Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване 84

• 61 313
  • 890
  •   1
Отговори
# 885
Момичета, мнение и цена на преглед при д-р.Седлоев? Искам да отида за 2 мнение.Благодаря!🤗

Моето мнение е да си спестиш излишни емоции от срещата с тази личност.Има не една възможност да си похарчиш сумата, отделена за здраве по по- разумен начин.В темата се въртят не едно или две имена.

# 886
Момичета, чудя се като съм с лимфна дисекция мога ли да ходя на педикюр?
За матикюра ми забраниха

# 887
  • София
Е, сега...никога не съм спирала да ходя на маникюр и педикюр, вкл. и по време на химиотерапията, а ЛВ и от двете ми страни са оперирани. Освен ако не си на активна терапия, не виждам проблем, намери си доверен маникюрист, за когото си сигурна, че спазва хигиена и действай, поне за педикюра никаква връзка няма.

# 888
Момичета, някой да направи нова тема, че е вече 60 стр.

# 889
Заповядайте в новата тема! Сега ще помоля модераторите да пооправят визията на 1стр. 

https://m.bg-mamma.com/?topic=1662309.new#new

# 890
Здравейте ,

Вече четвърти ден раздвижвам ръката ,ама вместо да става по-добре ,става по-зле. Опъващата болка стигаше до лакътя ,вече стига до китката ,на местата ,където нямам чувствително ,мравучкането започна да става стягащато. Ръката я изправям на 30 градуса над нивото на рамото напред ,а настрани съвсем малко над нивото на рамото. Това малко ме притеснява ,уж с времето трябва да става по-добре ,пък то става по-зле. Имам час при физиотерапевт в сряда ,дано да не се окаже прекъснат нерв 😫

Общи условия

Активация на акаунт