорал, каква дозировка взимате вие?

# 82
Да, днес изрично ме попита дали съм с празен мехур. Винаги с вагинален, че из темите срещах мерене с коремен, което аз изобщо не мога да зачета за вярно. Само би ме успокоило фалшиво, ако ми изкара дълга шийка, а тя може да не е.

# 83
Момичета имам 25% процента код за отстъпка на сайта И за мама и 30% за комплекта за родилното . Ако някой иска да се възползва може да ми пише.

# 84
Шийката се мери на празен мехур с вагинален ехограф.
 Аз съм със серклаж и не съм критерий, но като цяло над 25 мм е добре и не се води скъсена.
Слагам вечер по два Утрогестана от 100 мг.

Към момичетата на Диаспорал, каква дозировка взимате вие?

Аз взимам 250мг от Диаспорал, 1 път дневно

# 85
Моята шийка я измериха 29 мм в 28 г.с. После видях, че пише, че е запазена, но с конус, а до сега винаги е била без. Знаете ли какво точно означава това?

# 86
Аз съм на Магнезиев Диаспорал 300 мг и го приемам веднъж дневно.

# 87
Дали мога да си самоизпиша малко магнезий до прегледа ми на 26.03? Дайте идеи какъв и колко Grinning

# 88
Защо искаш да си го изписваш? Иначе сигурно няма да ти навреди. Аз съм на Магнерот 3х2, но това е най-високата доза. Не знам коя е препоръчителната.

# 89
За мен Диаспорал е добър препарат и препопърчвам него. Магнерич при мен нямаше ефект, а и реалното количество магнезий, което се приема в доза 3 х 2 табл. дн., е по-малко от това от 300 мг Диаспорал, който е и по-добре усвояемата сол.

Общи условия

Активация на акаунт