Отговори
# 1 215
Тя и да беше показала, зависи дали щяха да я включат в епизодите. Реално и онези, които не са показани, също са на острова и говорят, смеят се, правят нещо, но кадрите с тях не са включени. Друг е въпросът дали ако ги покажат, ще им направят услуга - има хора, които са по-симпатични, докато си мълчат. Simple Smile
Аз, примерно, много се ядосах на жените от лагер 1, които пригласяха на Дзами, че жената трябвало да седи до печката и да си гледа женската работа. Щяха да имат симпатиите ми, ако не ги бях чула.

# 1 216
Аз, примерно, много се ядосах на жените от лагер 1, които пригласяха на Дзами, че жената трябвало да седи до печката и да си гледа женската работа. Щяха да имат симпатиите ми, ако не ги бях чула.
Да, наистина бяха много смешни после като се възмущаваха как пред другите племена се държал като кавалер, а тях по цял ден овиквал. Laughing

# 1 217
  • Sofia
Отказването от играта и подаряването на гривната, не е смяна в правилата. В Австралийския формат, можеш по всяко време да се откажеш. Не веднъж имаше казус когато някой е номиниран за отпадане друг да си даде гривната или на него или дори на друг човек, който не е номиниран.
Част от играта е, което създава големи обрати. Самата Джулияна каза в БТВ вчера, че е била попаднала в собствен балон и не била показала коя реално е Джулиана.
В Австралийския формат за номинирани не знам,но отпаднали са спасявали.Точно преди да си тръгнат, питат останалите дали някой иска да се откаже и да спаси някого от тях.
И за друго се замислих.Няколко пъти прочетох,че не била важна отборната игра и можело, ако решат, всички да живеят в един лагер.Ама точно в сезона,който прегледах отгоре-отгоре пролетта, имаше и доста отборни битки в някакъв етап от играта.Дали бяха за блага, или за нещо друго, не помня вече.
Та,сигурни ли сме, че и при нас няма да има?

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 16:06 от avi10

# 1 218
  • София
В Австрийския формат за номинирани не знам,но отпаднали са спасявали.Точно преди да си тръгнат, питат останалите дали някой иска да се откаже и да спаси някого от тях.
И за друго се замислих.Няколко пъти прочетох,че не била важна отборната игра и можело, ако решат, всички да живеят в един лагер.Ама точно в сезона,който прегледах отгоре-отгоре пролетта, имаше и доста отборни битки в някакъв етап от играта.Дали бяха за блага, или за нещо друго, не помня вече.
Та,сигурни ли сме, че и при нас няма да има?
При тях правилата бяха други, там който е останал без гривни (обикновено са няколко по едно и също време, но те технически в този момент още не са отпаднали) застава пред всички останали и ги моли да се откажат и да им дадат техните гривни. Разбира се само единици успяха в това: повечето от участниците даваха гривните си на приятели (най-вече от техния лагер). Едва след края на съответния съвет отпадат участниците и нямат вече шанс да се върнат.
А отборните битки бяха само 1: в даден момент решиха да забързат темпото и да елиминират 15-20 човека наведнъж (че при 100 човека един по един ще се точат цяла вечност) и се изправиха лагер срещу лагер. И отпадащите там нямаха право никой да ги спаси, вместо това те трябваше да изберат на кой да дадат гривните си.Инак на тази отборна игра редиха цветните кубчета (които познаваме от игрите само че със 6 цвята). Снимка на това в скрития текст:
Скрит текст:

# 1 219
До момента нямаше игри за храна.
Игри за храна няма, но победителите със златната гривна получват допълнителна храна. Май и този който държи контрола също има храна. Ванеса със сигурност получи допълнително храна.Отделно храна ще се раздава на 21 ден.
Разбира се, това не е достатъчно, но ако са разумни няма да гладуват. Сега дали ще са разумни вече си е тяхна работа. То и това е интересно. Шариф се опитва да въведе контрол върху порционите, но Гладника иска всичко да изпапка и после да мисли нещата.

В лагер три също няма да е лесно. Принципно не харесвам Симеон, но той бил могъл да ги организира, нали ядеше жаби и палеше огън от нищото. Който и да е новият ако иде в лагер 3, ще се скара с Мимо, който иска само да си лежи по гръб. Алтернативата е там Мимо да продължи да командва и скоро храната да стане проблем и в лагер 3. Сега - засега този проблем се тушира, Бистра спечели златната гривна веднъж, Шариф им даде мекици, но зависят много от случайността на съдбата.„

П.С. За отказването на Джулияна - за мен бе изненадващ ход, не съм убеден дали не са ѝ го подшушнали от продукцията, за да запазят Кирил. Не че тя е силен играч, ама самата идея да води битка за оцеляване и после да се откаже за мен оставя съмнение за нещо нагласено. Надявам се да не завият в тази посока, ИВ ме загубиха като зрител най-вече заради нагласените битки в стил "кеч". Признавам че оставането на Кирил ще направи нещата интересни, ама не трябваше по такъв начин да става.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 17:58 от Лорд Сняг

# 1 220
Сега чета, че Симеон от ИВ щял да влиза след битка с още двама мускуляги и съм в недоумение. Това някакво дежавю ли е или творческа немощ. Та той едно към едно така се намърда в ИВ и сега хоп същия сценарий.
Отделно ще рече човек, че е някакъв уникален персонаж, който гастролира по форматите и се избиват за него продуцентите. И видите ли, не може да влезе във формата с масовката, а влиза с ампломб, с битка за мястото, само фанфари и вувузели не са му подсигурили.
Нищо против Симеон. Физически подготвен и силен, макар да не беше най-силния неговия сезон, но държи добро физическо ниво, но какво друго показа, с какво беше толкова атрактивен та е така търсен та и специално позициониран в пореден формат?!
Ние сме държавата на връзките и парашутистите. Не е важно кой си и какъв си, а да имаш дядо владика.... или приятел продуцент

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 19:18 от sineva 1

# 1 221
  • София
И тримата са стари лица и все пак още не е минал епизодът. Не се знае кой ще влезе от тях. Явно са били с подобен профил на хора, оцелавали в друго предаване и не са искали и тримата да вземат. Който се пребори, той ще е.

