Отговори
# 540
  • София
Дзами е Дамян, прякор е.

# 541
Дзами ме избива на агресия, много ми се иска да изчезне набързо, нищо, че е златен.

# 542
  • Разпиляна във въображението
Симпатизирам на лагер 3.

Най-накрая някой да поеме отговорност и да ги строи. Там харесвам Александър, прилича на мой близък Simple Smile Както и гимнастичките.

# 543
Шериф е брат на Сами Хосни.

# 544
Това "разпределяйте се сами по отбори" е пълна глупост. Нормално едното племе да остане само със слаби играчи и нарочени за слаби. Силните се групират .

# 545
  • Sofia
Еляса е българомохамеданин от едно Гоцеделчевско село.

# 546
  • Разпиляна във въображението
Че те сами се разделиха на три отбора, нали? Имаха възможност да се групират както искат.

# 547
Ванеса ми е Анелия от Сървайвър. 😊
Добър избор направи.

Редактирам се. Тя всъщност трима е избрала от четворната коалиция /групичка. Може би само двама трябваше да избере.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 22:07 от Fortuna

# 548
Че те сами се разделиха на три отбора, нали? Имаха възможност да се групират както искат.

Да и могат по всяко време да се местят или да си говорят помежду си.

# 549
Мимо ме дразни, щял да лежи под звездите, за какво да кове...
Да, но то ще и завали.

Аз съм за Лагер 1 засега.

# 550
Георги ми се стори интересен от визитката си, жалко, че е забъркан в тези предварителни познанства. Дано не изгори бързо

# 551
  • софия
Неприятни за сега са ми лагер 1. Батки и кифли на първо четене. Симпатизирам на Глори(я) и смотаняците. Интересни хора има там и повечето са ми симпатични.
 Много шарен каст, поздравления. И определено хора с мисъл. Аман от еднопластови герои.
 П. П. Ооооо, имат жребий, няма нагласенооо. Страшен кеф.

# 552
Дзами ме избива на агресия, много ми се иска да изчезне набързо, нищо, че е златен.
И мен ме дразни, но дадоха кадри от по напреднал етап и той беше там с доста пораснала коса. Аз ще гледам тук. Харесва ми една от гимнастичките и татуиста. Харесва ми, че във водещите я няма истерията от ИВ и са добробнамерени към участниците.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 22:49 от Анонимен

# 553
Това правило с времето е нещо ново

# 554
Интересно ми е, ако водещите не бяха подхвърлили за предварителните запознаства , какъв ли избор щеше да направи Ванеса. Малко или много те и Еляса и повлияха Joy

Общи условия

Активация на акаунт