Отговори
# 840
Ха, Мимо владетел!

# 841
  • София
Снощи кои останаха с по една гривна, след последното предизвикателство?

# 842
  • Другата България
Няма по-неприятен персонаж за момента от Гогов.
За мен.
Много грозен език и поведение.
За него това нещо като “стратегическо мислене“ е кауза пердута.

# 843
Дзами използва език който никога не бих използвал. Но както казах не бързам да съдя. Ситуацията са екстремни ще извадят най-лошото от всеки. Гогов също не е сиптяга.
Прави впечатление че са "сиви" персонажите.

изтървах първите минути
Верно ли Мимо е човекът с власт? Е, не. Сега ще стане много интересно. Сега ще стане интересно.

# 844
  • Другата България
“КоСМОСна енергия“......Joy
Мъка, мъка.....

# 845
Сред тези хора няма интелигенти и културтрегери. Това как говорят не ме впечатлява

Засега са се събрали кулутуристчета, чички с шкембаци,  инфлуенсърки, старци -атлети. и тук -там някой ексцентрик.

# 846
И аз връщам на ИВ. Това е някакъв Биг Брадър с по някоя игра от време на време. И пак толкова много пълнеж в епизода, не се търпи.

# 847
Лагер 3 имат голям късмет, че се паднаха до хората от Лагер 2 - много по-човечни са. И огън им дадоха, и храна. Това ако бяха "батките" от Лагер 1 никаква милост нямаше да имат

# 848
Лорд Сняг, имам чувството, че изкачкаш някой да напише нещо, за да си напишеш коментара, не знам как успяваш да се включваш през всеки пост Simple Smile
На мен пък ми е интересно да виждам какви са отношенията между участниците и да знам защо така играят. Има по две игри в епизод (ще са по толкова и в двучасовите), не знам какво очаквате... да се трепят всички по варели в продължение на 5 часа (час и половина за зрителя)?

# 849
А аз никога не мога да постигна това да пиша, докато гледам. Само на реклами евентуално.
Та, исках да кажа, че от първи епизод гледам и да, това е моето реалити!
Много ми допада.

# 850
Мимо е супер безхарактерен. Това не е демокрация. "Тоя ме помоли, оня ме помоли". кажи "Аз решавам да съм тоя, тоя, и тоя".
И тоя е като Ванеса нерешителен. Прави ми впечатление че не се номинира сам, което значи и че е страхлив. В никакъв случай не е стратег.
 Прави впечатление и на итригант. Ако не си спази думата оттук нататък от първи лагер вече никога няма да му вярват.

# 851
  • София
Не ми е станал по-симпатичен, обаче сега се чудя и се мая чак толкова рационален ли е Мимо. Или просто, доста по-хитър, отколкото се "виждаше" в светлината на поведението си от първите 2 вечери.
И даже ми се прокрадва мисълта: ако наистина е егоцентрик, анархист и т.н. - значи за да се оправя в живия живот, явно не е изобщо глупав, нито наивен. Другото би било - точно наивен и донякъде инфантилен, ако вярва дотолкова на ситуация, хора и обещания - при положение, че не е "на вън" а в игра за пари.
ПП. А, не бях прочел по-горе. Интригант? Възможно. Върху добре построени интриги се оцелява.

# 852
Този човек – Мимо – не мисли за отбора си.  То ако отпаднат Мая и   Бистра отбора се разпада.
А ако Мая бие във втората битка ходът му е много глупав

П.С. Досега не съм видял един човек да стане шампион само с интриги.

# 853
Мая има много хубав бюст Grinning

# 854
  • София
Доста баланси има в изпитанието. Дали дамите (поне гимнастичките) няма да са на плюс?
Simple Smile Аз подкрепих горната констатация. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт