Юнски бебета 2024 - Тема 3

• 49 147
  • 793
  •   1
Отговори
# 270
И моя съвет е да минеш 38 дори 39. Моето секцио беше 10 дни преди термин и ми обясняваха че е огромно бебето, а беше 2950. 🤨

# 271
Аз искам конкретна дата, която е 9 дни преди термин. Намирам го за разумно. Надявам се да не ме отреже, понеже денят се пада събота.

# 272
Аз искам конкретна дата, която е 9 дни преди термин. Намирам го за разумно. Надявам се да не ме отреже, понеже денят се пада събота.

Е, то пък това остава Grinning Ами нали има жени, при които тръгва нормално и в събота, пък се налага секцио. Иначе 9 дни е супер.

# 273
То разбира се, че има дежурни в уикендите и празниците, но предполагам гледат да не слагат такива, които са планирано секцио, защото все пак са в намален състав. Моята АГ мисля, че и изражда и не знам дали работи през уикендите. Като наближи ще говорим.

# 274
Моят термин е на 12.06 и се надявам секциото да е края на май. Бебка върви по-голяма, притеснявам се и да не тръгне сама. Терминът със сина ми беше 08.08, той е роден на 29.07.
Доста пораснах и аз тези дни, струва ми се, че съм доста едра.
Забравих да напиша, че съм на ФМ в неделя на 14.04

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 18:14 от caprice

# 275
Аз страдам от безсъние. В началото също го имаше, така че съм му свикнала.
Имам чуденка относно начините за раждане- кога решихте с гинеколога ви по кой начин ще раждате?
Аз съм в процес на смяна на гинеколога (отново) и затова се чудя дали сега е подходящо да поставя и този въпрос.
Иначе, терминът ми е за 08.06. Тази седмица влязох в 31 г.с. и на 11-ти съм на ФМ.

# 276
Начина на раждане е много субективна тема. Предполагам, че като наближи, според позицията на бебето, кг и други показатели, доктора ви сам ще каже как е най-удачно да родите. Може през това време да отидете на офтамолог, за да огледа очните дъна. Аз примерно съм с отлепена ретина и отначало си знам, че няма да раждам нормално.

# 277
Моят термин е на 12.06 и се надявам секциото да е края на май. Бебка върви по-голяма, притеснявам се и да не тръгне сама. Терминът със сина ми беше 08.08, той е роден на 29.07.
Доста пораснах и аз тези дни, струва ми се, че съм доста едра.
Забравих да напиша, че съм на ФМ в неделя на 14.04

Вярно, че с теб бяхме на една дата. Това по ПРМ нали?

teddyyy96 Това е нещо, което решавам първо аз и се консултирам дали е възможно и разумно. Два пъти решавам естествено, накрая се наложи (уж) цезарово. Сега е същото- решила съм, че желая естествено, имам зелена светлина от доктора ми на ФМ, на 23.04 имам час за консултация с екипа, който искам да ме изражда. Вземаш решение за себе си и го заявяваш. Ако има нещо сериозно, което да е в противоречие с избора ти, доктора със сигурност ще ти каже.

# 278
Да, Люси, по ПРМ.

# 279
И аз мисля да отида да се консултирам с АГ което подкрепя естественото раждане. Чакам още малко да напредна със седмиците и ще си запазя час. Около мен всички ме разубеждават, но едно мнение още да чуя не вреди.

# 280
Аз страдам от безсъние. В началото също го имаше, така че съм му свикнала.
Имам чуденка относно начините за раждане- кога решихте с гинеколога ви по кой начин ще раждате?
Аз съм в процес на смяна на гинеколога (отново) и затова се чудя дали сега е подходящо да поставя и този въпрос.
Иначе, терминът ми е за 08.06. Тази седмица влязох в 31 г.с. и на 11-ти съм на ФМ.
Ами моето знам още от първия преглед, че ще е секцио. С три миоми съм, едната е над 7см и още тогава ми казаха само секцио(честно казано и така исках) освен, че съм на 38 с голям астегматизъм и мисля, че така е най-добре.

# 281
Досега нито една от гинеколожките, при които ходих (2 на брой) не е говорила с мен на тази тема. Казаха единствено, че след 35 г.с. трябвало да се говори на тази тема. За тоновете дори не сме говорили.
На обременяване с глюкоза не съм ходила, при други специалисти не съм изпращана.
Започвам да си мисля, че нещо не е както трябва.

# 282
И аз съм така. Щом няма нужда от допълнително наблюдение значи всичко е наред.
Досега нито една от гинеколожките, при които ходих (2 на брой) не е говорила с мен на тази тема. Казаха единствено, че след 35 г.с. трябвало да се говори на тази тема. За тоновете дори не сме говорили.
На обременяване с глюкоза не съм ходила, при други специалисти не съм изпращана.

# 283
Надявам се. В петък съм на преглед при друг гинеколог. Много се надявам всичко да е наред, защото изкарах и алергия от лекарство, което ми бе изписано от предишната гинеколожка.
И аз съм така. Щом няма нужда от допълнително наблюдение значи всичко е наред.

# 284

От това по-хубаво няма!
И аз се успокоявам като видя, че и следящия АГ е спокоен и не се притеснява.
Повечето тестове са "за всеки случай", за да може някоя лаборатория да изкара повече пари или да търсят причина да те срежат (ако нали не искаш сама това).
Първото ми дете го родих в Австрия. На тонове бях за пръв път деня преди да родя, когато вече имах контракции. Тук слушам и гледам повечето наплашени от лекари бъдещи майки, притеснени до краен предел... Това не е здравословно нито за вас, нито за бебоците.

П.С. Извинявам се за тона 🙈

Общи условия

Активация на акаунт