# 1 222
Е да де, то и в ИВ беше същия сценарий. Малко въоръжение няма ли, а претоплени манджа?! Дет се вика тоя филм сме го гледАли, поне актьорите да бяха сменили, ама нейсе. Trollface

# 1 223
  • София
Той Симеончо помня беше казал, че ми се играело в Survivor, е това сега е най-близкото до него.
Ковид беше казал в спойлерната тема много отдавна, че заради една "Стара муцуна от Нова"(А.К.А Симеон), сума ти качествени хора са били отхвърлени на кастинга за да го бутат напред в неговия поток

# 1 224
Начи, освен да е спонсор, не знам кое друго го прави толкова оборотен по риалититата този!?

# 1 225
  • София
И да е бутан до битката, нали трябва да я вземе, за да влезе. Пишете все едно на 100% той влиза. Ако е толкова бутан, могат директно да го вкарат, въобще няма нужда да ходи на битка. В ИВ трябваше да живее сам, там може и да са му помогнали да е той заради птицата, тук ме съмнява. За мен другите двама са по-интересни образи. Не съм ги гледала скоро никъде.

# 1 226
Изгледах десетина от пълните визитки в сайта, нямам нерви за всичките 30.
Въпросите са едни и същи, а тази Тереза не блести с особена оригиналност, пита участниците всеки път едно и също. Особено, ако покажат брата или сестрата на някого, веднага се пита "бѝли ли сте се като малки и за какво най-често сте се карали"? Отваря лаптопа, задава си тривиалните въпроси, не слуша отговорите и си задава новите замислени въпроси. А участниците правят видеоразговор в стил "селфи", показват всяка стая от къщата, после евентуално и от офиса. Едно и също 30 пъти.

Грозденка ме утепа̀ с неизмитата кухня и пълната с чинии и тигани мивка. Поне да бяха поприбрали малко вехториите и да бяха подредили катуна. Абе ужас.  Еляса си показа къщата в едно ГоцеДелчевско село, много възпитан младеж, семейството му също.

Всяка една визитка, обилно прекъсвана от дългите рекламни блокове на bTV Plus и 8-те минути визитка стават двойно повече.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 21:06 от diziler

# 1 227
Сега чета, че Симеон от ИВ щял да влиза след битка с още двама мускуляги и съм в недоумение. Това някакво дежавю ли е или творческа немощ. Та той едно към едно така се намърда в ИВ и сега хоп същия сценарий.
Отделно ще рече човек, че е някакъв уникален персонаж, който гастролира по форматите и се избиват за него продуцентите. И видите ли, не може да влезе във формата с масовката, а влиза с ампломб, с битка за мястото, само фанфари и вувузели не са му подсигурили.
Нищо против Симеон. Физически подготвен и силен, макар да не беше най-силния неговия сезон, но държи добро физическо ниво, но какво друго показа, с какво беше толкова атрактивен та е така търсен та и специално позициониран в пореден формат?!
Ние сме държавата на връзките и парашутистите. Не е важно кой си и какъв си, а да имаш дядо владика.... или приятел продуцент

Първо тук мускулите не са решаващи. Симеон показа умения за оцеляване, които тук биха били безценни. Направи огън от нещото, ядеше жаби, показа че можее да оцелее в дивото. Явно целта е някой да вдигне на крака Лагер 3, а за тази цел е подходящ.
Няма нищо неестествено в това популярно лице, с опит в природата да се пусне в игра. По-скоро неприятно е, че това става след като другите са започнали, реално би трябвало да оставят Лагер 3 да понесат последствията от действията си.

# 1 228
  • Другата България
Той Симеончо помня беше казал, че ми се играело в Survivor, е това сега е най-близкото до него.
Ковид беше казал в спойлерната тема много отдавна, че заради една "Стара муцуна от Нова"(А.К.А Симеон), сума ти качествени хора са били отхвърлени на кастинга за да го бутат напред в неговия поток
Ковид не беше казал точно това, но нейсе.
И никъде не беше споменавал Симеон.
И нека не намесваме спойлерната тема тук, ако може.

# 1 229
И аз мисля този сезон да гледам гривните, писна ми га гледам вече 6 сезона едно и също в ИВ.

Доста коментирахте относно колко било нечестно  относно канчето, но според мен това другите двама играчи са си виновни, Сано каза че може да ползват всичко, важното каната да прелее, ами в случая другите спокойно можеха да вземат  някой от тези неща:

-Казана (където трябваше да изсипят водата)
-Самата кана (поне да я напълнят и с още нещо да прелее)
-Шишетата които пият вода от тях, на Джулиана беше до огъня

Това е игра за оцеляване и трябва да се ползват всички начини да победиш които не са забранени.

Да кажа че не съм фен на Кирил, но в случая има доста заслуги Джулиана да се откаже с неговите крокодилски сълзи, щом предаването го позволява според мен има голяма заслуга да накараш някой който познаваш от няколко дни  да се откаже заради теб.

Предаването според мен ще става и доста по-интересно като им намалее храната, както предаването им позволява всичко, нищо чудно да почнат да правят стражи за да не им  се краде храната от другите лагери.

Общи условия

Активация на акаунт