Отговори
# 885
  • София
Аз съм за Бистра утре, защото е жена.
Гогов какво да го коментирам? Бивш полицай, сега бакшиш. Ми то си е направо диагноза неговото.
Георги ми е симпатичен засега, но съм за жената в тази битка.

# 886
Шариф с тая мазна усмивка ми е много фалшив.
Какво мислите Вие?

# 887
Нищо не е ясно, досега всички игри са комплексни. Ето че играта която спечели Дзами се предполагаше да е за жена. За първата битка пък се очакваше да я спечели Дзами, а я спечели жена.

Бистра ме кефи, но аз пък искам да изгуби златната гривна, за да видим скандали в лагер 3 и да стигнат разпад.
Георги засега ми е симпатичен, дано не се промени това. Шариф е популист, тия мекици които даде на съседите не пасват на малките порциони, които раздава. Да, разумно е дава малки порциони, но тогава откъде накъде ще дава на съседите храна? можеше поне услуга да поиска. Това ми подсказва, че той иска да затопли отношенията с Бистра и Мая, евентуално да ги привлече в лагер 2.

# 888
Защо пак им показват визитките? Много странно. И то абсолютно същите

# 889
  • Другата България
А коя беше Вера?
Сега чух, че има такава участничка.

Едит - видях коя е.
Не мога още да запомня кой кой е и кой в кой лагер е.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 22:59 от Merri_An

# 890
Малко насила напълниха последния час днес. Дано от другата седмица епизодите след Понеделник са по два часа.

# 891
  • София
Повторната визитка на Гогов (и възрастта му) ме навеждат на мисълта, че е бил ченге, после е минал към ВИС/СИК (станал застраховател, понеже не стигали парите) и сега подкарал таксито. Сам казва, че бил от двете страни. Не е просто ренегат и селски хитрец с его на голямата работа. Неприятен си е по характер вероятно. И му личи за 3 ефира х 3 часа. Типаж от БГ извадката си е (не е от спортистите с фитнесите) - от мераклиите да носят значка, палка, пищов, бухалка, да са от "силните".
Само си разсъждавам.

(Писал съм докато е писала и ДиаМиа, но моите са в друга посока - на "кариерното" му развитие. Някои може и да не знаят какво бяха ВИС/СИК, но другите ще ме разберат.
Почти съм сигурен, че това са били най-щастливите му години - когато с палка, или бухалка е могъл да крещи на околните: Ще те пребия и няма и да те лежа.)

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 11:03 от EmBrother

# 892
То туй промо издаде 90 процента от развоя Joy

# 893
EmBrother, понеже съм израснала в това време и съм имала пряк досег с такива хора, мухльовците, които бяха момчета за всичко, разбирай метат под масата на разбойниците като се разсипят ядките им, сега са я таксиджии, я бояджии... Не че омаловажавам труда на таксиджиите и бояджиите, просто казвам, че тези, разказващи легенди как били от "двете страни", повече от това няма как да станат, защото и тогава са били глупаци и сега са.

# 894
Какъвто и да е бил Гогов,не му е стигнал акъла да задели нещо и сега си кара таксито и си мисли ,че старите мурафети още вървят:)

# 895
Повторната визитка на Гогов (и възрастта му) ме навеждат на мисълта, че е бил ченге, после е минал към ВИС/СИК (станал застраховател, понеже не стигали парите) и сега подкарал таксито. Сам казва, че бил от двете страни. Не е просто ренегат и селски хитрец с его на голямата работа. Неприятен си е по характер вероятно. И му личи за 3 ефира х 3 часа. Типаж от БГ извадката си е (не е от спортистите с фитнесите) - от мераклиите да носят значка, палка, пищов, да са от "силните".
Само си разсъждавам.

(Писал съм докато е писала и ДиаМиа, но моите са в друга посока - на "кариерното" му развитие. Вякои може и да не знаят какво бяха ВИС/СИК, но другите ще ме разберат.)
отново съм на същото мнение. Типичен тарикат, станал е полицай, защото е било модерно  да си милиционер, имал е привилегии, а и му е харесвало да мачка слабите. После когато изведнъж МВР загуби стойност е минал от другата страна станал е от ВИС или СИК. Но явно е бил некадърен или страхлив, инак днес щеше да е охрана на някой мафиотски бос и да взима сериозни пари. Вместо това е "изпаднал от класацията" и вече е прост таксиджия. Разбира се възрастта му също има значение, но визитката му не ме впечатлява.
Сега се опитва да се представя за съвременен Том Селек (Синя кръв), ама доста простее и не му се получава.
---
Днеска се видя че три часа са много. Два часа щяха да са повече на място. Последният половин час беше пълнеж.

# 896
Разбрах какво не ми харесва във воденето на Диляна Попова - прави ненужни паузи насред изречението и всичко го изговаря с равен тон, а "подсилването" идва от едно кимване с глава. Малко по-разчупена трябва да е.
Бистра ми е симпатична. Стискам палци да спечели гривната.
А мутрягата-бакшиш ми е много анти, но наистина прилича на Сталоун.

# 897
  • Другата България
Малко насила напълниха последния час днес. Дано от другата седмица епизодите след Понеделник са по два часа.
По два са.
И утре са два часа.
Това беше само тези три дни.

# 898
Разбрах какво не ми харесва във воденето на Диляна Попова - прави ненужни паузи насред изречението и всичко го изговаря с равен тон, а "подсилването" идва от едно кимване с глава. Малко по-разчупена трябва да е.
Да, безизразна е и това я прави да изглежда незаинтересована или все едно и е досадно всичко това.

# 899
В промото май се вижда у кого е Златната гривна, писах в спойлерите. Не мога да дам скрийншот, че гледам на ТВ, но ще го качат и онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт