Отговори
# 390
Не знам какво се оплаквате, подкастите има спонсори, отделно са подписали договори с бтв, да не говорим за парично възнаграждение от ютюб. Отдавна правенето на подкасти не е някакво хоби, което не изкарва пари.

Това си е работа, единият от надкаст беше споделил, че не участва в реалитито на другия, защото имал да спазва договорни ангажименти към бтв за есенните предавания. Нормално е както на запад да брифират подкастърите, той даже беше ходил на острова.

# 391
Ауткаста не знам да има договор с БТВ, а за спонсори да ме извинява, но освен една игра не помня други. С Ютуб Премиум съм и не знам за количеството на рекламите.
При Надкаст е "друга бира", те си го работят това, но и те стартираха като просто хоби.
Идеята на телевизиите явно е да ни изтощят и да нямаме време за другото предаване. Да видим. Аз съм първо тук с 1-2 седмици картбланш, но не изключвам възможността да ме изгубят както стана с последния Сървайвър.

# 392
То и от подкаст до подкаст има огромна разлика. Ама да не отваряме тема.
В личния ютюб канал на Slavi Tudzharov има качено видео с пътуването им до Филипините. Явно ще има и продължение. Ама дадоха за малко Сано и Ники Николов голи...  ама хора какви са тези покъртителни гледки?
И кой плаща това пътуване от БГ до Филипините на 5-10 души, които не са в екипа на предаването и не участват по принцип?

# 393
леле, бях разбрала, че outcast = надкаст... даже някои постове ми звучаха много странно, ясно защо.

Извинявай, ауткаст, че те обърках с надкастърите.

Дизи, тези пътувания до Филипините на избрани инфлуенсъри/подкастъри са платени от телевизията. Те ги водят, а в замяна промотират предаването още преди да е започнало. Дали освен безплатно пътуване и престой получават И хонорар - не знам.

# 394
Лелеее, 3ч предаване. Една трета от времето сигурно ще е реклами.
Дано да има визитки на участниците. Те са доста, та ако в първите няколко епизода ни ги представят, е нормално да са толкова дълги.

# 395
  • Разпиляна във въображението
Аз ще си гледам основно Гривните и не ме притесняват трите часа.

# 396
  • София
Да налеем още масло в огъня: и сряда епизода ще бъде 3 часа. Joy
Дали ще е само за първата седмица дълги епизодите, или са решили до края така да го карат, само те си знаят.

# 397
Пускате епизода след 20.30 и после прескачате рекламите. Бая време се спестява.

# 398
  • Разпиляна във въображението
Три епизода по три часа. Възможно е да пуснат по 10 визитки на епизод + действие от острова.

# 399
  • София
Тези са луди.
3 часа епизоди всеки ден?! А четвъртък, някой има ли инфо дали и този епизод ще е 3 часа?
Това са 12 часа на седмица грубо. Абсолютно безумна работа.
Ако телевизиите продължават в този дух, в най-скоро време вече никой няма да ги гледа, а ще превъртат през интернет. Никой не печели от това!!

# 400
  • София
Тези са луди.
3 часа епизоди всеки ден?! А четвъртък, някой има ли инфо дали и този епизод ще е 3 часа?
За четвъртък, утре ще разберем, когато БТВ пуснат програмата за него ден на сайта си

# 401
  • София
Да, аз проверих там и в тв.дир.бг ама няма инфо още.
Ама сигурно ще е така, на 90%
Дано пък да е само изключение за първата седмица.

Един 3 часов премиерен епизод е ОК, но след това да са по 100 мин. максимум. Ако не могат да разкажат една история за 100 мин. епизод (а излъчват от 3 до 5 дни седмично грубо казано), значи нямат материал, нямат сценарий, нямат монтаж.
Толкоз.

п.п. За мен идеалният вариант е 50/70 мин. без рекламите. Горе-долу в този диапазон. И това важи не само за Островът, но и за ИВ, Ергенът и т.н.

# 402
  • София
Четвъртък и петък трябва да са по 2 часа, нали ще дават предаванията за възрастта и песента.

# 403
Четвъртък и петък трябва да са по 2 часа, нали ще дават предаванията за възрастта и песента.
Точно това щях да пиша и аз.
Мернах реклама на тези двете снощи.
Едното е от четвъртък, другото от петък от 22ч.

# 404
  • Другата България
Тези са луди.
Това са 12 часа на седмица грубо. Абсолютно безумна работа.
Ако телевизиите продължават в този дух, в най-скоро време вече никой няма да ги гледа, а ще превъртат през интернет. Никой не печели от това!!
12 часа ако ги гледаш от-до.
От тези 3 часа на епизод, сумарно чисто гледаемо време на формата вероятно са два.
Останалото са реклами, тъй че вариантът е след 20:30 някъде, дори 21:00 да се започне с гледането.
Поне моят вариант.

Общи условия

Активация на акаунт