Отговори
# 1 200
Абсолютно съгласен съм с Diavolo и не мисля, че е твърде критичен. Това са градивни забележки, които и на мен ми направиха впечатление и могат да са супер полезни на екипа.
А решението на Джулиана откровено си ме ядоса (мисля, че си личи и във видеото ми) и напълно подкрепям, това което Джеф Пробст казва - аз познавам няколко човека, отрязани в кастинга и гарантирам, че биха се борили за тази гривна.
Знам че отказването е част от играта, но както и Titan каза малко се обезсмисля златната гривна и концепцията
Outcast.bg, следя подкаста ти и съм съгласна с повечето ти коментари, поне с тези за Игри на волята.
Просто споделям и друга гледна точка. Факта, че има правило при доброволно напускане на участник, ме кара да помисля, че може би се очаква да има такъв или такива. А тъй като вярвам, че психолозите при подбора са достатъчно добри, може би това е съзнателно търсен профил, а не пропуск от тяхна страна. В такъв случай,  девойката не е заела мястото на някой по- подготвен и по-мотивиран.
Съгласна съм с теб, че ако предаването е рейтингово и има следващ сезон, продукцията ще търси обратна връзка от зрителите за да коригира/донастои правилата.
 В конкретния случай на мен ми хареса този туист, защото ще направи социалната игра и стратегиите още по-интересни - при номинацията на участниците в битката за спасение трябва да се предвижда и такава възможност.
Лично мнение Grinning Предстои да видим…

# 1 201
Здравейте, хора. Гледам чат-пат острова и не знам дали сте обсъждали, но искам да ви питам не ви ли прилича Мимо Гарсия на Жоро Игнатов от Съдебен спор. Като братя са направо.

# 1 202
А не ви ли прилича Секулички на Ричард Гиър Simple Smile

# 1 203
Гиър да!
А Киро не ви ли прилича (само в лицето, не в тяло) на Шия Лабейоф

Отказването на Джулиана не ми хареса, но самият факт че отказването е отворена опция ми харесва.
Винаги пледирам за повече свобода на избора на състезателите.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 08:01 от Soney

# 1 204
На мен много ми харесва предаването, нещо различно което не съм гледала до сега. Допада ми че игрите са индивидуални, не са толкова дълги както в ИВ и са ми поинтересни. Тук май социалната игра е ключът както и в сървайвър.
Допада ми как Сано на една от игрите, тънко потхвърли че игрите са създадени така че всеки да има шанс или нещо такова каза. (Малко като споредба с ИВ ми прозвуча)
Обичам Сано и допада ми като водещ.

За сега нямам други фаворити освен Георги.
Много участници са и не ги помня, а и немога да гледам хубаво на спокойствие, нищо ще чета в темата за повече информация 😅

# 1 205
Четвъртият епизод е получил най-ниска оценка досега. Утре в другата тема ще видим и оценките на 7-те епизода на конкурентното предаване.

Десният край все още е неясен. Колко епизода общо?!

# 1 206
  • софия
Върти ми се в главата нещо от рода на 54 епизода. Но не съм сигурна, дали звездите ми го говорят или съм го чула някъде.

# 1 207
Аз проблем със самото отказване нямам. Хора всякакви и мисля, че това е и идеята на подбора: да има различни типове персонажи, предаването е ново, не е Сървайвър. В американския Сървайвър е престижно да се участва, изградило си е име, аудитория, всеки знае къде точно влиза и какво да очаква. В абсолютно ново предаване, където няма как да знаеш какво точно те очаква, е нормално и да има хора, осъзнали, че са сгрешили с избора си.
Та, нямам проблем с това, че Джулиана се отказа, но мен друго ме подразни в ситуацията. А именно: Кирил беше извън играта, когато тя реши да се откаже. За мен е едно и също да се откаже сега на първа седмица и да върне Киро, като да се откаже след 3 седмици и да помоли да върнат някого от България. Беше абсолютно погазване на правилата тип ИВ. Този персонаж е интересен, дай да се възползваме от възможността да го оставим. Като иска да се откаже Джулиана: ок, но да ѝ бяха казали: "Може да се откажеш, но трябва да дадеш гривната на някой от останалите участници, Кирил не е в играта от момента, в който Гогов избра теб." Така едновременно са уважили решението на Джулиана и са си спазили обещанието към Златногривния, а именно да може той еднолично да реши кой да остане.
Играта няма много правила, което ми харесва, но тези, които ги има, трябва да бъдат ясно наложени и без отклонения.

# 1 208
  • София
Върти ми се в главата нещо от рода на 54 епизода. Но не съм сигурна, дали звездите ми го говорят или съм го чула някъде.
Ники Николов каза, че били снимали 54 дни, като всеки ден отговарял на 1 епизод.
Аз обаче очаквам финалната седмица да има 1-2 епизода повече, така че да направят 14 пълни седмици, но ще видим, още не са обявили официално точно колко ще са епизодите

# 1 209
Наистина, че Ивайло прилича на Ричард Гиър,а на мен лично Георги ми напомня по-скоро на Филип от ИВ4,само където последният е със светли очи.

Лорд Сняг,Цецо от ИВ беше първоначално Гладиатор,не Старейшина и след това стана Амазонка.

# 1 210
Нещо друго, което ме подразни, което пропуснах вчера. На изгонването Сано директно си каза "Гогов, правилата са да не се допитваш за племето ти и сам да рвшиш кой ще си тръгне, но ти каза че ще оставиш Кирил ако и един от племето е съгласен, така че хайде питай ги". Очевидно беше, че продукцията искаше Кирил да остане. Ако на мястото на Джулияна беше някой, който иска да играе играта, имаше пълното право да запротестира още там пред всички, защото това са промяна на правилата в движение в стил ИВ. Много съм критична към продукцията за правилата, защото те сами направиха заявката, че ще са честни към всички.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 15:38 от Vaflichka81

# 1 211
Ники Николов каза, че били снимали 54 дни, като всеки ден отговарял на 1 епизод.
Е да, ма чу как им казаха "Утре имате цял ден почивка. Ще се видим вечерта за въртенето на колелото".
Така че... може и да са по-малко епизодите от 54, защото чат пат са имали почивни дни.

# 1 212
  • София
Е да, ма чу как им казаха "Утре имате цял ден почивка. Ще се видим вечерта за въртенето на колелото".
Така че... може и да са по-малко епизодите от 54, защото чат пат са имали почивни дни.
Да чух го това, но на друго място бяха казали че битките били общо 104, така че сметките горе долу излизат (финалът няма да се брои за битка), при всички случаи трябва да свършат след игрите, които са обявени на 6.12, което значи поне 13 седмици

# 1 213
Ден почивка за 29те играча, ама си е снимачен ден, защото снимат битките на 3мата нови, които се борят за 30тото място - тоест дори и почивния ден на играчите ще бъде оползотворен като епизод.

не мисля, че при толкова скъпа продукция има смисъл да правят почивни дни след 4тия снимачен ден,

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 12:59 от FreesiaR

# 1 214
Отказването от играта и подаряването на гривната, не е смяна в правилата. В Австралийския формат, можеш по всяко време да се откажеш. Не веднъж имаше казус когато някой е номиниран за отпадане друг да си даде гривната или на него или дори на друг човек, който не е номиниран.
Част от играта е, което създава големи обрати. Самата Джулияна каза в БТВ вчера, че е била попаднала в собствен балон и не била показала коя реално е Джулиана.

Общи условия

Активация на акаунт