Юнски бебета 2024 - Тема 3

• 48 738
  • 793
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, днес бях на преглед - точно в 32 г.с. Бебето е 1.750 кг. Стори ми се малко ..
Вашите колко тежат?

Моето бебче тогава беше 1700 - 1800 гр. Докторът не е коментирал теглото.

# 661
В 33та беше 1700, коментирахме че е мъничко, може би конституционално. Пусках си изследвания, витамини, търсихме липси, всичко ми е в норма. Сега в 36та беше 2200 Sad
Няма какво да направя, не ми дават препоръки, надявам се да наближи 3000 до края, макар че шанса не е голям.

# 662
Момичета, днес бях на преглед - точно в 32 г.с. Бебето е 1.750 кг. Стори ми се малко ..
Вашите колко тежат?

В 32 май беше 1800гр. Мн си е добре за моя размер - аз забременят 52кг и съм 165см. Та не се целя към едро бебе😅

# 663
АГ каза, е в норма - била съм дребна и слаба и не очаква голямо бебе. Първото ни дете се роди в 38 г.с. 2650 гр.
Ям месо, извара и си взех протеин за бременни.

# 664
В 33та беше 1700, коментирахме че е мъничко, може би конституционално. Пусках си изследвания, витамини, търсихме липси, всичко ми е в норма. Сега в 36та беше 2200 Sad
Няма какво да направя, не ми дават препоръки, надявам се да наближи 3000 до края, макар че шанса не е голям.

Да не би да си с късна овулация и грешно изчислен термин?

# 665
Повече от 2-3 дни няма как да е сгрешен, ние си засичахме с тестове като правихме бебето и знам кога е станало.
Кис, 2600 като е доносено, не е имало проблеми нали, не е стояло в кувиоз?

# 666
Повече от 2-3 дни няма как да е сгрешен, ние си засичахме с тестове като правихме бебето и знам кога е станало.
Кис, 2600 като е доносено, не е имало проблеми нали, не е стояло в кувиоз?

Не, никакви. В момента е почти на 6 г. и е едно от най-високите деца в групата. Баща му е висок 1.80 м, аз съм 1.58 м. И двамата сме слаби.
Но да кърмиш бебе 2.650 кг е голяма мъка. Изписаха ни от болницата 2.420 кг, събуждах го всяка вечер през 3 часа за кърмене до третия месец. На 20тия ден ни приеха в болница, защото не му минаваше жълтеницата и само спеше ...
Искаше ми се този път по-голямо бебе просто Simple Smile

# 667
Ние в 31-ва седмица бяхме 1.500кг . От това което чета по форумите и фб групите стигам до извода че ехографите не могат много точно да определят теглото на бебчето . Лично аз смятам ,че ако следящият лекар не намира проблем значи всичко е наред .

# 668
Днес бях на преглед в 36г.с и 1 ден я измери 3260гр, водите ми продължават да са на горна граница, плацентата вече е 2-3 степен. Има голяма вероятност другата седмица да е секциото. Притесних се много с тия води, надявам се всичко да е наред. Замислих се и дали не е твърде рано плацентата да е 2-3 степен.

# 669
АГ каза, е в норма - била съм дребна и слаба и не очаква голямо бебе. Първото ни дете се роди в 38 г.с. 2650 гр.
Ям месо, извара и си взех протеин за бременни.

При мен има изказвания, че бебето леко изостава по обиколки, та съм щастлива, че е близо 1800 гр. Разбира се, тревогата, че върви (уж) с 10 дни назад остава. Когато попитах лекаря дали това изоставане е проблем, той каза, че на термин се раждат деца 2500 гр, но и деца 4 кг, така че да не го мисля толкова, при условие, че с кръвотока всичко е наред. За плацентата обаче каза, че старее и не е първа степен, ами втора, което също ме тревожи. Втора или трета степен на зрялост в 36та г.с. мисля, че е очаквано, ама в 32ра...

# 670
Момичета,тези от вас които очакват второ,трето дете и имат каки и батковци на градина,мислите ли да ги спирате преди и след като се роди бебето?

# 671
Днес бях на преглед в 36г.с и 1 ден я измери 3260гр, водите ми продължават да са на горна граница, плацентата вече е 2-3 степен. Има голяма вероятност другата седмица да е секциото. Притесних се много с тия води, надявам се всичко да е наред. Замислих се и дали не е твърде рано плацентата да е 2-3 степен.
Къде се следиш и къде ще раждаш?

# 672
Pipi, във В. Търново

# 673
Момичета,тези от вас които очакват второ,трето дете и имат каки и батковци на градина,мислите ли да ги спирате преди и след като се роди бебето?
Да. В градината искат предварително да кажем, кога няма да ходят лятната ваканция.
Записах ги две седмици вкъщи около термин. Таткото ще ги гледа през бащинството, после още една аз, за да изградим режим и след това ще ги пусна на градина.

# 674
Момичета последно ви се оплаквах от силни болки тук и там в корема. Е засилиха се и вчера си се пръвърнаха в контракции. Дойдох до отделението и ми пуснаха запис на тонове и се оказаха като родилни. За щастие нямах разкритие и ме оставиха на система магнезии. Вече е доста по-добре положението болките затихнаха а контракции почти нямам. В 35г.с. съм и е малко рано, чакам днес АГ да каже какво ще правим.
Мъчно ми е за каката остана с баща си и все ги мисля какво ще облича, какво ще яде .... той ще се справи със сигурност, но си ми е мъчно. Ама важното е бебето да си поседи още малко на топло.

Общи условия

Активация на акаунт