Отговори
# 870
DiaMia, игрите са много комплексни жени и мъже имат шанс. Точно тази игра трябваше да е за дамите, защото е за баланс. Но съм съгласен, че  ако не водеше в играта нямаше да показва феърплей. Лесно е да си джентълмен, когато водиш.
---
@ everyone Йееее, любовни драми! Кирил много бързо ще „изгори“. На първият ден  се показа като самохвалко. Говореше  как змиите трябвало да се страхуват от него. После започна да мрънка за храната. Сега пък любовни драми.
А всъщност – може да не изгори. Може да се заформят скандали около него и да му ударят едно рамо. Но не виждам шампион в негово лице.

# 871
DiaMia, игрите са много комплексни жени и мъже имат шанс. Точно тази игра трябваше да е за дамите, защото е за баланс. Но съм съгласен, че  ако не водеше в играта нямаше да показва феърплей. Лесно е да си джентълмен, когато водиш.
Именно това имах предвид. А и Дзами до сега не е демонстрирал качества на спокоен джентълмен.

На тоя Киро глада ще му изяде главата. Ми, пич, не сте на курорт там и няма да ядете на корем. От третия ден рев за храна. А и този човек изглежда глупав.

# 872
Ай, Киро е гладен и супер ревнив. Ай, пука му на някого!

# 873
  • Разпиляна във въображението
И все пак малко по-добре беше, че не ги смачка напълно, а им даде някакъв шанс да пренесат поне един орех, но не схванаха системата.

# 874
На Киро бих му дал неговият дял от храната и да се оправя.
Да процъфтявала любовта,но после щял да ги изправя един срещу друг.Не му давам много време в играта.

# 875
И Гогов, и Кирето ми стават все по-антипатични. Още се чудя какво се случи с Мая, имах я за абсолютен фаворит, когато чух условията на втората игра.

Все повече ми харесва предаването.

# 876
Много са смешни някои хора как смятат че други са спечелили „на късмет“. Бистра била спечелила на късмет, Георги бил спечелил на късмет. Някои хора не искат да приемат загубите.
Кирил пък който не спечели нито битка едно, нито битка две щял да сваля глави….Много думи без покритие.

Кирил ми е мега противен. Самохвалко  и скандалжия.
Говореше как ще мачка и змиите трябва да се страхуват от него. Змията му изкара ангелите, остана последен (другите също се бориха със змии). Сега  пък ще сваля глави. Joy Неспособността да контролира глада си пък отделно настрана. Липсва му самодициплина. Окей, като изплюскат всичко и нямат никаква храна нататък какво става?

Очаквах проблеми с глада в лагер 3, то дойдоха в лагер 2.

Шариф - като цяло стратегията му с  малките порциони е добра, но не одобрявам че раздаваше мекици на конкуренти. Шариф все повече ми изглежда популист, но не мога да му отрека че е интелигентен.

# 877
Не си ти, когато си гладен.

# 878
Забелязах, че епизодите на сайта bTV Plus са без рекламата на 8888. По телевизията не е изрязана, но за сайта - да. Явно има разлика в изискването за реклама на хазарт онлайн и по ТВ.
Признайте си честно - колко от вас са взимали "кошници" в моловете, които са на някой друг и стоят неохранявани? на мен са ми отнемали кошницата, не съм ревал.
Малко пресоляваш манджата. Мола не е "природата".
Не само, че не съм вземала кошница на друг и на мен не са ми вземали, но не съм виждала такова чудо.
Не разбрах, за кошница в супермаркет ли става въпрос? Каква "кошница в мол"? Никога не съм взимал кошница на друг човек, нито пък някой е взимал моя. За какво са ми продуктите на друг човек, след като са различни от тези, които аз искам?

# 879
diziler
Скрит текст:
продуктите може да са същите които ти трябват на теб. На мен са ми крали кошницата нееднократно. Вероятно продуктите са представлявали интерес и за другиго. Да за хипермаркет ставаше дума, но все едно.  Да не говорим за това, ще сме офгопик.
---
Все повече се убеждавам, че Кирил е копи – пейстнат вариант на Ники Бедрото от ИВ 5

# 880
Дано Георги спечели златната гривна.

# 881
Вярно ли чух ,че таксиджията/ченге бил най-големият стратег?Simple Smile

# 882
Вярно ли чух ,че таксиджията/ченге бил най-големият стратег?Simple Smile
Да! Satisfied Много смешно чиче. Има се за голяма работа, а лъже като цигане. Много позорно поведение беше това.

# 883
Тоя Гогов яко се излага. Гого бил „калитко“ и "спечелил на късмет"", Бистра спечелила „на късмет“ Joy

# 884
Гого (малкия)... ми се струва, че не е толкова готин, колкото се опитва да се представи до тук. Някак така го усещам.
Александър сякаш го напипа точно това (баща му като млад е по-готин от него Blush ).

Общи условия

Активация на акаунт