Отговори
# 855
Първата игра според мен ще е за Дзами, но  очаквам във втората Мая да бие.

# 856
  • София
Ох, Лорде, що не гледаш ИВ тая година Joy
Поредна тема става нечетима.
С извинение за офтопика.

# 857
  • Разпиляна във въображението
Браво! От последна първа!

# 858
  • Другата България
Затвърдих си впечатлението, че Гогов не разбира изобщо що е то социална игра, стратегия и т.н., то всъщност, за да ги схванеш нещата, трябва да има с какво. Затвърди ми се впечатлението /а аз и рядко греша/, че Мимо е повече мъж от повечето присъстващи там, направи типичен Сървайвърски ход, с мисъл, смисъл, и точно така се играе тази игра. Учудващото за мен е, че е на такъв ранен етап. Учудващо е и това, че Дзами се усети, разбра го и му го призна. Не знам колко ще остане Мимо в играта, но ако продължава така с мисъл и стратегия, може да стигне много напред. Няма да се изненадам ако станат комбина с Дзами.
Разочаровах се от Кирил. Така, както го харесвах, рЕзко ми тръгна надолу.
Александър ми е някакъв .....странен тип, абсолютно незабележим и с нищо не отличаващ се от пейзажа.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 00:14 от Не се сърди, човече

# 859
Малко недомислени са ми правилата. Защо човекът, които избира спи отделно и в следващия момент минава през всички лагери, никаква логика. Отборите трябва да са по отчетливо разделени, сега е пълен мишмаш.
И последно браво на Бистра, с Мая много ме кефят.

# 860
  • софия
Първо да кажа, че много се радвам на прииждащите стари муцуни в тази тема.
 Второ: Мимо - президент! Не знам как го прави това момче, но дори и Дзами придобива човешки черти, когато общува с него. Страхотна находка за формата. Браво на кастинг директора.
 Има Надкаст за гривните, Soney, изброяват твоите плюсове и коментират над тях. Интересен е, препоръчвам. После ще ги доглеждам, че сега съм на гривните.

# 861
Сега почвам да гледам. Коя е Джулка, с какво се занимава?

# 862
@ Бърди, От ИВ съм много разочарован и повече няма  да ги гледам. Вече се бях отказвал, но сезон 5 бе тотал щета. – толкова за офтопика.

@ everyone
Съзтезание номер 1 бе много комплексно. Бистра стартира много назад, а изпревари всички. Много се радвам за това . Имаше съвсем реален шанс жена да го спечели и така стана. Джули пък използва много разумен подход да използва крак.  На Мимо му се провали стратегията да разкара Бистра и Мая. Бистра вече стана много богата.
Засега обаче в Лагер 3 не усещат какво е истински глад, Шариф ги спаси с тези мекици.  Това отлага конфликта Бистра/Мая- Мимо, но не го решава.

В лагер 2 стана интересно. Подходът на Шариф - да дава малки порциони – по принцип е правилен, но колцина имат нужната самодисциплина?

Диляна Попова наистина е много пасивна.

# 863
Джулката припряна ми изглежда. Не е за такива пипкави игри.

# 864
Чудя се дали изобщо да се запиша и да коментирам в темата, ама хайде, ще се примъкна. Това ще е играта, която ще гледам този тв сезон и всичко ми харесва до момента. За хората още нямам ясни впечатления.

# 865
  • софия
Сега почвам да гледам. Коя е Джулка, с какво се занимава?
Джулка и аз сефте я видях в този епизод, от нищото ми изникна.😃 Танцьорка била, визитката и беше, как вместо да говори се погъзурчи пред камерите и рече, че туй тело трябва да бъде по плажовете на Филипините.

# 866
Туй дупе, каза Grinning

# 867
Много хубав феърплей от страна на Дзами.

# 868
Е, ако играеше с мъже и не беше си докарал два от трите кокоса до където трябва, позволете ми да се съмнявам, че щеше да е толкова галантен.

# 869
Само любовна драма липсваше Smile И както винаги се случва, тъпият от ъглите в триъгълника, вика че не му дреме.

Общи условия

Активация на акаунт