Отговори
# 525
И на мен не ми харесва този със златната гривна, също и Еняси/Енеси.
Учителят Емил (Най-възрастният участник) и пожарникарят Венцислав ми направиха добро впечатление от визитките.

# 526
На мен този стил на визитките много ми харесва. Две-три изречения с най-важното. Никой не го интересува дали помагал на майка си или, че на 16 години не е върнал пет книги на библиотеката.

Засега ми допадат и правилата и хъсът на играчите. Дано е глътка чист въздух из реалититата.

# 527
  • софия
Хора, възхитена съм. И от начин на заснемане и от озвучаване. Супер интересни персонажи. Има толкова много неща, които ми харесват. Глътка свеж въздух в блатото на риалити програмите. Стискам палци да е гледаемо и да издуха най-накрая ИВ. Заради грозното отношение на Тупаревци към участници и зрители.
 А, добър вечер и цоп в темата.

# 528
  • България
Аз си пуснах предаването към 20:50ч.
Шериф името на човекът ли е?

Виждам за първи път Дзами - адски дразнещ и пресилен ми идва.
Сано не ми харесва като водещ. Дикцията му е много неестествена и насечена.
Диляна е по-добрият водещ.

Много странни имена: Шериф, Секелучки

# 529
И на мен много ми харесва.
Разделянето на лагери не е само логистика, ще се отрази на избора на тези, които ще участват на игрите.

# 530
Добре стана, че това с познанството го зачекнаха още в началото, че в Survivor 6 от цялото криене нищо не се разбираше в началото. То е ясно, че няма как да няма българско реалити без да се познават половината.

# 531
  • България
Огромният плюс е, че участниците изглеждат много по-интелигентни и умни от тези в ИВ.

# 532
  • София
Аз сега го започвам, първоначално ще ми е трудно да запомня всички, за момента пожарникарят Венци е моя човек.
Ама съм видяла общо петима. Blush
Страхотни кадри, природа, фен съм на Сано и за момента не ме разочарова.
Грозденка ми стана антипатична още когато разбрах, че ще влиза.
Ааа, и съм фен на Мимо - Гарсия, също още от предварителното инфо за влизането му.
чакай малко, това някакви известни ли са 😂 дивергентка, ахахаха
Пп. Само Дзами го знам от ФБ reels... Добре хванаха крадлата, fast carma ще има Grin
След по-малко от час... на този формат се спирам, навява доста на Сървайвър и е на екзотична дестинация, няма само един победител!

# 533
  • София
Засега ми харесва и на мен. Не съм превкл. оттатък даже и в рекламите. Дано е наистина разнообразието, което липсва в тия шоА. Още ми е рано кой/кого. Но да, златногривният е нЕкъв вид шмекер, типичен за нашите геогр.ширини. Обаче пък си сподели специалната вечеря. Май си е точно "селски бийтълс" (имам си такъв лаф).
Племе 3 са за ожалване, но и не понечиха изобщо някаква организация да наченат. Хора различни...
То това там си е социална извадка, не представителна точно, ама си е витринка на обществото ни. При това, с по-нормални уж участници. (Докато в ИВ "извадката" е съвсем ограничена в едни 2-3 групички социални егоисти.)

# 534
  • Разпиляна във въображението
Лагер 1 засега май се справят най-добре.

# 535
Тез цял ден един навес ли не си построиха

# 536
Дзами ми е противен отпреди.
Харесвам най- възрастния играч.

# 537
  • Варна
Дотук много ми харесва. Браво.

# 538
  • Другата България
Симпатизирам на лагер 3.
Дзами ми е много антипатичен.

# 539
Много странни имена: Шериф, Секелучки
Не е ли Секулички?
Просто фамилия.
Шериф е турско и арабско име. Но ми е интересно Еляса, Берке и Дзами какви са по произход. (В Турция има Иляс, ама за Еляса не знам, освен ако не му е и някакъв псевдоним за социалните медии).

Еdit: гледам със закъснение, сега разбираме, че Шериф е брат на Сами Хосни. Ясно. Доста напълнял от снимката, която дадоха.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 22:14 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт